ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • КиТ
И според мен има известна разлика дали ще има заповеди по средата не сезона или в края, колкото и да е еднакъв резултатът. В единият случай е съвсем ясно докъде ще доведе и кой ще стане шампион и да кажеш, не, ние сме честни, предпочитаме да не сме шампиони си е леко странно. А в другия ми се вижда повече като толериране на единият пилот, защото няма как да се знае дали точките ще са решаващи. Все пак всеки си решава, както се вижда точките определено са му от голяма полза на Алонсо.

А така точно да сега това исках да обясня на Лана Wink Peace Ти си го написала по-добре от мен!!!

Анелка знаех си че нета те е спънал иначе щеше да си с нас Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes,аде да ги окротяваме,че на мен не ми сЪ получава нещо Flutter Flutter Flutter

# 181
  • София
Аз примерно, благодарение на Анели, гледам вече на Хами по под друг ъгъл...

Колкото и да ми е мъка да го призная  Crazy се подписвам с две ръце под това. Ама и момчето се постара тази година. Peace

Според мен спорът си е съвсем цивилизован, особено в сравнине с дърпането на коси в много други теми Mr. Green

Така ги виждам и аз нещата, нормално е при толкова страсти да стане разгорещено Simple Smile

И според мен има известна разлика дали ще има заповеди по средата не сезона или в края, колкото и да е еднакъв резултатът. В единият случай е съвсем ясно докъде ще доведе и кой ще стане шампион и да кажеш, не, ние сме честни, предпочитаме да не сме шампиони си е леко странно. А в другия ми се вижда повече като толериране на единият пилот, защото няма как да се знае дали точките ще са решаващи. Все пак всеки си решава, както се вижда точките определено са му от голяма полза на Алонсо.

А така точно да сега това исках да обясня на Лана Wink Peace Ти си го написала по-добре от мен!!!

Това ще го видим в неделя, дали е така. Според тази логика обаче само в средата на сезона е отборна заповед пропускането, в последното състезание е отборна стратегия с цел шампионска титла, макар че в средата на сезона повлияването на резултата в едно състезание не е ясно дали ще доведе до промени в шампионата - 50/50 е вероятността. Докато в случай, че се прави в последното състезание, то повлиява директно на целия шампионат. Да има разлика и то огромна - въпросът е в кой случай е приемливо и в кой не? 
Понеже Анели вече се завърна (добре дошла!  Hug) мога ли да включа МКЛ бойс като пример? Ако в Турция не бяха "пестили гориво" и Дженсън беше завършил първи това дали нямаше да повлияе на последвалите състезания, така както повлия на момчетата от Ферари?

# 182
  • КиТ
Знаеш ли, че ако Ковалайнен не беше пуснал Хамилтън на точно същия завой в точно същото състезание две години по-рано Дино щеше да е СШ за 2008?

Тимо Глок ли имаш в предвид Mr. Green Joy Joy Joy Joy Знам,знам още ми е проблемна тая година Joy Joy Joy Joy
И на мен Хам ми беше адски противен поради горе посочената причина,но тук идва това:

Аз примерно, благодарение на Анели, гледам вече на Хами по под друг ъгъл...

Колкото и да ми е мъка да го призная  Crazy се подписвам с две ръце под това. Ама и момчето се постара тази година. Peace

Аз се подписвам с две ръце и два крака....и една опашчицааааааа Whistling Whistling Whistling Whistling

Лана ще видим в неделя наистина Peace

# 183
  • София
Знаеш ли, че ако Ковалайнен не беше пуснал Хамилтън на точно същия завой в точно същото състезание две години по-рано Дино щеше да е СШ за 2008?

Тимо Глок ли имаш в предвид Mr. Green Joy Joy Joy Joy Знам,знам още ми е проблемна тая година Joy Joy Joy Joy
Не, душицо, за Хокенхайм 2008 говоря Simple Smile Хейки пусна Хами, щото той се оказа зад него, и нямаше да му проработи стратегията в този случай.

# 184
Пипи, като казах "злостни, имах предвид квалификациите, които взехте да размятате от типа на "протеже", "ревльо" и прочие
Нямам нищо против личните пристрастия на всяка една тук, на несъгласията с отборна политика или пилотско поведение. И това, че не сме на едно мнение е чудесно, но загубата на добрия тон винаги ме е дразнила и това няма нищо общо с негодуванието и критиката. Поправете ме, ако греша (nоbody`s perfect  Peace), но не помня да сме наричали Хам например нахално негро или нещо от сорта, само защото ни е настъпил по мазола или щото негодуваме срещу него Пък и пак, сигурно защото не съм злопаметна, не помня друг пилот да е така "дъвкан" (но праволинейните обикновено не са долюбвани, особено когато са и в отбора на победителите).

Твърдението за липсата или наличието на заслуги, ако е голословно, няма стойност. Би трябвало да се обосновава с факти от състезанията. Ти били могла да се обoсновеш? Ще ми е интересно да поспорим така!  Peace

А сега, мили дами, искам да ви благодаря, че ми стискахте палци  Hug, остана да стигнем живи и здрави, дай боже и ще се постарая от четвъртък до неделя да имате най-горещите новини със снимков материал на всичките ви любими пилоти директно от мястото на събитието!   bouquet

# 185
  • КиТ

Не, душицо, за Хокенхайм 2008 говоря Simple Smile Хейки пусна Хами, щото той се оказа зад него, и нямаше да му проработи стратегията в този случай.

А туй нИ гу помня Blush,помня само Глок и после целия ден бях в траур Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Спас тъкмо щях да та питам кво стана със стискането,мислех си че точно за това,че е!Браво ще си имаме човек на мястото на събитието Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,добре да си прекараш и нека най-добрия да спечели както състезанието така и СШ Wink Дино да не забравиш,да го снимаш и нацелуваш от мен,кажи да нИ плачи другата година ща ги разбием всички Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crazy  Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 186

...

Спас тъкмо щях да та питам кво стана със стискането,мислех си че точно за това,че е!Браво ще си имаме човек на мястото на събитието Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,добре да си прекараш и нека най-добрия да спечели както състезанието така и СШ Wink Дино да не забравиш,да го снимаш и нацелуваш от мен,кажи да нИ плачи другата година ща ги разбием всички Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crazy  Mr. Green Joy Joy Joy Joy[/b][/i]

Плами, благодаря ти!!! Ще се постарая да се добера максимално близо до Дино и да ти го снимам от упор, пък ако не се дърпа много и ще го нацелувам от твое име! И как тъй ша рИве,бре! Няма да те излага! Ний тук ревльовци не търпим, само мъжки момчета, щото сме мъжки момичета!  Heart Eyes

# 187
  • Варна
извинявам се за дългото излияние (ама 4 дена без нет  Crazy),
докато пишех видях,че има и нови въпроси, ще отговря и на тях после

Края на седмицата наближава, края на шампионата тоже  Crazy, нормално е и страстите да бъдат силни, безкомпромисни дори  Crazy. Не че нямахме причини и доводи цял сезон да бъдем емоционални  Crazy, но вече е друго ... в неделя по това време ще имаме нов шампион, колко кратен ще е не знам.
Но според мен толкова оспорван шампионат не е имало с години, интригите не са били толкова силни и разнолики.
Ред Бул направиха много силен сезон, според мен си заслужиха конструкторската титла. Какво ще направят с титлата при пилотите  Thinking, малко съм шах с пешката ... разбирам и адмирирам идеята за четстност и доблест, НО в този спорт това  не е начина да се печелят вече титли. .. за съжаление, но е така.
През целия сезон се наблюдава едно надлъгване и заобикаляне на правила, намиране на вратички и изхитряне на противниците.
Изключение са Италианците, ама те винаги са били така, може би за това и не ги долюбвам и по-скоро НЕуважавам. Ами не мога да ги разбера - бюджет плюс безкрайност, могат да си позволят най-добрите хора и специалисти, пилоти, техника и т.н. и т.н. , а такива глупости и позьорски начини да играеш в един такъв "елитен" спорт. Защо?. Всички отбори(повечето де  Mr. Green) се опитват да финтират тънко съперниците, защото има ПРАВИЛА, а те като Бай Ганьо в банята, с дрехите - той така си знае. Защо?
Ето един Нюи - направи страхотна кола (малко чуплива, но то при него едното върви с другото  Mr. Green). Скъсаха ги от проверки и накрая какво, нищо - колата е редовна, почти всички се опитваха да гледат разглеждат ...ми нищо не видяха. Евала, за което. Това е разликата да създадеш нещо мислейки, а не просто с пари да се копира ту едно, ту друго.
Маковете и те, финанси, техника, хора .. накрая един Ф-дъкт, .... добре, заблудиха останалите, че това е нещо многУ важно, но не беше достъчно и това трябваше да се знае и използват времето, докато всички се дзвериха над тяхното патково творение, те да измислят и нещо друго ... ноо да продължават да смятат сега на края на шампионата, пилотите им колко шансове имат  Crossing Arms, математици с математици.
Та да стигнем до пилотите. Имаше борби, не можем да се оплачем, по едно време дори голям въргал беше настанал  Mr. Green. Но и те самите накрая знаят, че ако не ги подпре отбора сам самички шампиони нЕма да станат. Да давам ли примери  Mr. Green
За това колкото и да си спорим, оправдаваме, овикваме и ОБИЧАМЕ  Crazy преди всичко наште гарджета, не винаги нещата зависят от тях понякога. И те са хора, грешат. Имат възможност да оправдаят грешките си, е има възможност те наистина да не са много добри и честни колко ни се иска, това ще го покаже времето.
Алонсо - тази година го видях в светлина, която не ми харесва за пилот като цяло, а за неговия ранг пък изобщо. Като добавя, че отиде в отбор, който неуважавам ..комбинацията е ужасна  Mr. Green. Ферари си постигнаха целта, намериха си втори Шумахер и се съсредоточиха само към него, а Алонсо си намери отбор, който да застане зад него, а не зад съотборника му! Маса да му мисли от тук нататък или който ще е съотборник на Нандо  Mr. Green. Нандо можеше да спечели шампионата и без гротескни номера на отбора, последните му състезания бяха силни и никой не можеше и копче да му каже, нооо ... Crazy   
Уебър - честно да ви кажа, от него не очаквах такава мотивация за борба, може би и отбора и Фетел не са очаквали  Mr. Green. Но според мен, той направи по-малко грешки от другите съперници, по-безкомпромисен беше и доста неотстъпчив. Заради фалове и спукани гуми от минали години го недолюбвам  Mr. Green, но пък тази година има много добри състезания и ако стане шампион, няма да има драма като при Алонсо, с изключение мненията на привържениците на Фетел  Crazy
Фетел - силна година и за него. Още от начало се очерта трудна битка. Може би и за това да не са издържали по средата на сезона нервите и според мен малко детински бяха реакциите му и на пистата  и извън нея (само не ми се оправдавайте, че бил млад, зелен дъра бъра, щото Хамилтън никой не го оправда първата година  Mr. Green  Crossing Arms). Но втората половина се представи по-добре и само слабите резултати, както и техниката го спънаха да бъде напред в класирането. Ако стане шампион, също няма да има драма, с изключение мненията на привържениците на Уебър  Mr. Green
Като цяло, който и пилот от Ред БУл да стане шампион , ще заслужава повече от другите двама. Хареса ми как надцакаха и Ферари и Маковете!  Crazy

малиии, наистина се увлякох  Crazy

# 188
  • КиТ

...

Спас тъкмо щях да та питам кво стана със стискането,мислех си че точно за това,че е!Браво ще си имаме човек на мястото на събитието Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,добре да си прекараш и нека най-добрия да спечели както състезанието така и СШ Wink Дино да не забравиш,да го снимаш и нацелуваш от мен,кажи да нИ плачи другата година ща ги разбием всички Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Crazy  Mr. Green Joy Joy Joy Joy[/b][/i]

Плами, благодаря ти!!! Ще се постарая да се добера максимално близо до Дино и да ти го снимам от упор, пък ако не се дърпа много и ще го нацелувам от твое име! И как тъй ша рИве,бре! Няма да те излага! Ний тук ревльовци не търпим, само мъжки момчета, щото сме мъжки момичета!  Heart Eyes

А добре,ще ти бъда благодарна да го издебнеш тоя мушморок  #Silly Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(па имам и аз някви идеиии,ама и аз нИ издавамммм Whistling Mr. Green) Няма я Laughing,да е ревал като е бил малък,ся нИ можи  Joy Joy Joy Joy Naughty

Анелка не е дълъг перфектен пост smile3501,давай нататък  Mr. Green Hug Heart Eyes Hug

Току що гледах Енрикето и Никол,страшна песновка имат Party Party Party Party Поздрав за утешаване на страстите Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • Варна
Първо да поздравя Спас за сбъдването на желанието й.  Адреналина ще е на макс, емоциите също. Незабравимо ще е, почти съм сигурна. Да ти пожелая - живи и здрави да отидете и да се върнете, и да разказваш после.  Hug Hug .  едно знаме да вземеш  Crazy, да те познаем по-лесно  Crazy по тв-то. (щях да ти поръчвам да разцелуваш Хамчо калпазанчо , ама той не заслужава  Crazy )

Относно Турция и "пести гориво" - не знам до колко щяха да се променят нещата и отношенията в Макларън. Но тогава имаше сблъсък между други съотборници, и това до някъде стресна някой мениджъри. А "пести гориво" първоначално изобщо не го и приех като заповед, т.к. Първо беше съобщено на Хамилтън и го приех за проблем, стана катастрофата с редбулите, Бътън настигна Хамилтън благодарение на намаленото му темпо преди това. Но разбира се, някой смятат че само Бътън е трябвало да "пести гориво". Като след това Хамилтън си тръгна и изпревари Бътън,  бутна го лекинко  Mr. Green и не му пукаше, че ще трябва да "пести гориво", ама както казах някой менаджери вече им бяха настръхнали косите и не искаха да си развалят двойната победа и спряха  двамата да се борят. Пак да кажа- спряха борбата, а при ферари нямаше изпреварвания на Хокенхайм - имаше неуспешни опити за изпреварване две или три ако не се лъжа, след което пуснаха комуникацията на Алонсо, Стела, Смедли.  Ако някой е имал претнеции в Турция е можел да пусне оплакване. Но после Ферари да се оправадват в съда с "пести гориво" на Маковете беше ... грозно,тендециозно и недоказуема клевета (а са можели да си направят труда да проверят и докажат).

