ФЕВРУАРЧЕ да пълзи се учи, но кога ли ще сполучи? (22)

• 24 160
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
mama_widow  и на мен на няколко пъти ми го хвалят Хер бебе,но най-близкия пункт ми е далече... Thinking
Това време ми разваля графика,дрбеня си легна в 12 за следобеден сън и сега стана....май по някое време пак ще го приспивам,че няма да издържи и до 19 часа.
Аз днес ще имам постъпление от бабчето,блгодарение на което Яворчо ще се сдобие с второ якенце.  Laughing
vanya_pleven браво за хубавите мери Peace

# 676
  • offshore & overseas
Здравейте, мацки!

Рали, честит юбилей с голямо закъснение и добре дошла в отбора на 30-тиците! Wink Виждаш, нищо особено не е... Hug Честито и на братчето ти! И аз помня, че сте на една дата, защото ти казваше, че сте астрални близнаци и че сте празнували заедно миналата година, пък братя и сестри могат да бъдат или реални близнаци или са родени на една и съща дата, но в различни години. Както и да е, това са маловажни работи!

Танче, честито ново умение (milestone, както ги наричат Хамериканците)! То сr е радостно, бре, и на първо, и на второ и на 10-то дете... Ти да видиш на прохождането как ще скачаш до тавана!

Деска, вторите деца са по-кротки, не го мисли отсЯ...

Драсвам 2 реда, докато ми се вари несваряемия боб (писна ми!!).

Нямам с кво да се похваля. Подаръци няма да има за никой тази година, но от сърце, както вика Лъвю. Каквото бабите и дядовците -- това. А от нас за тях -- по един календар калинкин. Mr. Green Mr. Green Да не говорим как сме заринати с боклук секъв и парцал секъв и ми иде да рина, рина, през балкона в големия жълт контейнер директно...

ОДЗ-то го планирам, даже ми направиха едно тук наблизо, но не ми се дава Люс. Обаче май няма да мине тоз път... Дано я приемат, пък ще му мислим!

Хер бебе сме я ползвали с Калина и се бяхме абонирали да ни я носят. Ами, не ядеше... Ама то не е от куФнята. Сега мисля държавна да е, пък да видим ще има ли места, ще се хареса ли...

Никич, добре е било преспиването, мерсиМ, дето питаш. Майка ми не е спала, но Халята е... Laughing На другия ден в неделя се прегърнахме с любов и от понеделник пак старата песен. Twisted Evil

Айде, стига толкоз от мен! bowuu

# 677
Даже и да ви е далече кухнята правят доставки по домовете,искат само адреса и даже не питат детето колко е голямо,а доставчика е много мил и любезен Simple Smile

# 678
  • София
Здравейте и от нас!
Не запомних всичко, ще ме извините ако изпусна някого, но зверски ми се спи. Калина пак станА у 6 часа и.. едвам гледам. А  както се бях наточила в дъждовното време да си подремна, така ме събуди баща ми да ме пита  ooooh! Здраве, не било писано днес да се спи. Mr. Green
Танче, честито ти изправяне на Алечка  Hug И на дребосъчка - честит имен ден! Да е жива и здрава и много още такива хубави емоции покрай нея!
Ваня, пуснах смс за Билянка! Дано се оправи детенцето  Praynig И честити ви чудни мерки!
Пухи, аз също бих внесла ред във фотото, в крайна сметка кой плаща,той поръчва музиката, нал тъй  Twisted Evil
Мама Уидоу, дано да си папка всичко млядежа, че със злоядо е неееек'ъв ужас!
Всички болни бързо да оздравяват.
Ради, ти отказа ли се от държавната кухня? Аз понеже даже и бурканчета намерих, остава ми да купя капачки, ама не бързам. То с туй мойто дето не е още захранено  ooooh! За частна засега не съм мислила, но не е ясно какъв акъл ще ми дойде.
Калина също дъвче, не са й проблем парченца, нон стоп иска да яде моето ядене (дето няма производствени квалификации за него  Crossing Arms). Сготвих и супа, с мини парченца като за нея - еми излезе си на парченца таз супа... явно коремчето й все още не е готово за парченца.
Роро, голям мъж е Клио! Да ти е жив и здрав!  Hug
Далче, ха дано бързо да му премине кривотията на Бо, зъбето дето го мъчи да вземе, че да избие и най-после да се умири работата. Praynig
Понакога - хубав ден и на теб!  Hug
Дари Гери, похвали се с 6 на изпита Simple Smile Стисках ти палци!
Мяу  Hug
Ники, първите пъти и Калина като съм я оставяла не иска да яде, не иска да спи, но постепенно посвикна. Незибежно е... все някой ден трябва да се поотделят, а ние да си захванем нашите си задачки. Дано да не е много близо този ден, де  Praynig
Хубава вечер ви желая, а аз си чакам терминатор старши  Mr. Green

