ФЕВРУАРЧЕ да пълзи се учи, но кога ли ще сполучи? (22)

• 24 320
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мушмулке, добре завърнала се!  Hug
Мегелина, завиждам ти за Сандански  Mr. Green, харесвам го този град!
Далче, какво сготви?  Laughing ИзчерпАх се откъм идеи вече. Сега правя някакво пиле с ориз, дано не го забравя.  Embarassed
Съни, ще ви стане хубаво, първата Коледа е много важна!  Laughing Hug Успех на кОнкурса, гласувах, но не се ориентирах Димана на кое място е.  Rolling Eyes
Танче, готино е това с тортите.  Peace Само дето сега се притесних за теб.  Laughing Много вдигаш летвата и наистина трябва да се постараете с бабчето за годинката, да видим какво ще сътворите.  Hug
Любезна, и моите момчета уважават мангото, но не съм го давала на парчета, а пасирано в кашата.
Юхуу, по-често да наказваш таткото, я виж как добре се е справил!  Laughing
Неви, радвам се, че поколението е по-добре!  Hug

Тъй, аз да се пофаля, че днес за пръв път чух ясно и многократно "мама". Беше по време на рев, ми да ви кажа с кеф го оставих да си пореве дълго и напоително, че да слушам мамосването.  Laughing Laughing

# 76
  • До Балкана
Ами, Ники, сготвих зеленчукова супа, маслини с ориз и сладка тиква с мляко за дИсерт!  А утре нЕма да ходя на кормуване и съм решила нещо засукано да е, но какво.... Thinking
Юху, таткото си е стилен от всякъде, много весело е облякъл Диди! Ама и тя не си губи времето момичето, шета яката! Joy

# 77
  • Варна
Момичета пуснете по едно "Харесвам" ТУК

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 21:34 от siqna.muk

# 78
Добра вечер   bouquet !
Юхуу браво на мъж ти добре я в аранжирал  Joy , голяма бандитка е станала  Heart Eyes
Далче от къде намери воля да ги сготвиш тея 3 гозби незнам ,аз едвам едно се навивам да сготвя-пак и време не намирам,що така  Thinking
Танче евалата и на теб за тортичките !!!!
Май аз съм неорганизирана  Blush
Изплзвам само да вметна,че Мяукината Люсил е голяма красвица, жалко че е заета  Laughing
Аз нищо не мога да се похваля или пък оплача,хванала съм се да лекувам на сестра ми кучето,че яко го закъса ,а сестра ми нямат парички в момента.Куца с предния крак,сумати пари дадоха за ренген и томографи а диагнозна няма  Cry утре съм уредила да го водим за второ мение(ще платя за което)Та стиснете по едно палче за Огито,може и да  ви се стори тъпо ама то си е член на семейството и се притесняваме за него  Cry

# 79
Танче, готино е това с тортите.  Peace Само дето сега се притесних за теб.  Laughing Много вдигаш летвата и наистина трябва да се постараете с бабчето за годинката, да видим какво ще сътворите.  Hug
Ааа, Ники, дотам мисля да се простре традицията с домашните торти и за годинката вече да поръчаме.  Mr. Green
Неви, Мики, благодаря и на вас, душички!  Hug
Ирка, страшна е тая Диди, беее! Детето е решило, че имате нужда от смяна на тапети и само е започнало ремонта.  Wink
Сиянче, да те остава таз' пущина синузитът, че е гад мръсна, знам. И аз съм така от години... И всички болни да се изцеряват по-бърже!  Hug

Ние се завърнахме от РД-то, изкъпахме, нахраних и приспах Алето и сега се мятам под душа. Айде, лека ви нощ!
newsm46

