ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 352
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мацки, едно не разбирам - защо имате да казвате нещо, пък ще си мълчите. Тук отдавна се знаем кой за кого вика и досега не е имало кръв...не виждам защо да не си говорим, големи хора сме. Ясно е, че няма как да сме на едно мнение, но това не пречи да го споделяме с другите.

И по повод на последното изречение на Фреш - съгласна съм . Това още веднъж доказва , че сантандерското протеже не е чак толкова голям  Simple Smile

Laughing Явно е така, интересно, когато спечели две титли срещи най-бързия във Ф1 (Кими) и 7-кратния, живата легенда (Шумахер) чие протеже беше  newsm78. А Себ не е ли протеже на голяма компания? Но пък той така и така още не е станал толкова голям, позволено му е  Wink. Не искам да ме разбираш погрешно - Себ ми е симпатичен, казах си как ми се промени отношението, но напоследък пак съм положително настроена. Пожелавам му успехи!

Лана - не се притеснявай за Хорнер и компания ... Оттук насетне ще създават още по - големи проблеми на "големите отбори"

Хич и не се притеснявам за тях, напротив, пожелавам им го! Както и да спечелят шампионската титла без разместване на пилотите си, не защото смятам, че не трябва да го направят, а защото те смятат така  Wink

# 166
  • КиТ
Добре де, Плами - като знаят (пък и да не знаят) че може да им се наложи подобно упражнение, що се пънаха толкова, как видиш ли при тях нямало ордърс...какво като е последно състезание. Нали пак точките ще са спечелени (ако теоритично се случи си говорим, нали?) нечестно? Къде е разликата? Дали ще са 7-те точки на Алонсо или 2-те на Марк - къде е разликата? И повярвай ми, ако Фелипе беше бърз нямаше да му се наложи да прави упражнението в Германия.

Пък за Алонсо мога да ти кажа, че много хора го харесват защото го смятат за човек, който говори каквото мисли, дори да не е политически коректно...така че едва ли ще стане смешен в нечии очи - най-много да си спечели повече антифенове, но това едва ли го притеснява особено.

Лана,да те бяха честни до сега и даваха еднакъв старт и на двамата,като не броим крилцата и някво друго неуточнине Mr. Green,но до сега са ги толерарали еднакво!Или поне са давали вид,че е така WhistlingРазбирасе,че говорим теоретично,в момента само говорим кво би станало евентуално,ако Марк е зад Фетел,защато ако Марк си спечели квалификацията и състезанието,тея неща дето ги въртяхме до сега няма да имат значение от тях! Peace но съгласи се че имат добра кола спечелиха конструкторската титла,сега имат шанс и за пилотската и ако зависи от тях трябва да направят всичко за да спечелят!Така ще паднат в очите на другите според мен!Честни и принципни са,но пък подаряват титлата на друг! Rolling Eyes  От една страна ще се осъжда това им поведние,от друга ще бъда възприета много добре...различни гледни точки,различни разбирания няма спор! Wink
Няма разлика със случката при Дино и тая евентуална случка,но периода също има значение....за бързината не съм съгласна с теб Mr. GreenАма дай да не я дъвчем тая тема Joy Joy,че тя е дълга и широка,да не взема и аз да са ядосаммм„шегувам се разбира се! Аз си сяда тук докато свят светува и това си е Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Пак се избихте значи,човек да не ви остави за миг...много лично май възприемате нещата,по спокойно де!Сякаш вие карате болидите Hug Heart Eyes Hug
Налие за това е диспут да се изложат различните мнения,то е ясно че няма да се стигне до консесу,но сме различни хора с различни интереси!Обединени от любовта ни към ф1 Heart Eyes Heart Eyes

Анелка осезнаемо липсва да въдвори ред Thinking На мен нещо не ми се получава Crazy,ама аз съм малко още Flutter Flutter

# 167
Като каза Анелка - тя е фенка един от най-недолюбваните от мен пилоти, но винаги я чета с огрооомен кеф Simple Smile

Нормално е да сме с различни фенски пристрастия, иначе нямаше да бъде интересно. Радвам се, че мога да прочета и друга гледна точка.

