МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Наде, много благодаря за рецептата   bouquet, още утре докато спи Мишо ще ги направя тези соленки, дето предизвикаха бои между Дани и Явор  hahaha

За книжките, и аз не бях виждала такива. Невероятни са. Тази вечер прочетохме едната, утре вечер другата, после третата.......

# 241
Здравейте и от мен Hug
И ние днес бяхме за много мъничко,искаше ми се повече да постоим. Беше много забавно.Радвам се, че успях да се запозная с някои майчета. Моля се тези, при които  просто се изстърсвах и исках да се снимаме да ме извинят Embarassed, ама кога друг път ще ми се падне такава възможност? За съжаление не успях да се запозная със всички. малко ме хвана срам, да ходя и да казвам здрасти, да се запознаем  Joy . Имаше една мама която си кърмеше бебчето в коридора като си тръгвахме, ама ми стана неудобно точно тогава да я заговарям Simple Smile  Извиняваме се и на родителите на едно сладко момиченце, облечено в лилава или розова рокличка май беше.Всъщност те бяха две момиченца, може би сестрички. Та на излизане, докато си вземахме якетата, не видях как точно са се сблъскали едната принцеска и моята Лисанка.Всъщност видях кога Лиска тръгна нататък, видях и другото мимиченце когато излизаше, но точно самия сблъсък ми се губи Embarassed Принцеската се разплака и влезе вътре. И моята кукличка също. Пукна и се веничка на челото , и беше може да се каже смешно, защото първо посиня челото, веничката се изду и после за секунди се пукна явно но подкожно. Та когато натиснех подутото, то изчезваше и като пусна се подуваше пак. Ако не я болеше, бих се смяла много, като вълшебно копченце беше.Натсикаш изчезва, пускаш и се появява Joy Слагах и лед на челцето, затова не можах да видя как е другото детенце. Надявам се да е добре и да й няма нищо Embarassed Лиска сега е добре, но я боли челото и иска да внимавам като мием очичките.А като се прибрахме, големите започнаха да се хвалят на баба си  с играчките който спечелиха на конкурса. Та минава средната и вика : " Виж бабо какъв заек имам.Искаш ли да ти го дам малко  да спи при теб?"
Най-голямата вика :" Бабо, виж моята маймунка каква е сладка"
Лисанка ги избута и вика на баба си:" Бабо виж, виииииж бабооо"-показайки подутото и посиняло място на челото й Joy Joy Joy
Пак се разприказвах. Извинете.Ама така е , като днес бяхме само за малко.
Хубав ден на всички пожелвам Hug   И дааааааа, срещата беше чудесна!!!

# 242
  party023 Днес, Магаривната остарява с още една година. Чувствайте се почерпени!  cheers cook

# 243
Ей, честит рожден ден на сладуранката! Да е жива и здрава и все така палава, та майка й по-често да се включва с разкази за неверояните й приключения! Hug
Току що видях какво е снимала Вики на празника. Няма нито една снимка на деца , но за сметка на това е снимала може би почти всички апликации и картините в коридора. А апликациите наистина бяха страхотни, много оригинални. Но като разбера как да ги сваля от фотото, щото пише че картата е блокирана, ще ви ги покажа.
Хайде хубав студен ден!
п.с. Цоци големи дъждове при вас , бре, страшна работа. Сигурно не се излиза по улиците.

# 244
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МЛАДАТА ГОСПОЖИЦА!!! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА БЛИЗКИТЕ СИ!!!

Наде, направих сутринта соленките, страхотни са, ама вече почти свършиха, а аз като видях колко много станаха си правех сметката и на Дани за училище утре да му слагам и на баща ми да пращам  ooooh!.
Днес ме е обхванало едно коледно настроение и кулинарно също, може би заради студеното време. Освен соленките направих и пълнени меденки и сега отивам да пека едни златни сладки, които са омесени вече и сега тестото престоява в хладилника. От 7 -ми януари съм твърдо на диета  Naughty Outta Joint

# 245
  Да е жива и здрава Дивна,да расте весела и щастлава!Аз вчера така и не успях да я видя.

# 246
Ами, нямало е и как да я видиш, щото е стигнала само до вратата на залата... Видяла балоните и бегом наобратно - "Искам да си ходииииим newsm45". Та се наложило баща и да остави другите зверове и да се връща да я оставя ( добре, че сме близо!). В тоя ред на мисли - много благодаря на Кабо и на Теди - те си знаят защо! Heart Eyes

Моят мъж бълнува за някаъв кейк с ябълки - моля за рецептата Embarassed

# 247
  • София
 newsm59 на Дивна ! Да е много здрава и обичана !

И на мен ми хареса празника, още съм под влияние на хубавото настроение.  Heart Eyes Не ми стигна времето да се запозная с всички, ни надявам се ще имам и друга възможност.   Hug
Бях обещала рецептата за моите сладки:

1 яйце
1 кафяна чашка олио
1 кафяна чашка захар
1 кафяна лижичка сода бикарбонат
1 супена лижица оцет
Шипков мармалад
Брашно
Замесва се твърдо тесто . Разстила се правоъгълна кора с 5мм дебелина маже се с шипков мармалад , навива се на руло и се режат кръгчета с къдрав нож .Нареждат се в обилно намаслена тава.  Пекат се в силно  загрята фурна.

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 22:39 от Tanija

# 248
  • София
Днес взех от Теди книжките, много са хубави!  bouquet

Пешеходке, да ти е жива и здрава Дивнето! Догодина вече да се радва на балоните! Wink

Трябва да измислим през новата 2011 да се виждаме по-честичко... newsm78

# 249
Честит имен ден на всички празнуващи в темата - майки, деца и други членове на семейството!

Честито на всички, които имат професионален празник!

Живи и здрави бъдете!

Хубава и здрава нова седмица!

Срааамммм.....

Честит рожден ден на Дивна! Жива и здрава да бъде, красива, умна, щастлива, безброй игри и усмивки на лицето да има, и да върти цялата къща на малкия си пръст! Цвет, честита ти пораснала дъщеричка!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бях попитала за снимки от празника, да си повторя питането дали ще ви видим как сте се забавлявали.....

# 250
Честит рожден ден на малката чаровница Дивна   party023

Днес - да е живо и здраво името на всички Николаевци и Николинки   Party Time

Направо ви завидях за веселбата, а соленките ще направя обезателно  Heart Eyes

Хуваб ден на всички

# 251
Честит Рожден Ден на Дивна!
Да е жива и здрава, все такава красавица да расте! Да радва мама и тате и да раздава усмивки наред!
Тя нали ни е специална - участва в първата пресконференция на "Пълна къща" дни преди да се роди. Simple Smile

Много ми стана мъчно, като си тръгна. Толкова беше прекрасна, ама пусти балони... Уж ги избирахме от по-здравите, да не се пукат толкова лесно и да не плашат малките, ама... А нямахме друга украса, пък и другите деца се забавляваха. Ох, няма лесно! Да е жива и здрава, ще израсте и това!

Честит празник на всички Никита в темата! Сеща се за Айлината щерка (нали й писах името на празника  Wink), но със сигурност има и други! Живи и здрави да са всичките! А покрай тях и всички, които имат нещо общо с морето, търговията и банкерството!  bouquet

# 252
  • София
Хубав празник на всички парзнуващи днес! Аз ще почерпя за нашия тати Ники 

Качих снимките ,старах се да има по обши кадри, но Ники е снимал само нашите деца почти  Embarassed  Joy http://tanija.snimka.bg/children/nacionalna-sreshta-na-mnogodetn … g.554439.21669436

# 253

Танче, голямо благодаря!  bouquet
Разкрасили са залата на читалището, щори и дограма нова са сложили.....Браво!Видях познати и непознати лица.....Да се надявам,че един ден непознатите лица ще станат познати на мен.......

# 254
Честит празник на Николета на Мими! Hug Да е жива и здрава и много послушна! Честито и на всички други именници, а също и банкери и рибари!
Ето и от моята приятелка Деси, дето още не пише тук, но присъства на празника, малко снимки:
http://www.facebook.com/photo.php?pid=31842232&id=1492834280

Общи условия

Активация на акаунт