Отговори
# 540
Искам да помоля отново за една обобщена информация относно добавки за ПМС! Все отлагам да поръчам, но мисля вече е време, защото не се издържа-всеки месец няколко дни преди мц е малък ад...

# 541
Пробвала ли си сериозен курс с чай от бял равнец- по 500 мл. на ден,поне 3-4 седмици.
По-природно от това не се сещам.
Иначе има една добавка- Мака:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Maca-500-mg-100-Capsules/336?at=0

Това пиша от личен опит,иначе за всичко има Гугъл  Sunglasses  Peace

# 542
  • Пловдив
Искам да помоля отново за една обобщена информация относно добавки за ПМС! Все отлагам да поръчам, но мисля вече е време, защото не се издържа-всеки месец няколко дни преди мц е малък ад...
Stop HEV700 кодче за 5 долара отстъпка  Stop   

аз съм вече на капсулите от нощна иглика http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Primrose-Evening-Primrose-O … Softgels/851?at=0 за сега спрях шлемника и карам само на тях - още е малко рано за отзиви, но щом не съм си купила пак шлемник значи добре

виж в чичко гугъл - дават я за Предменструален синдром и хормонални проблеми при жените, за кожата и  др.все хубави неща
...масло от Нощна иглика, заема 1-во място сред маслата, съдържащи ненаситени мастни киселини, включително 8-10% гамалинеленова киселина...

http://www.monitor.bg/article?id=63445

# 543
  • София
Аз също съм най-доволна от Маслото от Вечерна иглика /+ вит.В6 + Са, магнеций, цинк, вит.Д/
През 2-3 месеца пия Герикапс по схема + вит.Е

Код  за  5$  отстъпка  в   www.iherb.com   :  YUL919

# 544
Какво да взема на детенце 2год. и половина за подсилване на имунитета. Нямаме кой знае какви проблеми, но ходим на градинка.

# 545
  • Припят, Украйна
Какво да взема на детенце 2год. и половина за подсилване на имунитета. Нямаме кой знае какви проблеми, но ходим на градинка.

Задължително рибено масло - мисля, че по-рано беше писала, че си купила на децата си рибено масло и им даваш.

Другото е коластра. Това е вкусния вариант:
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Wild-Cherry-120-C … Tablets/4880?at=0

А това е "кофата" Simple Smile с коластра - излиза доста по на сметка въпреки високата единична цена, защото ще стигне за цялото семейство вероятно за една година:
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Powder-1-lb-5-oz/4091?at=0

Друго не мисля, че е необходимо на дете на такава възраст.

Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com: FIL995

# 546
Код за 5 $ отстъпка в iHerb XIX862 afwitch
MAMA GALQ -

...масло от Нощна иглика, заема 1-во място сред маслата, съдържащи ненаситени мастни киселини, включително 8-10% гамалинеленова киселина... newsm78 newsm78 newsm78

Тази гениална мисъл от къде е копира?

Не само, че не е вярна, но и не е ясна и подвежда.

Запомнете:

Масло от пореч - 23 % GLA

Масло от касис - 17 % GLA

Масло от нискостеблена иглика - 9 % GLA

Това е положението...

И още нещо - всички масла, съдържащи GLA да се пият с три капсули рибено масло. (ЕРА блокира делта-5 десатуразата)

Иначе GLA става на арахидонова киселина.

А за В6 си знате...

# 547
didka_80 това, което Filkam е писал плюс примерно това Vitamin C  Peace ( но не в пълната му доза)

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 548
Много, много благодаря   bouquet.  Filkam невероятна памет. Да, давам и рибено масълце и в продължение на един месец имунобор кидс (екстракт от ехинацея) и скъпи немски витамини. Но вече се оринтирах да пазарувам от iherb има доста по-добри алтернативи.

