Есента листата разпиля, Юнчето е шило в торба! - Тема №8

• 22 227
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • С-я
Мама Мони, аз си правих снимка на зъб преди 2 месеца. Казаха ми, че няма проблем за рентген, но все пак е снимка само на един зъб, дори не е панорамна. Най-добре е да се консултираш с рентгенолог. Дано всичко да ти е ОК.

# 436
Добро утро!
мойта пръдла от една седмица не се спира Crazy то е обръщане, пълзене по корем и други трикове разни... а малкия като я гледа почва и той да се сурка по леглото hahaha Joy
Софи, искрено ме разсмя  Joy
Кети, разтварям кашата с мляко. Онзи ден направих съответната доза с 30 мл. АМ, вчера с 60 мл. и след това си дояжда мляко от шишето, така ще е разбира се, докато достигнем 150-160 мл. каша.
Отивам да оправям къщата и пак да се понасяме навън.
Хубав ден!

# 437
Добро утро!
Хайде по едно кафенце от мен за хубаво неделно събуждане!

Mama moni, бързо оздравяване и се пази!  Hug Ще е добре да уведомиш, че имаш бебе и кърмиш, би следвало да ти сложат и оловна жилетка за да локализират облъчването, може би и да се изцеждаш няколко часа след облъчването. Знам го, т.к. и аз лекувах зъб след бременността и колкото и да не ми се искаше се наложи снимка. Непременно обаче се консултирай със специалист.
Mama jeia, Слънчев_лъч, много ми беше полезно инфото за конкретните марки на кашите и бисквитките, с които сте захранили.  10х! Peace
Sophiepp, за съжаление, за БалевА не мога да кажа нищо от личен опит. /За Балев – отличен диагностик, много съм доволна./Много е забавно при Вас. Laughing
Alexova, така ми се ходи на планина! Вчера не се сдържах и си топнах крачетата в морето и сега нещо ме понаболява гърлото. Sick
Чакам всеки момент малкия да отвори очички, да закусим и да се помотаем навън! Приятен ден момичета!

# 438
Здравейте и от мен,
Табакова все още не е сменен, ще ти изпратя адреса си на ЛС, благодаря ти, Hug  наистина ми е неудобно вече с тези програми, днес ще гледам да се поразтършувам и да инсталирам MS Office
Мама мони  Praynigдано не е нещо серизоно, но и аз знам че от кърменето по принцип организма много се изтощава, буквално малкия ти "изпива" силичките . Дано всичко е наред
Днес пак ще е слънчевко само за разходни, ние си чакаме татито да се прибере към обяд, че пусто му тези почивни дни се падна да е на семинар  ooooh! и не можем да им се порадваме както трябва, ама днес мисля да наваксаме  Crazy
 Hug

# 439
Здравейте Simple Smile

Мартеа, Есма, Слънчев лъчnewsm20 Напълно ви подкрепям, момичета.
Май се оказва, че освен за сребърната вода, няма за какво друго да се говори тук. Все пак всички тук сме интелигентни хора, които знаят как да ползват  google, вярвам, че там има предостатъчно полезна информация за ползите от прословутата вода Simple Smile

Желя, много мерси, че ме светна за тези гранулирани бисквитки. Още утре ще бъдата закупени в полза на малкото зверче и моя спокоен сън вечер Wink

ivv83 , достатъчно е декември месец да отидеш при избрания от теб педиатър и при него да си попълниш молбата, отписването от предишния става автоматично, не е нужно да ходиш и при него  Peace
mama moni, бързо оздравяване!

Hug

# 440
mama moni, правили са ми снимка на зъб дори и когато бях бременна с големия ми син. Сложиха ми точно такава жилетка, за каквато говори  _BLUE BIRD_. Лекарите са тези, които преценяват съотношението м/у ползи и риск за всеки отделен случай. За цеденето след това - не знам дали има смисъл. Дори и когато пиеш алкохол и кърмиш не е нужно да се цедиш, защото кърмата има постоянен контакт с кръвообращението и след определен брой часове присъствието му в кърмата се разгражда.

# 441
Желя можели да споделиш какви са точно бисквитките и след 5 навършени ли се дават.

# 442
zyzi2, става въпрос за ето тези гранулирани бишкотки на Плазмон, без глутен са и стават за след четвъртив месец Simple Smile
Желя, сори, че отговарям вместо теб  Hug

# 443
Здравейте, момичета!

Благодаря ви за топлите думи и прегръдки!

