ФЕВРУАРЧЕ да пълзи се учи, но кога ли ще сполучи? (22)

• 24 162
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Танче, Танче, как миличко ми става като чета какви емоции ти бликат отвсякъде за всичко свързано с Алето...жива и здрава да ти е и още много такива прекрасни чувства да предизвиква! Heart Eyes
Дари, да се похвалиш с шестица! Flowers Four Leaf Clover
С две деца и изпити, направо...евала!  bouquet

# 661
Ох, Котенце, съзнавам, че на някои сигурно им е смешно, но аз съм си такава... Трудно сдържам емоциите си- приятни или не, но пък точно тези, най-прекрасните, изобщо и не се опитвам- искам да ги споделя с целия свят!  Heart Eyes Hug  love001 Благодаря ти!  Hug

Лека  ви нощ!

# 662
Хайде и аз да напиша няколко реда накрая Grinning
Мики в не една книга за отглеждане и възпитание на децата съм чела, че колкото и странно да звучи, ако искаш детето да спи до по късно, не трябва да го слагаш да си ляга по късно, а по рано! При мен с баткото подейства.
 За каишките искам да ви споделя коментара на нашата консултантка по развитие на бебето, че са много вредно нещо, повече от колкото и воденето за ръце. Те трябвало да се ползват само при вече проходили деца, когато ходят по опасен терен - планина, горски пътеки и подобни, за да ги пазиш да не се пребият Peace
 Така доколкото ви прочетох, щом и Никиния Макси е отслабнал наш Климент е повел класацията за най дебело бебе ooooh! по последни данни от началото на Ноември 11.200 на 79см ама не го прехранвам да му се не види, не знам вече как да го вталявам - яде сутрин обед и вечер по едно пюре и се кърмим за сутрешния, обедния и вечерния сън един път през нощта и един път рано сутрин  и няма как да махна никое от кърменията на тоя етап, просто без тях не може. Движи се съвсем активно, от както пропълзя септември не е застанал на едно място, но не заслабва  #Crazy
 За Уолкър ние взехме преди седмица този За сега  един два пъти  премина разстоянието от хола до детската с него на бегом, за да не го изпусне, но определено му е трудно да го следва по паркета, не му достига скорост и се забавлява повече като пъха топките в дупката или си пуска музиката и друска дупето Laughing
 Ами толкова от мен за сега, ще гледам ако не да пиша поне да ви чета по редовно. А между другото какво стана с онзи колаж за който събирахте снимки, направен ли е и може ли да го видя някъде?  Praynig

# 663
Танче честито изправяне на Алето! Heart Eyes
Дари успех на изпита Peace
Ванче дано се съберат нужните парички и Биби де излекува Praynig
Маги  Hug

Днес ще се седи вкъщи май,времето е отвратително Confused
Вчера ходих да и взема календарите и картичките и познайте-във фотото бяха разменили снимките Crazy #2gunfire ,ядосах се и казах,че си ги искам така като ги поръчах и уж ще ми ги оправят.Ами в крайна сметка съм платила за нещо и си го искам! ooooh!

Сияна втора нощ не спи заради нослето сигурно и съм като куче бито с мокър парцал.

# 664
Добро утро!Честито на Алето и на гордата мама Simple Smile Това наистина е един от онези мигове,в които се чувстваш на седмото небе Simple Smile
На Борис вече му свикнах и даже забравих кога за пръв път се изправи сам в леглото си,но наистина беше велико Simple Smile
Вчера останах много доволна от факта,че му харесва яденето от детската кухня и много се зарадвах.С такава охота яде,че чак на мен ми се услади.Да видим днес как ще реагира на бобеца хихихи.Лек ден на всички и мнооого усмивки Simple Smile

# 665
  • York
  food010

Хубав ден на всички!   bouquet

# 666
Танче честито изпрвил се Але и аз като Котето мисля,че е много сладко как се радваш на постигнатото от Алечка  Hug
Роро знам че,колкот повече,толкова повече,ама педиатрите дето ги пишат книгите мойто дете не го познаават Joy Принципно си ляга сам в 19:30,но става в 5;30  #Crazy А след онази вечер тежката стана в 7.Както и да е примирих се,няма да го тормозя повече,ще чакам по-добри дни  Praynig
mama_widow  каква кухня вземаш? Чудя се дали пак да не почна и аз да взимам,че Явор вече дъвче,пък го приобщих към нашата храна успешно,вчера яде кюфтета с доматен сос  Blush Laughing
Аз се пооправих,гърлото вече не ме боли,ама тук е момента да похвля мъжа ми-вчера се прибра в 11 от работа и изведе Яворчо да поспя,абе общо взето цял ден го гледа.Даже му хареса и ми заяви,че неделя сутрин ще излизат по мъжки  hahaha
Днес сме на консултация,радвам се че доки пак ще го преслуша,че продължава често да киха и чак 2-3 по капка кръв пуска от едната ноздра  newsm78 Тя каза,че не е притеснително,от кихането пука капилярче....то аз съм същата та не се притеснявм.
Сега да питам нещо,някой мислили да подарява нещо за коледа на докито си?Аз съм много доволна от тая жена и я познавам от както съм се родила,та мисля нещо да и взема.....ама какво? Thinking

# 667
Добро утро, девойчета!

Таничкаааа, естествено, че ще изразяваш всяка положителна емоция... А пък как да не се похвалиш с новото умение на Алечка - Палечка! Да ти е жива и здрава и все така щастлива да те прави  Hug! Изключително много ценя качества като искреност и откровеност в отношенията с околните, тъй че, Таничка, и аз се радвам заедно с теб  Heart Eyes !