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:26 от Таньорчето

# 80
Мики, успех с хайванчето! Дано се оправи душичката:pray: За това никога повече няма да си взема живинка в къщи  Cry вземеш го, обикнеш го а то вземе, че след някоя година те остави Naughty имам си достатъчно "драма"  Wink
Е ся Миото ми се подиграва Rolling Eyes Прибирам Ради от ДГ, една жена носи момченце колкото Ради на ръце и плаче и спира хората. Трябват й още 15 лв. за лекарства, някакви беше купила, показва някаква рецепта Confused Имах 12 кинта, дадох й ги, тя ме попита къде да ме търси да ми ги върне Crazy и ми каза "благодаря ви,че не ме нагрубихте, ще се върна в аптеката, дано аптекарката се съгласи да ми даде половин кутия, защото едва ли някой друг ще ми даде пари"  Confused  И да ме е излъгала, все ми е тая, щях да ги похарча за шоколад за една седмица Crazy, ама си мисля, да не дава Господ никоя майка да търси левчета по улиците с болно дете на ръце Cry
Юху, ще ме умориш бре жена  hahaha Мен ме кефи пък в каква форма е малката Laughing мое да немам вкус  Mr. Green
Неви, ай дано за всички ни туй да са последните Т-та, мърсоли и кашлици  Praynig

# 81
ЛюбеЗна много хубаво си направила и аз щях да и дам,ще спиш спокойно тази вечер   bouquet,пък ако те е излагала то си е за нея,всичко се връща   Hug

# 82
Любезна, и аз съм на мнението на Мики- похвално е това, което си сторила.  Hug Ако имах- и аз бих й дала. Пък ако злоупотребява- Той отгоре гледа. На тоя свят всичко се връща и нищо зло не остава безнаказано. Все пак вселенското равновесие трябва да се пази...

# 83
# 84
  • някъде тук
Добро утро Hug Кафето и закуската  от мен ,че тая сутрин моето дзвере се събуди в 5.00 Shocked 

Хубав ден на всички Hug

# 85
  • София
Добро утро мили момичета!
Вчера ха сега, ха след малко и така и не намерих време да ви пиша, но за сметка на това ви изчетох на пресекулки.   Mr. Green

Бела, благодаря за кафенцето и закусчицата  Heart Eyes   bouquet
Далче, евалла машалла  newsm20 3 манджи за един ден  smile3501 smile3501
Танче, разкошни торти правите, браво за желанието и мерака! Имах една позната - и тя така като вас, купуваше обаче торта и правеше мини празненства. Аз отбелязвам датата и толкоз... нямам време изобщо да се захвана да правя торта  Confused Всяка свободна минута от Калина кака Софи я окупира, вчера пак до 22 часа писахме домашно.
Сега са ме налегнали чуденки за училището на Софи, избрах й училище, но съм в чуденка дали да я запиша в английска или немска паралелка. Тя така или иначе английски ще начучи в алианса, ама се чудя 2 чужди езика дали няма да й дойдат в повечко... даже със съквартиранта се посдърляхме на темата. Чета в нета и друг изоглавен като мен да запише първолаче на 2 чужди езика не намерих, та не знам. Така или иначе има още малко време да помислим. Другото, което ми е дерт - в тази занималня освен да си губят времето, нещо друго случва ли се?  Embarassed Моля ви, Коте, Бръм, Сънита, Лотлориен, Ла вида лока - споделете мнение  Praynig Както и всеки друг, който съм пропуснала и има мнение по темата   bouquet
Иначе Калина е ОК, зъби - няма  Mr. Green, но пък се е светнала как да придъвква парченца, та мога да й дам бебешка бисквитка или да не докарвам попарата до особено хомогенна маса. Положението напоследък е  mamma, както в тихи, така и в по-шумни форми  Mr. Green
Ники, недей се преработва, душо! Дано всичко ти е по план  Praynig
Мяу, недей работи толкова много, малко почивка си е нужна  Hug Hug
Любезна  Hug много благородно от твоя страна. Наистина ще се почувстваш спокойно, че си помогнала на едно детенце да оздравее. Лошото е, че за съжаление, много нещо зачестиха тарикатите и  Confused този, който наистина има нужда е хулен и хокан заради измамници. Ако искаш по темата виж в клюкарника имаше тема за просяците (тези може би не са били такива).
Сиянче и моя е разбутан  синузит и те рабирам и ти съчувствам  Hug Hug Hug Бързо да го закрепиш. Една бабешка рецепта - при мен работи много добре - малко морска сол загряваш на котлона до температура, колкото можеш да търпиш. Овъзрваш я в носна кърпа (от старите мъжки, че са по-големи) и си я държиш на синусите. А като изстине солта пий и едно чайче.  Hug Hug Hug
Мики, дано Оги се оправи  Praynig
Далче, какво трябва да харесам преди да харесам Бо?  Embarassed Плийз дай линк.
Юху, Диди е 1:1 със Софи, тя беше същия малък вредител. Секунда невнимание и вече - я рисува по стената, я изпразва шкаф, я се опитва да навре чиния в пералнята. А като я пуснех в градинката да ходи - майкооооу за 40 секунди е избързала на поне 200 м от мен, нЕмаше такова тичане. Дано Диди е малко по-кротичка, но дава индикации да е голям вредител  Mr. Green
Неви бързо да оздравявате, както и всички останали болни в темата  Praynig
Хубав ден ви желая, че Калина пуснА алармата вече  ooooh!

