МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
sweetkids_mama, да си здрава за още мнооого юбилеи и съкровищата да те обсипват с любов!  bouquet  bouquet Heart Eyes Hug

# 196
Аз малко със закъснение, но днес попаднах на този материал, та реших да го споделя с вас - http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/razgovori-gosti/story/326443 … hetiri_detsa.html

# 197
  • София
Мама Цоцоланка преди три месеца въпросната мама роди и четвъртото си дете, момченце. Тя ни е рекламно лице на календара за кърмене на НАПК - Национална Асоциация "Подкрепа за кърмене", който скоро ще излезе от печат. Снимките са страхотни, а определено на майката не и личи и едно дете да е раждала, какво остава за четири  Simple Smile За съжаление не всички сме така и тя е потвърждение, че основното си е предразположеност и не зависи от нас.

# 198
Да са и живи и здрави дечицата на Ирена   bouquet

Суиткидс,бъди много щастлива и дано и на годишнината,записана на тортата,пак да се съберем тук,за да те поздравим   bouquet    bouquet   bouquet

# 199
  • София
Еееее, много се радвам за това момиче  Heart Eyes Преди време я бях гледала в едно предаване ,тогава имаше 2 деца, но сподели че иска повече .Много бях впечатленна колко ИСТИНСКА изглеждаше.

# 200
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ОБМЕНЯМЕ ОПИТ,ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ПОМАГАМЕ.ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВИ СЛЕДЯ И СЕГА РЕШИХ И АЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС, А НЕ ДА ВИ ЧЕТА ТАЙНИЧКО.
ИМАМ ТРИ ДЕЦА,ТРИ МОМЧЕТА - ТАКА СЕ НАДЯВАХ ТРЕТОТО ДА Е МОМИЧЕНЦЕ НО УВИ ПАК МОМЧЕ, НО ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ

# 201
  • Пловдив
Хей, Сладкодетна мама - да ти честитя и аз юбилея( с малко закъснение) само хубави неща ти пожелавам!!!

Добре дошли и на всички останали мамчета - да ви кажа - спокойно си се оплачете - ако не можем да предложим помощ, поне предлагаме приятелско рамо, на което да поплачете ( понякога олеква... )

# 202
 Суиткидс  честит юбилей. Много здраве и много любов  bdbaloni

Вчера гледах този филм http://www.infofilmi.info/filmi/pat-s-predimstvo  и смело го препоръчвам. За 2 часа разпуснах и забравих за всички простотии.

Добре дошла на престрашилата се мама  Laughing Друго си е да се оплачеш на хора, които ще те разберат. А и да се похвалиш на такива  Laughing.

# 203
Мама Цоцоланка преди три месеца въпросната мама роди и четвъртото си дете, момченце.

И защо не си споделила с нас, аз с кеф прочетох материалите за нея, които ги има в гугъла и ми бе интересно....

За съжаление не всички сме така и тя е потвърждение, че основното си е предразположеност и не зависи от нас.

За съжаление, за съжаление......То има и от темата тук мами, на които не им личат ни деца, ни години.....

Добре дошли на всички нови мами, чакаме разкази!!!!

Желая ви хубава, здрава и успешна нова седмица! Hug

# 204
  • София
  Не съм се сетила да споделя за нея. Хедра я консултира отдавна още от второто дете мисля за кърменето и съответно когато се избистри идеята за този кърмачески календар я поканихме да участва. Аз реално не съм виждала майката на живо, а само ми е разказвала Хедра за нея, както и съм виждала снимките. Много скоро ще е готов календара и сигурно ще има качени поне някои от снимките и обещавам да пусна линк тук.

# 205
sweetkids_mama  bouquet  bouquet  bouquet  
Искрени поздравления за юбилея, с пожелание за здраве за теб и любимите ти хора, успешни битки, тежки печалби и лек махмурлук!НАЗДРАВЕ

Моите новини от второто посещение при чичо Доктор:
Чухме сърдечните пулсации на бебенце, нищо че е още обикновена купчинка клетки. Имам доста контракции и леко отлепяне на плодният сак, новината за което почти ме разплака от уплах, но доктора каза, че не е кой знае колко сериозно засега. дано всичко да мине добре.Пия хапчета и трябва да лежа, ама последното мий трудно....

