Ноември-нека бъде слънчев и щастлив!

• 8 560
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник на сладките рожденнички(на патеричка)!
Таленце,ама много сте хубави Heart Eyes Hug

Ние сме си отново у дома,от миналата седмица сме на АБ Sad,милото се измъчи с тия болести................,всичко пробвахме,но без резултат........,докога така незнам Tired

# 136
Честито с малко закъснение на отминалите рожденници!Бъдете живи и здрави дечица и радвайте всички около вас!

Днес църквата почита св. Екатерина.Честито на именниците! Много здраве и късмет!

# 137
Исе  Hug  Ако имаш възможност защо не го спреш от градина за по дълго време, явно имунитета му не успява да се възстанови..... Съчувствам ти, това е голям тормоз... най вече за детенце, но и за теб  Sad

# 138
Исе и ние сме така ,от нова година до сега сме постоянно болни .
Всеки месец по два антибиотика  smile3511 вече не знам ,сега от септември сме на хомеопатия ,пак се разболяваме но само с хомеопатията ни минава ,антибиотик не сме пили ,и Александра имаше много големи сливици бяха доближени една до друга ,сега са значително по малки ,и аз не знам как се прибраха така ,но е факт .
Иначе сме с алергичен ри нит ,тази задна хрема ни мори от всякъде ,само малко да настине и секрет няма в носа но се стича в гърлото ,кашля по 2 часа без да спре ,само нощно време и от скоро сме с заглъхнали уши .
Вчера и взех направление за УНГ да и прегледат ушите ,че не е шега работата .Вече ми писна ,не издържам все ми е болно детето ,само болести тази година  ,сега и за Бебо все мисля ,изследвания ,прегледи ,дали всичко е и ще бъде наред ,не ми останаха сили вече ,пък и все нещо ми има и на мен  :о:,стига съм ви товарила толкова от сутринта . Hug Hug Hug

# 139
Мило Фивче, честит рожден ден! Всичко, за което толкова силно копнееш е и моето пожелание за днешният ти ден рожден! Бъди здрава и обичана, а твоята усмивка и огромно сърце да започнат да греят за твоя лична радост! От все сърце ти го желая, миличко другарче!   Praynig Heart Eyes  bouquet
Шерче,  Hug.   Confused
Исе,  kroelahai, затягайте джуджанските редици и никакви и започвайте да подготвяте предстоящите празнични събития.  Hug 

# 140
Фивче , честит празник!  С пожелание за здраве и едно голямо щастие скоро  Hug!

kroelahai
, дано се излекувате скоро. Дай и някакви имуностимулатори. Аз бях доволна едно време от Имунобор.

# 141
Днес е един много хубав празник.
Денят на св. Стилиян-детепазителят е. Дано да бди над всички дечица, над всички, които се нуждаят от опеката и благодатта му!  Praynig

# 142
Рени ако знаеш само колко неща и давам ,чак аз се бъркам вече ,всичко е под схема и е много нещо ,вече почнах и бабини рецепти .
Фивче ,Ч.Р.Д. Gift newsm38 nbirthday ,нека твоите желания ,бъдат мои пожелания .
Нека всичко каквото ти е сърце ,скоро да ти е в ръце .
Днес е един много хубав празник.
Денят на св. Стилиян-детепазителят е. Дано да бди над всички дечица, над всички, които се нуждаят от опеката и благодатта му!  Praynig
Hug  bouquet
Дай Боже Praynig

# 143
Фивче,Честит Рожден Ден-здраве,щастие и любов!

Дано Свети Стилиян-детепазителят пази всички дечица, както и нашите малки рожби! Praynig Praynig Praynig

# 144
  • Варна
Фивче честит рожден ден! С пожелания за много здраве, щастие и сбъдване на най-желаното!

# 145
Фивка, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива.

# 146
Фивче, ЧРД   bouquet Бъди много здрава и щастлива, и сбъдване на най-желаното  Hug
Тале, извини ме за закъснението, пожелавам на малката Цвети щастливо и безгрижно детство  Hug Много хубави снимки  Grinning
Kroelahai,  и ние от август сме на хомеопатия, че и моята все боледува. Оттогава не е пила АБ, засега минава само с гранулите, дано все  е така. Доктора каза, че добре й реагира организма на вирусите, и че януари ще се чувствала още по-добре. Понеже ние и не спим, голямо будуване и реване му друпва всяка нощ, та доктора каза, че и това ще отшуми, и дано че не се издържа така  Praynig
На всички бремелинки много  Hug , и на една още спотайваща се специални  Hug Hug

# 147
Фивче, честит празник, миличка! Мнго силно ти пожелавам   излизайки от сатурновата дупка, да излизаш и от периода на житейски изпитания и да навлезеш в този на радости, сбъднати съкровени желания и много, ама наистина много щастие! Хубав празник, Фивка!  bouquet  bouquet  bouquet

Кроела, дано хомеопатията помогне! Моят племенник е със същия проблем и имат записан час за хомеопат. Сестра ми в чудо се е видяла вече от болести.

# 148
Благодарим ви за пожеланията и комплиментите! Blush

Дано наистина хомеопатията помогне на дечицата ви, Кроела и Марморана. И в този ред на мисли Исе вие как сте?

Фивка, честит празник! bouquet

# 149
Брей цял ден никой не е писал тук в темата Thinking
Ние украсихме елхата. Каква суетня беше....Цвете се постара максимално да ми пречи, накрая се видях в чудо,а уж ми помага, обаче като пуснах лампичките да светят каква радост само, даже и "браво" ми каза Laughing Така с украсата ми дойде коледното настроение, а на Нова година се очертава да бъдем огромна компания и ще повече от весело Party
Лека вечер!

П.С. сетих се че съм качила снимки и от морето,а също и от първия ден в яслата. Бях ви обещала, пък забравих и така наваксах.

Общи условия

Активация на акаунт