МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 653
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Айла,календарът е невероятен,
добре е,че сте го пуснали и в "Хеликон-а"

# 286
Айла,календарът е невероятен,
добре е,че сте го пуснали и в "Хеликон-а"

Определено....аз ще питам първо тук консултантките дали го имат, ако не - он-лайн ще е ......

Момичета....днес ми бе невероятно мързелива неделя......Какво свърших - 2 перални, 2 миялни, 1 закуска, 2 хляба, обичайното чистене и новата ми стара сезонна професия - параджийка......Имам ли ядене за деня - всичко ми е песен. Та днес съм активна почивка, успях и себе си да видя малко......Сега момчетата с татито отидоха да играят тенис на маса, аз съм с щерката и Бебо и е едно тихо, чак нереално у нас......Моите  - големите, вкл. и баща им - за нова година искат само едно - маса за тенис на маса! Има я в Метро, но не ми стига акъла къде ще я сложим у нас....Освен да махаме масата за ядене в кухнята и там. Хем за игра, тя е голяма и за ядене ще стане, пък после няма и да се ходи до леглото - директно ядеш и лягаш да спиш.......

Тук е ужасен студ, сутринта се опита да има сняг, но не би.......

Нямам търпение децата да са вече в къщи, обаче докато това стане ще минат тази седмица няколко класни, нямам търпение и за рожденния ден на Сами, нямам търпение малко да го даваме по-лежерно - да спим до по-късно, да няма домашни, тръгвания за училище, да не бързаме  и да не сме много-много дисциплинирани.....Не знам как сте вие, но аз като започне снега и студа много ми е жал за всички деца, които ходят на училище и мръзнат по улиците. Аз не обичам студа и снега - да ме извинява Рени, нищо лично, просто бррррррр......

Как сте вие момичета в неделя?

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 18:54 от Мама Цоцоланка

# 287
Цоци,аз тази твоя неделна дейност не я разбирам като мързел,честно,

и в нас е тихо,мъжът ми и Васко заминаха за Банско,планът беше да сме четиримата,а  майка ми да гледа Вяра,но операцията промени замисленото,
аз бих купила масата за тенис,щом децата силно го желаят,не бих им го отказала, а и това е страхотна придобивка,ще спортуват,ще се забавляват,освен това в играта могат да се включат четири шести от вашето семейство-не се замисляй,направете им този подарък, а и е абсолютно вярно,че масата за тенис лесно се превръща в трапезна такава........

Лека и усмихната вечер,момичета

# 288
  • София
  Аз само да се похваля, че най-накрая ми налепиха плочките, чакам си и кухнята, а вчера ми доставиха гардероба, на който след забавянето обаче много се радвам. Снимки на гардеробчето  Simple Smile

# 289
# 290
извънредно хубави деца,извънредно хубави снимки,
благодаря,кукла,за споделения материал.....

# 291

Чудни снимки на чудни деца и родители!!!! Айла, много са сладки дъщерите ти, видях ги, познах ги - сладурки! А на Ванчето Катето как се е гушнала в нея......Супер! Кукла, и твоите дъщери са същински кукли. Каро е пораснал, Анди и той, въобще - народа расте!!!!!!!

Айла, честит напредък, честит гардероб! Напълнихте ли го вече?

Еластина, за теб не е мързел, за мен обаче е.....В момента и 3-та миялна работи де, но наистина днес за мен бе един лек ден......Аз почти съм решила,че ще я купим масата.....А и сега е с около 30-40лв. по-евтина - по принцип е все 274лв., а сега е 238лв., така че е време за атака, но се питам - къде ще я сложим, мисля го това вече 1 месец и най-накрая още не съм го измислила......А и те така или иначе плащат всяка седмица за да играят в зала........

Вие как сте с украсите, подаръците, разкажете.......

# 292

Прекрасни снимки,прекрасни деца! Hug

Цитат
Вие как сте с украсите, подаръците, разкажете.......

