, не ми се беше налагало откакто беше на 15-20 дни 
пак май ще ни се размине разходката 
В другата, която също не ми е далече се оказа, че трябва да подам на 01.10.2012г- т.е. трябва да се спи цяла нощ там, та дано те огрее. А в третата градина- на 01.01.2013г.-тогава.
Купонът с чакането не свършва с детската градина, това е положението!!! 

Честити месечинки на Нора, Никол, Иван и Мартин! 
скица. Със съня положението е трагично. Все се събужда през нощта, а през деня почти не спи и не иска да спи в кошарата
Едвам намирам сили вече, така ми се спинка
Смяната на часа определено ни оказа влияние. Сега вечер му се доспива към 19:30 и става към 6 сутринта. През нощта яде 1 път. Относно кърмата моята определено е по-малко в сравнение с началото., но определено си имам кърма, но за целта се храня след всяко кърмене. Гледам и на мен вчера ми превели майчинските! Иначе си направихме кът за игра. Две олекотени на земята и всичките играчки и като го сложа там голям кеф. Преобръща се дърпа ги говори им, но радостта трае кратко половин или един час максимум, но ми стига да си свърша задълженията поне. Аз също прилагам номера със светената вода. Бях дала една пижамка да му леят коршум и сега използвам водичката след като се среща хора, които мн му се радват. Нашата количка е Adbor и е с един кош. Mar4ela5 отдавна ми беше препоръчала да вдигна едно ниво на гръбето, че моя пакостник изобщо не обича да седи в легнало положениеи близо 2 месеца го возя леко вдигнат. Не че пак седи мн мн, но поне около час успявам да го поразходя, защото той не заспива в количката и като му се доспи обратно у дома
За яслата хич не ми се иска да го пускам на годинка, но нз как ще се справяме с финансите. Миналата седмица се сдобихме с жилище тук в кооперацията, в която живеем и с тоя кредит нз дали ще успяваме да се справяме ако получавам само 240лв. Ще трябва да умуваме с таткото. Иначе днес тук на Златни пясъци е малко мрачно, чакам Вики да се събуди, че да излезем малко на въздух. Ох мн се унесох в разказите.

Няма такова детенце просто...Рева през цялото време при педито сякаш я колят,като се прибрахме пак и едва сега заспа.По принцип си е мрънкало и ревла,ама днес е нещо страшно.Ще тичам да свърша нещо през тия 20 минути/толкова трае съня й през деня/.Честно казано,много се разочаровах и се замислих как ще бъде с второто след време...
Кажете дали може да я давам с лъжичка през устата? 

Страхотна помощница е станала, а и Ивана много и се радва
Като ги оставя двете се забавляват по 1 час 
Така и не направих този разход, но и не намерих приятелка с такава 
Смяната на часовника ни се отрази, но от днес като че ли нещата се нормализираха!
Много и хареса
Ще видим от другата седмица сигурно пак ще я пробвам 
Дано ги изчистим 
Не протестира
За сега обаче легнала и е най удобно 
То това дебело дупе много пречи бе
Глас не ми остана от песни и танци 
И сега си имам честитка от Нои че трябва да им върна 2000лв
Т.к. няма да ги върна доброволно, ми спряха майчинството с Ивана за 8 месеца
Ивана няма да я записвам сигурно, ако изобщо сме в БГ като дойде време
В този ред на мисли, да ви се оплача че в предприятието на мъжа ми се носят слухове (а те слуховете винаги са верни), че щяли да им намалят драстично заплатите
Което автоматично означава, че изчезваме от тая скапана държава
(извинявам се за нервите) Ще чакаме другата седмица да видим каква ще е бележката и вече обмисляме вариянтите за изчезване!

не е карана 2 седмици и се наложи да извикам такси, довечера таткото ще има работа хммммммммммм 
, а днес пък даже я отваряше като и казвах : Аааааа, ам ам .... "ихихихих, да не говорим пък как се омазваме и двете, особено днес като кихна и всичкото пюре беше върху мен
а аз си мислех че има още мнооооого време , пък и тя наближава,да не говорим пък че грам не съм наясно с нещата
може по - вещите да ни научат на това - онова ...