# 549
  • София
Ползвам  повече от 3 седмици този подхранващ лосион за коса. Харесва ми  Simple Smile- нанасям го след измиване на подсушена коса с леки фрикции. косата ми е по-обемна  / което на мен не ми харесва:)/, но иначе е по 'жива' не е суха и по-дълго време издържа без да се омазни.
Косата ми е нормална към суха
Консистенцията е като флуид - много лек крем и въпреки това не омазнява.
След лосиона слагам и Лененото си масло Simple Smile

Мисля да пробвам и табл. Simple Smile  Ако някой вече ги пие да сподели, моля 

# 550
# 551
  • София
gevestra
Първото е добро, ако си с понижена функция на ЩЖ /тя по-принцип с възрастта се понижава Simple Smile , стига да не си с хиперфункция, тиреотоксикоза/
има малко алфалфа, която е естрогеноподобна, но характерно за естрогените, че  действат  добре, ако са в малки кол-ва. За премено-, менопауза става - добро е Simple Smile

Второто е по скоро за 'туширане' на високите нива на естрогените / които са причина за рак , както при жените така и при мъжете/- подобрява метаболизна /обмяната/ на естрогена.
Напр. рака на гърдата в повечето случаи си е естрогенозависим.
Ди-индолил-метана /ДИМ/ е фитонутриент, противоканцерогенна субстанция. Действа на естрогените и от там на рака.

Ако имаш високи нива на естрогените и някакви доброкачествени образувания / кисти, миоми,  лезии на шийката на матката  и т.н./ като превенция може да се приема.
Ако е за жена над 45 год. която е на границата на премено и менопауза - може да се ползват и двата продукта.

# 552
  • София

gevestra, про понижена функция на щитовидната жлеза второто не е добре, защото съдържа храни(cabbage powder, concentrated broccoli powder), които не се препоръчва при такова заболяване.

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Линк към безплатните мостри_код_LAV475
Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 553
gevestra, про понижена функция на щитовидната жлеза второто не е добре, защото съдържа храни(cabbage powder, concentrated broccoli powder), които не се препоръчва при такова заболяване.

мерси  Peace

gevestra
Първото е добро, ако си с понижена функция на ЩЖ /тя по-принцип с възрастта се понижава Simple Smile , стига да не си с хиперфункция, тиреотоксикоза/
има малко алфалфа, която е естрогеноподобна, но характерно за естрогените, че  действат  добре, ако са в малки кол-ва. За премено-, менопауза става - добро е Simple Smile

Второто е по скоро за 'туширане' на високите нива на естрогените / които са причина за рак , както при жените така и при мъжете/- подобрява метаболизна /обмяната/ на естрогена.
Напр. рака на гърдата в повечето случаи си е естрогенозависим.
Ди-индолил-метана /ДИМ/ е фитонутриент, противоканцерогенна субстанция. Действа на естрогените и от там на рака.

Ако имаш високи нива на естрогените и някакви доброкачествени образувания / кисти, миоми,  лезии на шийката на матката  и т.н./ като превенция може да се приема.
Ако е за жена над 45 год. която е на границата на премено и менопауза - може да се ползват и двата продукта.

denis_d, ти ми беше отговорила преди на подобен въпрос, но все още се чудя какво да и взема.

За майка ми е - на 53 години. Тя в момента е в чужбина, едва ли ще тръгне да си прави там някакви хормонални изследвания. Оплаква се от липса на сън, горещи вълни и суха и отпускаща се кожа. не е имала проблеми със щитовидната жлеза до сега. Тя ми поръча да и купя Ливиал, но все се чудя дали няма да има нещо по-удачно в сайта. С фамилна обремененост сме - баба ми е починала от рак на шийката на матката и не мога с лека ръка да и поръчам нещо. Ако знаете добавка, която само тушира симптомите?

# 554
  • София
gevestra
Ливиал- а е естроген, а ти посочваш препарат който се прилага при високи нива на естрогените.
Може би и трябва някаква ХЗТ и така на сляпо да се препоръчват неща - аз не смея.
Опасно е
А рака на шийката на матката се причинява от вирус
Ако толкова се притесняваш за нея - да си пусне изследване за  HPV /човешки папилома вирус/
Високите естрогни при менопаузата може да причинят  сериозни проблеми - рак на гърдата, миоми и т.н./.
Като превенция може да пие японски гъби, екстракт от зелен чай, екстракт от гроздови семки
бета-каротин / СЗВодорасли/, Флавоноиди и т.н.

Вместо да помогнем, може да навредим Simple Smile

Ако няма проблем с ЩЖ - двата продукта може да си ги пие, все пак са добавки, нямат кой знае какво силно действие

Общи условия

Активация на акаунт