# 168
  • София
Няма разлика със случката при Дино и тая евентуална случка,но периода също има значение....

Може и да има значение, но това не променя резултата, а именно промяна в изхода, в случая не само на състезанието, но и на шампионата.
Но не е там въпроса - пак повтарям, щом като отборните заповеди, макар и забранени привидно се прилагат и то от всички, под една или друга форма, ОК - не можем да променим нищо. Това се случва и ще продължава да се случва. Но да кажеш едно е в средата на шампионата, друго в последното състезание - е това вече е лицемерие! Защото, крайният резултат е един и същ. Защото, ако 2007 Кими и Маса не си бяха разменили местата, щеше към момента да пишеш 3кратния...някъде да си чула оплакване по въпроса? Така че кой каквато позиция защитава, да я защитава докрай Simple Smile
Ох, уморих се, много натоварваща тема...Анели къде си, да обсъдим влюбените гълъбчета  Wink, че политиката ми натежа  Crossing Arms

# 169
  • КиТ
Няма разлика със случката при Дино и тая евентуална случка,но периода също има значение....

Може и да има значение, но това не променя резултата, а именно промяна в изхода, в случая не само на състезанието, но и на шампионата.
Но не е там въпроса - пак повтарям, щом като отборните заповеди, макар и забранени привидно се прилагат и то от всички, под една или друга форма, ОК - не можем да променим нищо. Това се случва и ще продължава да се случва. Но да кажеш едно е в средата на шампионата, друго в последното състезание - е това вече е лицемерие! Защото, крайният резултат е един и същ. Защото, ако 2007 Кими и Маса не си бяха разменили местата, щеше към момента да пишеш 3кратния...някъде да си чула оплакване по въпроса? Така че кой каквато позиция защитава, да я защитава докрай Simple Smile
Ох, уморих се, много натоварваща тема...Анели къде си, да обсъдим влюбените гълъбчета  Wink, че политиката ми натежа  Crossing Arms

Аз продължанвам да си дъвча,че разликата между тях не беше голяма и беше средата на сезона,виж тея точки определено имат значение за края и за превръщането от някой от 2кратен в 3кратен Mr. Green Но пак поварям едно е в решаващото състезание ,друго е кагато реално нямаше нужда...или тея от Ферари са врачки и са знаели,че ще стане така,тогава ОК приемам го не толкова зле Wink
Естествено като няма един шанс,защо да не пусне Кими....“винаго е имало и ще го има за напред,няма спор!“,но тая година до средата на сезона и двамата имаха математически шанс Peace
Дай ако искаш ние да обсъдим любовите,че верно политиката нещо не върви tooth tooth tooth,да се вземат двамата предлагам,кво се гониха 2007 само newsm78 или единия не искаше да пусне на другия Mr. Green,за това стана това мазало Crazy,ся май са вече влюбени пиленца  Whistling Никол се губи има нещооооооо Crazy Peace

п.п Joy Joy

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 16:55 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 170
...

И по повод на последното изречение на Фреш - съгласна съм . Това още веднъж доказва , че сантандерското протеже не е чак толкова голям  Simple Smile

Няма да пиша известно време , че не отиват на добре нещата  Mr. Green

Нещата не отиват на добре, Пипинка, защото някак много злостни станаха коментарите ви, което вече е жалко.
А по повод "сантандерското протеже", много е голям, колкото ида те дразни!

# 171
Не , Спас ... големите не реват по радиото , че съотборника им пречи ... те се оправят сами ... Ако могат .
А и този сезон Алонсо няма кой знае какви заслуги за сегашната си позиция .
Добре , че гръмна двигателя на Фетел в предпоследното състезание ...
А тези коментари , ако са злостни ... недей да четеш коментарите под статията , която съм дала ...  Confused

# 172
Ама защо все като Негодуваме с/у Альо сме Злостни, не мога да разбера???!!!! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 173
Синеоч , нищо не става от нас ... Уж щяхме да си мълчим  Stop

Коментар от един друг форум / копирам /

Ферари купиха за $100.000,- 7 точки на Алонсо, съответно и титлата!!! Това е Ф1!!!

Бътън : Ако Алонсо спечели титлата , дано да е с повече от 7 точки ... http://formula1.sportal.bg/news.php?id=11074

# 174
Абе мани, гола вода сме  ooooh! ooooh! Crossing Arms Mr. Green Laughing

# 175
  • София
Абе мани, гола вода сме  ooooh! ooooh! Crossing Arms Mr. Green Laughing

Сърце не трае... Wink

Но пак поварям едно е в решаващото състезание ,друго е кагато реално нямаше нужда...или тея от Ферари са врачки и са знаели,че ще стане така,тогава ОК приемам го не толкова зле Wink

Абе то може всякакви обяснения да се намерят...но принципно резултатът е един и същ, дали в първото, петото или последното състезание. Знаеш ли, че ако Ковалайнен не беше пуснал Хамилтън на точно същия завой в точно същото състезание две години по-рано Дино щеше да е СШ за 2008?

Бътънчо и той милият да се включи...разбирам го  Wink Но иначе и той щеше да помага, ако се наложи...

