Ако една жена е грозна за вас, бихте ли й дали шанс или не?

• 13 198
  • 141
  •   1
Отговори
# 75
Което може да се каже за всеки филм, както и за всяко друго произведение между другото. Субективност има дори в изказано твърдение и това не го прави невярно.  Wink
 Освен това изражението, мимиките, жестовете... са част от възприеманото от мъжките очи, но ни разкрива и други характеристики на личността.

# 76
Което може да се каже за всеки филм, както и за всяко друго произведение между другото.

Уважаеми Дидро ! Тъкмо за вас говорихме  Peace

И тъй като не искам да влизам в полемики за това колко са истинни произведенията ще ви разкажа една история:

Присъствах на правенето на някакво предаване като публика. В един момент трябваше да се случи следното - танцов състав в носии трябваше да излезе на снимачната площадка и да заиграе хоро. Друга част от същщия състав бяха цивилни в публиката и в един момент трябваше да стане и да се присъедини към основната група - уж настроението е заредило публиката дотолкова че да се включи в танца. Сцената се повтори 5 или 6 пъти като всеки път един писклив глас крешеше по уредбата " Стоп ! Стоп ! Отначало !! Искам да стане спонтанно " ...  ooooh! ooooh! От този момент нататък всеки който ми предложи да попълня знанията си за реалния свят от филми или художествени произведения ми напомня за тази случка ...  Peace Peace

# 77
И в тая тема ли  ще си мерим времето прекарана в гледане на турски сериали  Mr. Green
Художествената измислица в реалния живот бързо може да свали на земята всеки

# 78
Дори да е джофра във фейса едно перфектно телце може да закърпи положението. Praynig

Aз пък обратно- хубавото лице ми е по-важно. Тялото може да се тренира.  Laughing

# 79
Немо, може да прочетеш биографията или да потърсиш информация от друг източник, който смяташ за достатъчно достоверен. Grinning Laughing

И в тая тема ли  ще си мерим времето прекарана в гледане на турски сериали  Mr. Green
Художествената измислица в реалния живот бързо може да свали на земята всеки

Виждам, че слабо разбираш от турски сериали. Joy

# 80
 Laughing ако пробвам с латиноамерикански ще бъда ли по-близо

# 81
С които и да пробваш ще си еднакво... близо.

# 82
Дори да е джофра във фейса едно перфектно телце може да закърпи положението. Praynig

Aз пък обратно- хубавото лице ми е по-важно. Тялото може да се тренира.  Laughing

Оди тренирай Васа Ганчева. Успех! Praynig

Цитат
Според някои хроникьори Евгения Марс е пример за не особено привлекателна жена, която обаче е държала сърцето на Вазов в ръцете си до последния му дъх. Наистина до последния

Тая същата МАРСница ли му е държала и пискюлите финално?!? newsm78 newsm78

# 83
Оди тренирай Васа Ганчева. Успех! Praynig

Не ми харесва в лицето!  Crossing Arms

# 84
  • София

"Винаги ми е правило впечатление, че мъжете твърде рядко се влюбват в жените с изваяна красота. Във всяко общество има по няколко "общопризнати красавици", които хората сочат с пръст в театрите и на партита, сякаш са публични паметници, но личните мъжки чувства рядко са насочени към тях. Подобна красота е така категорично естетическа, че превръща жената в обект на изкуството и, изолирайки я, я отдалечава от хората... Лично аз смятам, че въздействащият чар на естественото присъствие, а не скулптурното съвършенство, е онова качество, което поражда истинска любов... Представата за красотата като за великолепно обработен къс мрамор е лишила психологията на любовта от целия й финес и жизненост."- Хосе Ортега и Гасет

Peace

# 85
  • Насред хаоса
На Дев нещо му 'аресва Васа ... Ама не ще да си признае.  Thinking Все нея споменава.

# 86
Как се източва 160 литров варел.. питам аз....баси тренировката ще падне....то хубаво, хубаво... ма ще се пукне от хубост!!!! newsm78

# 87
Е, хайде да не започваме с абсурдните примери.
Като ви чете човек, ще си помисли, че дебеланките са стари моми.
А истината е друга- масово жените са закръглени, а на възраст с наднормено тегло. Явно има кой да си ги хареса.

# 88
Е, хайде да не започваме с абсурдните примери.
Като ви чете човек, ще си помисли, че дебеланките са стари моми.
А истината е друга- масово жените са закръглени, а на възраст с наднормено тегло. Явно има кой да си ги хареса.

Тпчно така Уважаема ЛИли - Вие започнахте - сега да спрем  Peace

# 89
Тпчно така Уважаема ЛИли - Вие започнахте - сега да спрем  Peace

Кое е абсурдно, уважаем Немо- че ако трябва да избирам, бих избрала лицето пред тялото? Ами така си е.  Laughing
Или е абсурдно, че жените на възраст са масово с наднормено тегло? Аз с такова впечатление съм останала, да.

Общи условия

Активация на акаунт