Мики, незнам и аз дали споменах, но подобно на Роро, от опит казвам, че когато и да си легнат хлапетата, все си стават в часа, който са си направили... Та търпение, здрави нерви и все така да ти помага мъжлето и ще се справиш... Пфу, а пък как искам и Дейка да си дъвче храната, не е истина.... Ама засега няма такива изгледи...

Понякога  wavey. Как е прекрасната Анетка? Много е красива с онова палтенце  Hug!

Дари, стискам палци и успех на изпита!

Мама_уидоу, дано на Борис му Ареса бобеца, в наЩа къща много се тачи, ама Змейка не гУ е опитвала ощИ  Mr. Green...

Ника, викаш, сЯ си малко по-спокойна, знаейки, че Макс си хапва и се държи добре, та може на спокойствие да си поработиш... Дано през всичките 4 дни е така и да нямаш притеснения... Heart Eyes.

Ванче, дано възможно най-скоро се съберат необходимите парички за Биби и нека на никоя от нас не се случва подобно нещо и децата ни да растат здрави и силни!

Пухче, раазбира се, че ще си отстояваш своето! Дано оправят календарите и картичките бързо... Peace Да нацелуваш Сисето, много е хубава с бялото пухено палтенце  Heart Eyes!

Даниелче, и Деа е същата, знае, че не трябва да прави нещо, притихва, пог;ежда към мен с хитра усмивка и започва да го прави нарочно, чакайки да кажа "не". Ах, душички мамини, кога пораснаха толкова, че се опитват и да ни надхитрят  Thinking!

Отново започна Деа да заспива на ръце мамини, само че, вече не прилягва ами както е права само склонява глава и за секунди отцепва  Mr. Green. Пфу, туй да ми е зора...
Вчера ми оправиха зъба, но имам ощееее... А на Константин му извадиха два млечни и сега ми е сърдит, щото не съм го подготвила психически, че упойката ще му я правят с най-голямата игла  Mr. Green и колко много го боляло, пкъ той почти не гъкна  Mr. Green... Мъжка му работа, точно като баща си...

Момичета, оставям ви, да посвърша малк работа в тоз дъждовен и ветровит ден... Незнам, обаче, как ще издържим вкъщи, па то и още доста дни такива се очертават, май.. Диването като свикна да излиза всеки ден, сега само стои около количката и мрънка за разходка... Twisted Evil

# 668
Поне по едно кафе да изпием, викам аз:

# 669
  • До Балкана
Добро утро!
Танче, браво на Алето! Толкова е хубаво като изправят! Аз също се вълнувах много, така че е задължително даже да си споделиш радостта с нас! Hug
Дари успех в начинанието! Да се похвалиш с успешно взетия изпит! Praynig
Пухе, много ясно, че ще си търсиш правото! Бързичко да поправят грешката! Peace
Бо е ужасен! Пищи, лигави се, не се трае направо, но какво да се прави! Вече 4 дена е такова репейче! Дано му мине скоро! Хубав ден ви пожелавам!

# 670
Здравейте!

Неви, благодаря за кафето, миличка! Hug
Благодаря ви, че споделихте с мен този толкова емоционален момент.  Hug Обичам ви всичките!  Heart Eyes
Днес е един от 3-те дни, в които Алекса има имен ден, така че почерпете се:

И Аля явно като мен ще приема поздрави на няколко пъти в годината, но няма лошо.  Wink По случай празника малката именичка взе, че падна за втори път от леглото, докато аз й правех попарката. Този път си брулна челото в камината и има червена подутина. Надявам се поне да не посинее. Иначе не плака много, не се уплаши толкова, ама на мен сърчицето ми направо спря, като чу характерния звук от удара на главичката й с камината. Милото ми малко човеченце, пак го "огледах"!  Cry

Пухи, естествено, че ще настояваш да ти ги направят както трябва.  Wink
Роро, голям мъж е Климент! Пу-пу! Жив и здрав!  Hug
Мики, браво на мъжо!  Hug В тази връзка забравих вчера да поздравя емо на Рали за хубавия жест, който й е направил за РД-то.  Wink
Мама уидоу, дано все така с охота да си хапва Борис от кухнята!
Далче, айде да минава бързо кривия период на Бо!
Янче, хубав ден и на теб, и на всички останали!  Hug

Аз съм с гърлобол от вчера, но дано по-леко да ми се размине.

# 671
Неви ми то при Явката дъвкнето се получи по следния начин,бисквитки,хляб и солетки.После започнахме да обядваме заедно,като му предлагах "трохички" от моята храна,постепенно увеличавах размера им и той свикна.

# 672
Мики,в "Хер бебе" го записах,че всички са много доволни от нея.Манджите им са много вкусни и не знам кога Борис ще остане без някоя  Embarassed И той като Явор почна да дъвче първо зрънчо,после бсиквитки и сега вече и от нашето ядене му давам,ама нали не трябва да е много подправено,пък аз обичам така да си посипвам всичко с подправки и затова,но смятам кухнята няколко месеца да я продължим и после да яде с нас.

# 673
ДД,
Предлагам да пуснем анкета кой-коя кухня предпочита и мисли да взима  Peace
Честит Имен Ден на Алекса и всички празнуващи..
На болните желая бързо оздравяване  Hug

# 674
 Да се отчета от консултацията днес - Стели вече е точно 10 кг и 72 см. Тук вали като из ведро и няма да се разхождаме. Толкова много ме мързи, че най-многото да легна със Стели и да се наспя.

Общи условия

Активация на акаунт