Напротив, Пипи, има огромни заслуги за сегашната си позиция, защото той също имаше проблеми с техниката и със собствените си грешки и въпреки това успя от последен претендент да стане пръв...не искам да намесвам МКЛ момчета, ама и те наследиха една двойна победа, заради Фетел...пък за тях никой не казва, че им е подарък...това е част от спорта, твоята кола, психика или гуми са издържали - победил си, следващия път - някой друг и така...

Матешиц - евала ако не го направят, ще ми се издигнат в очите, независимо какви са им подбудите!

# 176
Големи спорове се въртят и чак се чудя дали да се обадя...  newsm78
Наистина тук - таме капе много жлъч... Sick  Sick Сигурно е нормално силните пилоти да са силно харесвани и силно мразени, но сред нас има хора, които много харесвам, но като мразят, мразят много качествено и злостно и е нормално тези, които са на противоположно мнение да скочат и да защитават.  Peace
Май на всяка от нас й е трудно да се абстрахира от личните си пристрастия и да гледа обективно на неща.  Rolling Eyes
Да стана издънката в Германия, която за много хора не е издънка, а отборна политика, която лично на мен не ми допада, но тя съществува във Ферари и евала, че въпреки всякакви глоби и забрани, те не го крият. /Да знаете колко ми е странно да казвам нещо хубаво за Ферари/ Колко състезания минаха от тогава и това се дъвчи ли дъвчи. Имам чувството, че ще слушам за него в следващите 10 години /УЖАС/. Не стига това плювкане, ами и Алонсо бил късметлия, не били заслужени победите му. Ле-ле, недейте бе. То кой може без късмет, ама въпроса е да можеш да се възползваш качествено от него. Нима всички стартове на Алонсо бяха безпроблемни? Имаше си и своите грешки, но другите да не би да не грешаха. Защо за едни се вижда, а за други - тц. Всеки прави грешки, ама на едни повече се виждат от на други. Ето точно тук трябва да се научим да се абстрахираме. Аз примерно, благодарение на Анели, гледам вече на Хами по под друг ъгъл и не се злобвам толкова много срещу него.
И тук идват думите на Лана
не искам да намесвам МКЛ момчета, ама и те наследиха една двойна победа, заради Фетел...пък за тях никой не казва, че им е подарък...това е част от спорта, твоята кола, психика или гуми са издържали - победил си, следващия път - някой друг и така...
Само, защото не долюбвате Алонсо /а това никак не е и необходимо/ и това вече всички го знаем, ставате супер необективни и отрицателно настроени..., а то няма нужда. Даже една статия, която породи спора, който трябваше да изчета в 4 страници се тълкува от всеки различно. Някой смятат ФА за нахален, а други просто възприемат, че казва това, което мисли. А той наистина обича да казва каквото мисли и това бърка на някои хора, там не където трябва.
Ще видим в края на седмицата, кой какво, къде и кога...  Heart Eyes 
П.П. Дано не съжалявам, че се обадих. Хич не съм конфликтна, но обичам справедливостта...  Blush

# 177
Стана интересно Grinning
И вие доста сте се раздвижили днес. Според мен спорът си е съвсем цивилизован, особено в сравнине с дърпането на коси в много други теми Mr. Green
Относно Алонсо може би не му е съвсем на място изявлението, но Ред Бул каква ще я свършат в последното състезание с тази честност ми е много интересно. И според мен има известна разлика дали ще има заповеди по средата не сезона или в края, колкото и да е еднакъв резултатът. В единият случай е съвсем ясно докъде ще доведе и кой ще стане шампион и да кажеш, не, ние сме честни, предпочитаме да не сме шампиони си е леко странно. А в другия ми се вижда повече като толериране на единият пилот, защото няма как да се знае дали точките ще са решаващи. Все пак всеки си решава, както се вижда точките определено са му от голяма полза на Алонсо.
Колкото до самата титла мисля, че трябва да е за Алонсо или Уебър, на Фетел не му е дошло времето още.

# 178
  • Варна

Hug
 как ми липсвахтеееее всичкииии  Hug Hug Hug, много, много много  Crazy
нямах нет от събота  Twisted Evil, ще пиша след малко и аз се включвам в дискусията - кои са обИчат, кои ша са развеждат, кои ша броят кинти и кой ша пие студена или газирана вода накрая  Crazy

п.п. благодаря на всички за милите думи към мен  Heart Eyes Blush Heart Eyes  Hug Hug Hug

п.п. и няма са притиснЯвате за Луис и Джиджо - нашарих им дУпетата,  като шахматни дъски са отзад  Mr. Green .. на математици ша ми се правят от МакЛарън, айде де  Crossing Arms newsm66

# 179
Хайде бе, Анелка. Къде ходиш и ни оставяш да се дърлим? Липсваш много, да знаеш!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт