МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • София
esma  Heart Eyes
Дали се сещам правилно за коя майка става въпрос? Какво става с кърменето при тях?
Дааа, правилно се досещаш Simple Smile Добре са, кърмят се (тя е мнага мотивирана, няма да се предаде лесно) успешно.
Аз съм хванала някакъв вирус (предполагам) - от събота съм с температура, но нямам други симптоми... Дано да е вирус, де... Днес за сега съм добре, ама 3 дни бях като парцал... ей това ми е супер зор - като съм болна, а децата си искат грижите. Направо се побърквам. Те здрави (слава Богу), щастливи, игриви, а аз нямам сили да се зарадвам и да отговоря на игрите. Пфуууу...

# 226
Да ви пожелая един усмихнат, весел и успешен месец Декември   bouquet

# 227
Зравейте мили майчетааааа Hug
Какво прекрасно време е на вън. Все повече със студеното време идва и коледното настроение:)
Майчетааа, ние идваме във София! Отиваме на финала на конкурса.И съм много,много доволна. Защото до последно не се знаеше дали ще отидем.Така ще имаме и възможност да минем през срещичката с вас и да се видим newsm44. Е ще е за много малко, но все пак ще ви видя. Нашия конкурс е на 3ти от 10 часа в двореца на децата. Пак се пада в петък. Ако има свободни майчета newsm53 ще ми е много приятно да се видим. Ако не, часът и мястото на срещата са известни  Joy
Пожелавам ви прекрасен ден!

# 228
Здравейте
Да се похваля, че днес моят почти тийнейджър http://prikachi.com/images.php?images/688/2721688L.jpg  става на 10 години. Много се вълнува, и аз де... Растат децата, няма майтап.

# 229
  • София
Олее, какъв чаровник, много жени ще разплаче "няма майтап" Wink
Мише Да ви е здрав и щастлив!   newsm59 Tada  ura

# 230
  • София
  Обсъждахме многодетната мама Ирена и календара за кърмене - ето корицата му с най-новото им попълнение в семейството - http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/5226578896/

# 231
  • София
Разкошна снимка, Айла, благодаря, че  показа - предполагам и другите снимки са така пленителни за бебелюбителки кърмачки като мене.  Wink
Този календар ще бъде ли възможно човек да си го купи от някъде?

Мишела, честит ти рожденник!   bouquet Да е здрав, послушен, доколкото му стигат силите и безгрижен, докато може!  Laughing

Та ми разказа следната история:  хванала вирус с повръщане, полегнала и задрямала. Изведнъж се разбужда от позиви за повръщане и "ужасяваща мисъл минава през съзнанието й - леле, да не съм бременна  ooooh!Joy След обилно припотяване си припомня, че не можеш да забременееш ако не си правила секс и щастливо отива да повръща.
Joy Joy Joy

Хубава вечер на всички и до скоро виждане с някои от вас!  Hug

# 232
  • София
  Чакаме да се издаде съвсем скоро. Да ще се продава и определено са страхотни и останалите снимки, не е само Ирена. Известна част от календарите ще се предоставят на нас, като част от приходите остават за организацията. Цената на календара ще е 5 лв, все още се обсъжда откъде ще могат да бъдат закупени  Simple Smile

# 233
  • София
Аз бих си купила този календар с удоволствие! Peace Поздравления за чудесната идея!   bouquet

mishelaa, честит рожденик! Много симпатично и мило момче! Heart Eyes И аз много се вълнувах, когато Косьо стана на 10....от една цифричка на годинките стават две.... Blush

# 234
  Здравейте!Чакам снимки от срещата!Ние бяхме за малко,радвам се ,че успях да видя познати мами и да се запозная с нови!Беше ми много приятно!Благодаря на организаторите за срещата и хубавите подаръци!

# 235
Чакам и аз снимки от срещата, също ще чакам от Айла информация как мога да си закупя този календар.......

Мишела, честит ти рожденник! Жив и здрав да е, много да го слушате!  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
Здравейте, беше много приятно на празника днес! Децата ми много се забавляваха и останаха изключително доволни! Мъжа ми е възхитен....  Благодаря на организаторите за подаръците и приятните емоции   bouquet

Чакам рецептата за разкошните соленки. Мишо изяде 4 и направо щеше да се пръсне, после отказа да обядва, бях му взела в салфетка 2 за в къщи и тримата направо се скараха, та се наложи да ги чупя Joy.Моля, ако може и рецептата за онзи сладкиш с ябълките и канелата, не знам на коя мама беше творение, но аз много го харесах......

Hug Hug Hug

# 237
Купона беше страхотен! Децата се надивяха. Големите се видяхме, запознахме, някои като мен по два пъти с едни и същи хора. Embarassed Благодаря на всички , които подготвиха празника! Hug
 Специално за сладкия Мишо, дето така хубаво си смучеше соленките:
1 ч.чаша прясно мляко
8 суп.лъж.олио
0,500 кг брашно
1 щипка сол
1 пак.суха мая
Замесват се всички продукти. Полученото тесто се разделя на няколко питки. Всяка питка се разточва и се разрязва на триъгълници. Като се разточват на по-тънки кори стават по-хрупкави.
За плънката-два белтъка се разбъркват с около половин бучка сирене.
Слага се по малко плънка на всяко триъгълниче и се завива. Тръгълниците се слагат в намазнена тава или тава с хартия за печене. Намазват се с жълътците от яйцата и се поръсват с кашкавал. Пекат се в предварително загрята фурна докато почервенеят.
Да ви е сладко!
Снимки не мога да покажа, щото имам проблем с фотото.

# 238
Здравейте, мами!
Да напиша и аз, че беше страхотен празник!
Предните две години не успях да дойда на коледните празници, но днес много се зарадвах да видя стари познати и нови непознати!
Купонът беше на ниво и моят малък юнак се забавлява, като дори се усмели да участва в игрите на аниматорите!
Подаръците бяха страхотни - не бях виждала такива книжки - с 3Д и особено кубчето, което беше за мамите  newsm78
Благодаря на мамите, които организираха всичко! Two Hearts  bouquet
Радвам се, че все още съществува Пълна къща и намира нови  попълнения!
Може би трябва и аз да припомня идеята с ежемесечните срещи!
На недошлите ветеранки  #2gunfire
Поздрави и целувки!

# 239
На недошлите ветеранки  #2gunfire

По-полека с гърмежите, Нова година още не е дошла........

Наде, ще се възползвам от рецептата ти, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт