, още утре докато спи Мишо ще ги направя тези соленки, дето предизвикаха бои между Дани и Явор 
За книжките, и аз не бях виждала такива. Невероятни са. Тази вечер прочетохме едната, утре вечер другата, после третата.......

. Имаше една мама която си кърмеше бебчето в коридора като си тръгвахме, ама ми стана неудобно точно тогава да я заговарям
Извиняваме се и на родителите на едно сладко момиченце, облечено в лилава или розова рокличка май беше.Всъщност те бяха две момиченца, може би сестрички. Та на излизане, докато си вземахме якетата, не видях как точно са се сблъскали едната принцеска и моята Лисанка.Всъщност видях кога Лиска тръгна нататък, видях и другото мимиченце когато излизаше, но точно самия сблъсък ми се губи
Слагах и лед на челцето, затова не можах да видя как е другото детенце. Надявам се да е добре и да й няма нищо

И дааааааа, срещата беше чудесна!!! 
.
". Та се наложило баща и да остави другите зверове и да се връща да я оставя ( добре, че сме близо!). В тоя ред на мисли - много благодаря на Кабо и на Теди - те си знаят защо! 
на Дивна ! Да е много здрава и обичана !
Не ми стигна времето да се запозная с всички, ни надявам се ще имам и друга възможност.

), но със сигурност има и други! Живи и здрави да са всичките! А покрай тях и всички, които имат нещо общо с морето, търговията и банкерството!
http://tanija.snimka.bg/children/nacionalna-sreshta-na-mnogodetn … g.554439.21669436 
Да е жива и здрава и много послушна! Честито и на всички други именници, а също и банкери и рибари!Препоръчани теми