# 206

Добре дошли на всички нови мами, чакаме разкази!!!!

Добре заварили Grinning!
След няколко поста с приветствия, реших и аз да се представя.Накратко моят разказ и моите терзания.
Имам две момчета на 12 и 5 години.Бременна съм в девети месец с момиченце може би (второто ми момче беше цяла бременост момиче според гинеколога, пък после - изненадаааа).Първите три месеца се чудих какво да правя, вашата тема обаче също бе помощник да взема решението да оставя бебчето.Шест месеца вече пък си мисля само за раждането.Толкова ме е страх, че не знам дали някой ще ме разбере.Първото ми раждане е нормално, второто секцио.Това ще бъде също нормално и всички спомени от първото изживяване се върнаха.Приятели казват - Е, ти пък!Сякаш ще ти е за първи път.Aми не и точно за това ме е страх.
Как беше при вас?Притеснявам се, че от едното до второто нормално раждане са минали 12 години и това сега ще ми е като първо т.е. изключително бавно и болезнено.

# 207
Inlexa честита сърдечна дейност, лежи и си почивай!

Мони, а ти как си, лежиш ли?

Карамелена, разбирам те напълно за страха от раждането......Ти как искаш да родиш? И аз много се страхувах, още повече,че ми е паднала границата на болката.....Но..всичко отминава, рано или късно ще забравиш всичко, не мисли за това. Аз не съм добър пример за раждане, нека другите мами, които минаха с лекота през това, да ти вдъхнат повече кураж и сили с личния си опит. Но пък моето утешение бе,че силните болки не бяха за дълго време, бързо стигнах до разкритие(то и от това боли), след това и раждането ....и вече забравяш всичко преживяно и се концентрираш само и единствено върху рожбата си. Прибирането на матката също е болезнено, но пък има и обезболяващи за целта - напр. 1 прахче аулинче......Първото нещо, което сложих в чантата за болницата бе точно обезболяващото.......

Кураж, ние сме с теб, не се вкарвай предварително във филми, може пък да имаш едно хубаво, бързо, леко и разкошно раждане.....Смятам,че разказа ти за раждането след време ще бъде по-добър отколкото сега си представяш.......

# 208
Благодаря за куража и най-вече за това че ми спести разкази  за трудни раждания!
Искам нормално уж да раждам, но си мисля, че когато контракциите станат силни ще моля за секцио (така виках при първото раждане, добре че не ми обърнаха внимание Laughing).Минала съм и двата вида раждане, нямам трети вариант който да ми е утеха.Единствената опора беше епидуралната упойка, но гинеколога ми разби и тази надежда.От самото раждане като че ли не ме е страх.Знам, че то като е почнало скоро ще свърши, но докато се стигне до разкритието не се знае колко време ще мине.Ей това ми е големия страх - болки до незнайно кога.Болките след това също не ги мисля.Там вече появилия се малък човек те лекува душевно.

# 209
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ОБМЕНЯМЕ ОПИТ,ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ПОМАГАМЕ.ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВИ СЛЕДЯ И СЕГА РЕШИХ И АЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС, А НЕ ДА ВИ ЧЕТА ТАЙНИЧКО.
ИМАМ ТРИ ДЕЦА,ТРИ МОМЧЕТА - ТАКА СЕ НАДЯВАХ ТРЕТОТО ДА Е МОМИЧЕНЦЕ НО УВИ ПАК МОМЧЕ, НО ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Не беше ли писала ,че си бременна с четвърто детенце,
какво решихте....и защо останах с впечатление,че дечицата ти са съответно на 13г.,на 11г. и на четири годинки,освен това мисля,че спомена,че третото ти детенце е момиченце,съжалявам за подозрителността,но си писала,че си от Бургас,а постовете на съгражданите си чета по-внимателно.....
Привет на всички,днес в Бургас беше ЛЯТО,ветровито,но лято.....
в очакване сме на Никулден-празник на града е,Васко всеки ден изрязват,оцветяват и рисуват ПОНЕ по една риба в училище,големи мераци ги тресат децата,че и ....учителките....

Хубава и спокойна вечер, момичета....

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:21 от Еластина

Общи условия

Активация на акаунт