# 86
  • Бургас
Добро утро!  Hug

Далче,пропуснах да те поздравя за успешно взетия изпит .  Hug

Ника,на 2-ро място за м.Януари сме,то е по месеци.Ама все ни водят и аз се отказах вече.  Crossing Arms Конкурента ни откъде ги намира тез гласове не знам,аз се изчерпах просто.  Mr. Green

Хубав ден !  Hug

п.с.Искам да изкажа възмущението си ,че Pampers в Карфур и Кауфланд (по други магазини не съм ходила) са 29,97.  Shocked Разбирам увеличение,ама 10 лв.  Rage Ама Димана се подсече от Пуфиса и взех Памперс.Страх ме е да експериментирам с нови марки.

# 87
  • До Балкана
Добро утро!
Пуу, толкова похвали за едни никакви 3 манджи, направо си вдигнах реномето пред себе си, че я беше окъсало! bowuu
Слънче, Сиянка е пуснала линк да харесаме Павли. Аз още не съм му изпратила снимката на Бо за конкурса, но и аз ще търся съпорт от вас!  Blush  А тигърчето Павли е страхотно сладурче, наистина! Hug
Оле, за пръв път Бо се е изринал по дупчето и не може да седне на него. Плаче и сърцето ми се къса! Защо така се случи, бе...всичко си е както преди, мия си го след всяка смяна....милата ми душичка! Cry
Мики, дано се оправи кучо! Разбирам те напълно. И аз си имам кучка, моята любима руса чумичка, но Бо като пропълзя отиде на вилата на природа докато проходи, защото адски се скубе и не мога да смогна! Sad Та, ще стискам палци!
Любезна и аз давам на всичко живо, стига да имам де и да не ми изглеждат очеизбодно подозрителни. Смеят ми се, но само като си помисля, че може да изпадна в такава ситуация и сърцето ми се свива. Добре си направила, да ви се връща трижде по-добро! Hug

# 88
Хилоу! Grinning

Нищо ново при нас..
Слънчи, аз мисля че два езика ще са и много от първи клас, но това си е мое мнение. Просто много ще я натовариш и ако си мислиш, че от прекалените ти амбиции после ще остане нещо, не, ще установиш като порасне че голямото блъскане е било за нищо и най-много да намрази ученето и да ти върти номера като влезе в пубертета. Така мисля малко от личен опит, защото виждам, че при моята насила хубост не става и се чудя дали и ние не сгрешихме с тая мания да учи от самото начало език и то друг, за да можем после да включим английския, и да е в добро училище където ги натискат много и т.н...
Абе това ми е болна тема, дано с Митко да не стане така, че ще взема да си вържа тръбите и да спра да произвеждам деца.

# 89
  • София
Далче, да ви избива кътник случайно?  Mr. Green
Ако да, тогава им се срива имунитета за 0 време. На кака Софи така й се изрина за около 6 часа цялото дупе, че стана буквално на рани и ходихме на кожен, но при нея избиха 4-те кътника наведнъж и си беше малък ад поднебесен  #Cussing out
Баха ме посъветвали при избиване на зъбче вечер преди лягане да се облее дупето с разтвор от 1 л. вода и 2-3 ч.л. сода за хляб.
Колкото до памперсите, тия дето са джъмбо паковете по 70 бр. тука в София нещо са голям дефицит (4-ти размер). А са пуснали Мега пакове по 82 бройки, те са в Метро около 26 лв. Виж ти какви си купила, зашото ако е Мега пака не е много голяма минавка (те са си толкова, около 29 лв, тия 26 бяха промоция).
И поздравления за взетата теория, все забравям! Сега само остава да ги шашнеш и на градското и си на 6   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт