ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 7

• 17 196
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Точно се чудих дали сте гледали. Аз успях да изгледам как коментираха Алонсо и Маса в Германия и след това съня ме събори. Наложи се да работя и в събота и неделя, а утре започва новата работна седмица и се предадох... Като го качат да дадете линк да го догледам.

# 676
  • София
Пък аз го забравИх съвсем  ooooh!...още в 2 се хоризонтирах и хич не се и сетих да гледам като станах...ама май не съм изпуснала много, като ви чета...

Ооооо, и Фиата се появил...кво стана щяхме да се пръскаме с шампанско, пък ти изпусна всички възможно моменти  Wink

Някакви интересни новини няма ли? Нищо не съм поглеждала тия дни...

http://planetf1.com/photo-gallery/6530571/Vettel-Wows-Berlin-Crowd

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 18:13 от Lana

# 677
  • КиТ
Пламиии, това в подписа ти от ляво ми е любим филммммм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

От кой филм би,аз го сложих тоя щото участва в един сериал за зомбита Crazy Mr. Green
И се чудих тая сцена от къде е newsm78 Mr. Green

# 678
Плами, ето този филм http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=468 гледай го непременно, ще ти хареса

# 679
# 680
  • Варна
Finali Mondiali 2010 - Gala event
гала вечер У фирари  Mr. Green

# 681
  • КиТ

Въх,въхххх много добро Crazy Mr. Green Peace

Само дето само 2кратния дойде с болида си Crossing Arms

Как говорят с италиански акцент,много са сладки Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 682
  • София
Нееееееееее, тая коса ще ме побърка просто  Twisted Evil...къде е Рон Денис, когато ти трябва? Crazy

Ама много щях да съм хубава по тоя червен килим, бре, защо все забравя да се обажда това момче? Crossing Arms

Анели,   bouquet

# 683
  • Варна
 Mr. Green, Лана без да искам да всявам някакъв раздор (абсурд  Mr. Green), ама мисля, че Ракел има нещо общо с това да не си получила покана за тази гала вечеря  Naughty
Иначе Нандо тука рошав е много симпатьоне  Sunglasses

п.п. а Рон Денис е в Русия, да знаеш, преговаря с Дедо Мароз  Joy

# 684
Фернандиньо тук ми мяза на футболист от Примиера Дивизион  hahaha hahaha hahaha
Ох, Джанкарло, любимец ми беше едно време  Embarassed

# 685
  • София
Mr. Green, Лана без да искам да всявам някакъв раздор (абсурд  Mr. Green), ама мисля, че Ракел има нещо общо с това да не си получила покана за тази гала вечеря  Naughty
Иначе Нандо тука рошав е много симпатьоне  Sunglasses

п.п. а Рон Денис е в Русия, да знаеш, преговаря с Дедо Мароз  Joy

Ама аз и нея не видях...тя хич не го подкрепя това момче  Twisted Evil...пък после пречи и на другите  Joy
Ужасен е...хич не го аресвам с такава дълга коса Sad Фелипе беше като бейби спретнат и Джанкарло и той е един симпатяга, а Нандо кат горилчо  ooooh!

Ахааааа, явно се е зазимил там (Рон Д де), щото и Дженсън цял сезон с брада изкара - никакъв контрол от Уитмарш, ей...да не споменавам обичките на Луис  Joy

# 686
Абе и Нандо и моя Убавец имат проблем с прическите  Joy както и повечето от пилотите де ...

А някой ще ми каже ли Хейки Ковалайнен каква работа има в Състезанието на шампионите ?
На какво по - точно е шампион  newsm78

# 687
Няма да пипате брадата на Дженсънче, ей Simple Smile

# 688
  • КиТ
Ланааааа,Ракел ще да е виновна  Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green Peace

Ужасен е...хич не го аресвам с такава дълга коса Sad Фелипе беше като бейби спретнат и Джанкарло и той е един симпатяга, а Нандо кат горилчо  ooooh!

Е Дино винаги е спретнат Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама как обиждащ твоя просто не е истина Crazy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Нали печели състезания,ща са постриже се някога Wink Peace

# 689
  • София
Е Дино винаги е спретнат Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ама как обиждащ твоя просто не е истина Crazy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Нали печели състезания,ща са постриже се някога Wink Peace

Не го обиждам, аз с любов...тя истината не е обидна  Crazy. Печели, ама като се поокастри, както беше септември - октомври - после пак обрасна и изпуснА титлата  Joy

А някой ще ми каже ли Хейки Ковалайнен каква работа има в Състезанието на шампионите ?
На какво по - точно е шампион  newsm78

Ами той участва отборно за Финландия. Фетел е участвал също и миналата година заедно със Шумахер за Германия, без да е шампион по нещо. http://en.wikipedia.org/wiki/Race_of_Champions#2009

Общи условия

Активация на акаунт