Дари, да се похвалиш с шестица!

С две деца и изпити, направо...евала!

по последни данни от началото на Ноември 11.200 на 79см ама не го прехранвам да му се не види, не знам вече как да го вталявам - яде сутрин обед и вечер по едно пюре и се кърмим за сутрешния, обедния и вечерния сън един път през нощта и един път рано сутрин и няма как да махна никое от кърменията на тоя етап, просто без тях не може. Движи се съвсем активно, от както пропълзя септември не е застанал на едно място, но не заслабва 

,ядосах се и казах,че си ги искам така като ги поръчах и уж ще ми ги оправят.Ами в крайна сметка съм платила за нещо и си го искам! 
Това наистина е един от онези мигове,в които се чувстваш на седмото небе 

Принципно си ляга сам в 19:30,но става в 5;30
А след онази вечер тежката стана в 7.Както и да е примирих се,няма да го тормозя повече,ще чакам по-добри дни 

Тя каза,че не е притеснително,от кихането пука капилярче....то аз съм същата та не се притеснявм.
! Изключително много ценя качества като искреност и откровеност в отношенията с околните, тъй че, Таничка, и аз се радвам заедно с теб
!
. Как е прекрасната Анетка? Много е красива с онова палтенце
!
.
Да нацелуваш Сисето, много е хубава с бялото пухено палтенце
!
!

Обичам ви всичките! 
По случай празника малката именичка взе, че падна за втори път от леглото, докато аз й правех попарката. Този път си брулна челото в камината и има червена подутина. Надявам се поне да не посинее. Иначе не плака много, не се уплаши толкова, ама на мен сърчицето ми направо спря, като чу характерния звук от удара на главичката й с камината. Милото ми малко човеченце, пак го "огледах"! 

В тази връзка забравих вчера да поздравя емо на Рали за хубавия жест, който й е направил за РД-то.