# 679
  • гр.София
Момичета много ви благодаря за стиснатите палчета, но ме скъсаха.  Sad Cry Sad Много се ядосвах, защото ангажирам свекърва ми да пази Жори, отиването ми е свързано с разход и то не малък и на края, ми се паднаха два въпроса, от един цял раздел, който липсва в напите лекции и който доцентката каза че не е нужно да го учим, щом не го дала. Сега обаче твърди, че не е казвала такова нещо. Трябвало да го научим и това е.  #Cussing out И сега следващият път е следващият петък, дано тогава го взема, че вече незнам.  Tired

# 680
Здравейте момичета Simple Smile

Пак ви минах под диагонал, но СМС за Билянка прати и аз - веднъж като я дадоха по ТВ-то и веднъж като прочетах тука, впрегнах и домашните. Дано детенцето се оправи  Praynig

Днес пък едка ОВЦА, която бързала в задрстването да си вземе детето ни прасна отзад и до сега се занимаваме с тва  #Cussing out

Друго да кажа - чакали се силни ветрове, до 70км/ч и то повече в Източна България. Така, че внимавайте един вид  Peace

Танче, честито умение на Алечка  Hug

За детска кухня гледам става дума - аз съм харесала една Ям-ям, ама ще видим, че Александра не яде съвсем всичко още...

Дариfingerscrossed

Айде дългът ме зове  Mr. Green После пак ще драсна някой ред.

П.П. Дългоочаквнаия Уолкър дойде, но както каза Ника - малка е за него, но успях да я хвана преди да се е размазала  Mr. Green

# 681
Аз за кухнята съм се ориентирала към тази на "Мама Люси"хвалят ми я уж доста а и ми е най-близо...
Мисля до 2 седмици да я почнем...само риба май ми остана да вкарам  Thinking

# 682
Танче честит имен ден на Алето!Да ви е жива и здрава и много щастлива!
Ваня браво за перфектните мерки!
Аз си получих календарите и картичките както ги бях поръчала PartyНе можахме да излезем,заради лошото време,но една приятелка ходи да ни ги вземе и ни ги донесе.После пихме кафенце.
На малката още и тече носа,дори е запушен и не може да спи.сега е толкоооова кисела ooooh!

# 683
  • София
ДВ!  Grinning
Бързо оздравяване на всички болни мами и бебоци!
Танче, браво за изправянето на Алечка, уникални моменти са това, права си да им се радваш!  Hug
Мяу, ми щом е минало без жертви - връчвай им я честичко.  Laughing  Hug
Teddy*, честит ви уолкър!  Flutter Споко, ще им дойде времето, ама засега е здраво подпрян нашия и се заиглава с него седейки.

Максуел се е родил научен - дъвче от първата лъжица и въобще този въпрос не е стоял при нас.  Laughing Хер бебе бяха любимците на Борис, обаче дребния ще е на държавна кухня, даже утре щи мина да го запиша ако имам време.

# 684
ДВ!
Влизам да дам рапорт след консултацията 7840гр/72см(+300гр/2см)доволна съм.Добре е качило детето,при все,че много се движи!Доки каза,че е здрав,но превънтивно ще продължа да му давам 3 дни калциев глюконат-защо точно това незнам,но за сега върши работа,при двама болни ,Явката удържа фронта  Praynig .Подкрепи ме за това,че му давам от нашата храна,само ме посъветва да вземам кайма,от места където я мелят на място.Даде ми зелена светлина и за жълтъка,последното звено в нашето захранване,той се е срещал с него в състава на разни храни(без проблем).
За ставането рано ме посъветва да съм търпелива,защото още се движел на бебешки режим и очаква да го натрастне! Praynig
Абе страшна жена,много съм доволна от нея,да е жива и здрава!!! Heart Eyes
Ника как протича записването в държавна кухня,аз все си мислех,че ако го запиша сега дълго ще чакам ред? newsm78
Пухич за нослето на Сианка,защо не започнеш да и даваш Осцилокоцинум-сутрин и вечер х1 и вит. Ц пак сутрин и вечер х1.Да и подсилиш имунната с-ма.Моята педитърка ми е казвала много пъти винаги когат преценя,че мога да му ги давам в този ред,само могат да помогнат Peace

# 685
  • Най-зеленият остров
ДВ  Hug дами!
Ние сме добре. Ния яде, реве и дивее. Е няма да лази това дете и това си е. Иска да ходи, а нали сме първенци по пухкавина  Heart Eyes, лекарката ни посъветва да забавим процеса. Но май няма да стане, детето си обикаля кошара и където успее да се хване. А когато я хвана за ръчички и започва да скача като зайче  Simple Smile .
Ника, ти беше права. Трябваха ми две седмици, за да ми спре кърмата изцяло.
Танче, да ти е жива и здрава малката принцеса   bouquet . Браво на нея, как хубаво зарадва мама.
В Бургас няма частни кухни и нямаме избор. Още не съм решила дали да я записвам на държавната другия месец защото не съм я захранила напълно. Все малка ми се струва и сякаш расте по-бързо от сестра си. Покрай ангажиментите към първокласничката и ремонта Ния си расте без да разбера  Tired а така искам още малко да си остане бебеее  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Лека вечер момичета.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 21:30 от katyanen

# 686
Добро УТро  Mr. Green !

Синът ми се погрижи да съм първа в темата и да сложа кафето  Whistling !

Ваня , следя кампанията за Биби , от както се появи информация за нея във ФБ ! Радвам се , че след репортажите сума започна бързо да се събира ! Стискам палци и се моля всичко да е наред !

# 687
Добро утро!

Звездичке, благодаря за кефенцето!

Честит имен ден на всички с прекрасните имена Катя, Катерина, Екатерина и производни! Нека името ви да ви ориса на здраве, радост, късмет и пари!   bouquet

Хубав ден!

# 688
  • някъде тук
Стар,мерси за кафето Hug

Мики, спокойно, моето дзверче ми го прави тоя номер вече доста време, става сутрин в 5,30  Rolling Eyesпробвах и аз по късно лягане ама нъц не става ,независимо в колко заспива вечер сутрин е като часовник цепи сеундата Laughing

# 689
Здравейте мамчета!

Честит имен ден на всички празнуващи днес! Да сте здрави, да сте щастливи, да сте усмихнати и доволни!

Честит празник и на прекрасната Алечка-Палечка, макар и на патеричка! Да е все така усмихната, да е здравичка, да радва и ощастливява мама и тати!

Стар, хубаво кафенце, благодаря, а моето вече изстина и все не успявам да го допия...

Мики, браво на Явко, добре е порастнал и натежал за последните дни, все така да е!

Теди, много е тъпо така да те побутне някой, а и още по-гадно е, че разправиите са доста...И честит уокър!

Пухче, не й ли слагаш капки в нослето на Сисето, поне да диша нощем докато спинка... Дано бързо й мнават, че е голяма гадост! Целувки от нас Heart Eyes!

Дари, сори за изпита, за другата седмица ще имаме повече време да стискаме палци! Баси, много тъпа таз лекторка, така да ви изпързаля...

Ванче, Стели също е със завидни мерки, браво! Наспа ли се вчера  Mr. Green?

Мяуче, щом Калина е спала при баба си, значи всичко е било под контрол  Peace! Можеш спокойно да я оставяш по-честичко, за да си отдъхваш! Поне аз хич не бих се и замислила...

От нас какво... Втори зъб на хоризонта от вчера, но лигите не секват...както и дивотията... Вчера тъкмо се нагласих да излизам, то взе, че заваля яко... Днес обаче, няма да се дам...

Мацки, засега толкоз от мен, че дивото ме зове яко, а пък аз се помотвам тука...

Общи условия

Активация на акаунт