Хокенхайм 2008 - намерих едно кратко и "несубективно" резюме на състезанието  Mr. Green - http://www.factor-sport.net/rubric.1/15792.news/ - също малко по-различна ситуацийка. Хамилтън води половината сътезание, Кова са сурка 4ти. Т.к. екипа на маковете по принцип страда от добри стратегически решения, но пък на изцепки е първенец - Хамилтън влиза не когато трябва в бокса и излиза 4ти след Душко-добродушко и ако си мислите, че и без отборна заповед ще трамбова след него, значи не следите творчетсвото му  Mr. Green. Окей приемаме "ЯВНАТА" отборна заповед и той става 3ти. Обаче, на него не му трябва 3ти, а 1ви. Като изпреварва и прекия си конкурент, като го настига и не само него, но и другите двама отпред. И завършва 1ви, а Кова остава 4ти.
Та за мен, колкото и да ми ги дават тези примери за аналогични, аз ги виждам по друг начин  Mr. Green.
Ставам ли за адвокат  Mr. Green Mr. Green  Whistling

# 190
  • КиТ
Как го каза само несубективно резюме  hahaha hahaha hahaha hahaha Наистина туй ни го помня,помня по ярко другото накраяяя Whistling Whistling Whistling Ко да са прай ся,моя да си наляга парцалите че колко години ги кандилка У туй Фирари и се я завой,я нещо друго не са в негова полза Joy Joy Joy Joy Joy

Ставам ли за адвокат  Mr. Green Mr. Green  Whistling

Ставаш,колко ти е комисионната Flutter Flutter Flutter Flutter Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 191
  • BG

Анелко, толку ме радваш!!!!!!!  Party

Плами, и аз я гледах снощи песньовката за сефте, много е гот!

Дай да поздравим Анелка с нейната кака......

Enrique Iglesias - Heartbeat ft. Nicole Scherzinger

Поздрав и за всички приятелки в темата!

Hug

# 192
Според тази логика обаче само в средата на сезона е отборна заповед пропускането, в последното състезание е отборна стратегия с цел шампионска титла, макар че в средата на сезона повлияването на резултата в едно състезание не е ясно дали ще доведе до промени в шампионата - 50/50 е вероятността. Докато в случай, че се прави в последното състезание, то повлиява директно на целия шампионат. Да има разлика и то огромна - въпросът е в кой случай е приемливо и в кой не? 
И в двата случая е едно и също, но се възприема по различен начин. Баричело например редовно си го пускаше Шумахер в началото, средата и края на сезона( Mr. Green), а точките не винаги му бяха особено нужни, накрая печелеше с доста преднина. На нещо такова ми приличаше случаят с Алонсо.

# 193
  • София
Захващам се с последния пост на Бухтичка, и после по ред нагоре Simple Smile
Кое му е същото с пускането на Шуми и Бари по всяко време на сезона без необходимост, с това на Алонсо и Маса - веднъж. Вие може да сте забравили, ама аз бях там и не съм - Монца. И атаката на Фелипе и почти успя...тогава някой каза ли евала, оставиха ги да се сборят - НЕ!

Анелка, с по-голяма част съм съгласна, но това за Хокенхайм 2008 очевидно си е оправдание - озова ли се е след съотборника си по някаква причина, озовал се е. Той пропуснал ли го без борба, пропусна го, за да му стане стратегията и да не му се провали състезанието...не виждам разлика. Изпреварил още коли - ами чудесно, но ако с Кова се бяха блъснали при евентуална борба и отпаднали, щеше да спечели през крив макарон състезанието. Едва ли на никой не му е хрумнало, че тази година на Хокенхайм стана к'вото стана, щото не знаят дали няма да се повтори "РБ в Турция".

И какво значи спряха борбата от МКЛ в Турция, пък на Хокенхайм нямало такава - аз отлично си спомням как Алонсо изпревари Маса и той го контраатакува, точно както стана с Хам и Бътън...но ставаш за адвокат, то е ясно Simple Smile щом има толкова вече, как да кажа...симпатизиращи на Хам покрай теб Simple Smile

Спас, ЗАВИЖДАМ! Ама много  Twisted Evil...но ви пожелавам лек път, много емоции, повод за празненство да имаме в неделя и искам и аз снимка на Нандо...ако може без целувки  Naughty Joy Joy А ако успее някой компромат (Хам-Ало) да хванеш незабавно да го покажеш  Crazy

# 194

Общи условия

Активация на акаунт