Мартеа,съгласна съм с това което си написала.Само незнам защо избра този начин да ни го кажеш-като упрек и все едно стоиш отсрани като наблюдател и чакаш нещата да се развият от само себе си в исканата от теб посока.Та нали и ти си част от тази тема.Мисля,че в нея има достатъчно стойностни момичета, с които би могла да имаш здрави приятелства .Ти лично някога говори ли за всичко това ,което описваш? А може би нещата отдавна са щяли да са по-различни ако си го направила.Та нали някой трябва да започне пръв.   Аз не съм от старите кучета,/според мен има значение/ и се ръководя изцяло от вас ,добре звучи и ще се радвам ако и тук нещата се развият  както в отчетната тема за голямата ти дъщеря.
Отностно постовете на Джей -някаква злоба и неприязън прозира в тях,а не насмешка.

# 444
  • София
Това с бисквитите е добро, но като сме на кърма  newsm78 . Ако съм съгурна че се буди нощем от глад бих се изцеждала за да му слагам бисвити в млякото, но подозирам че просто иска да го гушкам и затова ме вдига по 3-4 пъти през нощта Simple Smile.

# 445
zyzi2, става въпрос за ето тези гранулирани бишкотки на Плазмон, без глутен са и стават за след четвъртив месец Simple Smile
Желя, сори, че отговарям вместо теб  Hug

Леле това с бисквитките е супер,ама и ние сме само на кърма и сега ме е яд,че трябва да се цедя и тогава да приготвям,ама като не мога да изцедя вече 100-120 гр. newsm78Може би да приготвям половин дозичка с АМ,ама аз тея бишкоти не съм ги засичала никъде,някой знае ли къде ги продават???

# 446
Има ги и в Пикадили, и в бебешките магазини.

# 447
да ви кажа честно, не мисля, че бисквитките са най-добрата алтернатива! точно тези съм ги вземала, но добавях към плодово пюре, че малкият сучеше... така и не изяде една кутия. в млякото може и да е вкусно, но то и шоколада е вкусен Laughing
по-добре дайте безмлечна каша, ако смятате, че детето се буди вечер от глад и преди да легне кърма/ам... Wink
тези бисквитки и ала бала ги правят повече за родителите Grinning тооо, и аз като ги гледам ми се приисква да купя, ама се опитвам да разсъждавам трезво Mr. Green
малкият ми син стана на 2 миналия месец и още се буди вечер, повече от Нора даже Crazy не е от глад във всеки случай, де Wink

Птиче, от Балев и аз съм с разкошни впечатления, но Балева не бях чувала... за това подчертах женския род в името, да не става грешка...

# 448
Здравейте,
бяхме на гости при баба и дядо. Докато ме е нямало, пак е имало спорове. Ще се въздържа от коментар....
Цитат
Наскоро си мислех, че отглеждането на близначките беше в модуса "трябва" - трябва да ядат, да спят, да се обръщат и т.н. Всичко беше доста напрегнато.
По същият начин гледах големият си син. Тогава ми се струваше правилно, но сега не съм толкова сигурна. Всичко беше "трябва" - да има режим, да спи сам, не го носим на ръце, за да не се разглези. Тези неща и тогава яха непостижими за мен, просто такова си беше детето. Не спазвах правилата, но изпитвах угризения за това. Сега, напротив, изпитвам удоволствие.
Като майка на голямо дете, мога да кажа, че често мисля за емоционалните аспекти на възпитанието. Последните две-три години много се промени и моето мислене.
Мартеа, никога не съм писала за тези неща тук, но чета много в Нашите деца, почти не пиша там, но чета и мисля.. Може би с първо дете, действително те вълнуват повече чисто битови неща - гладен ли е, жаден ли е, болен ли е, такива работи... Но като порасне детето, виждаш, че по- важното е друго. Или поне аз тогава осъзнах това.
Стана дълго, но ще се радвам да поговорим за това и в тази тема.

# 449
и аз бих се включила на тази тема, но сега нямам време Mr. Green
иначе с две думи: нося си децата, целувам ги, спя с тях и ми е кеф Joy

Общи условия

Активация на акаунт