Аз украсих отдавна,украсата изглежда,че ще оцелее Laughing Ивон и Бела първоначално само я дърпаха и "пренареждаха",ама вече не им прави впечатление. Wink
За подаръците,още не сме решили какво ще им подаряваме,но утре ще ходим по магазините и ще видим....Ивончето си поръча циганка,ама малка,че да не хапе Mr. Green
На Бела може би ще й вземем от тези понита,дето ги рекламират по Дисни,гледах ги скоро в един магазин и не бяха скъпи,към 15-20 лв. бяха....

# 293
  • София
Кукла много са хубави снимките.

# 294
Снимките са страхотни! Моя Явор го има почти на всички снимки  Joy

# 295
Здравейте,
Не съм писала отдавна, ама предполагам сте наясно, че при мене времето винаги не стига.Сега пиша с един пръст , защото с другата люлея столчето за кола, че да заспи малкия господинчо . Останалите вече спят , каката е при пра баба си , защото там ходи на градина , като се преместихме ( просто в друг квартал ) решихме да я оставим там, пък и да не й е скучно вечер на баба ми ( има си дядо, ама...) , събота и неделя е при нас. А Вики заспа и включвам двете ръце. Остават още 40 мин на пералнята, че да я изкарам и да пусна детско пране. Предната неделя изкарахме елхата и украсихме. Купила съм подаръци за кака и за градината, за вуйчото и за братовчеда, за тях се чудя какво да правя , че са малки и неразбират. Казвала ли съм ви , че имам брат на 6 г и половина и племенник на годинка и малко. За каката съм вземала две феи с крилца , а при едната има и пони, за брат ми съм взела един дарц с лепящи стрелички , а племенника ще има музикално килимче. Хубаво нещо било локалното парно сега стоя по сутиен , а миналата година умрях от студ с климатика . Днес за малко да ме заболи главата - да вземем да сложим стирилизатора без вода в микровълновата и две шишета се сгърчиха.
Пожелавам си за коледа и нова година да сме живи , здрави , щастливи и заедно.
Пожелавам ви и на вас това.
Лека нощ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
 smile3524

# 296
мама по три,дори не смея да си представя как се справяш,
в Бургас преди две години едно момиче роди тризнаци,като до петия месец мислели,че бебето е едно, след това ,че са близнаци,а в деня на раждането,се установило,че са тризнаци!!!!?,
като отчетем първоначалния шок,който е бил ,предполагам,огромен,месеци след това момичето приличаше на една движеща се сянка,непрекъснато някой около нея плачеше,беше гладен или "готов" за смяна на памперс,
тогава много им се радвахме на семейството,само тя обаче си е знаела как са се справяли с мъжа си.....това го казвам,защото по същото време комуникирах с друга майка с тризнаци,която се беше "запасила" с баба-един брой и с гледачка и пак едва смогваше.....,
тези дни видях въпросното момиче,оформила е пак човешко тяло и изглежда спокойна,вървят с мъжа си ,хванали тримата  младежи за ръчички-невероятно сладка гледка са.... та целият този ферман беше ,за да ти кажа едно ГОЛЯМО гуш и да ти пратя най-добрата си енергия,защото ,честно,ти за мен си ШИВА....

# 297
  • София
Добро утро! Снежно кафенце? Laughing

Двете ми по-малки деца още спят и ще бъде супер забавно да им видя реакциите като се събудят и видят мечтания сняг, пък след тежката нощ (Кати спи много неспокойно напоследък) ме чака "тежък" ден, защото знам какво ще ме карат да правя днес (от няколко дни си правим с госпожицата въображаеми снежни човеци  Wink).

Кукла, благодаря много за снимките!! Hug

Цоци, ти не си човек да знаеш, 'щото хората под "мързел" разбират съвсем други работи. Mr. Green Много хубаво сте го измислили с масата за тенис - и мойте момчета са много запалени. През лятото на село си направиха някаква импровизирана, а вкъщи мятаха топчето по холната масичка  hahaha - искат и те "истинска". Wink
За украсата и подаръците питаш - взехме си най-сетне по-голяма елхичка и си я украсих и си я гледам сега с голям кеф как свети цветно в целия си блясък (малко ми трябва на мене...дааааа, "едно малко" ми трябва  Laughing). В детската стая също украсихме с елхичка и картинки по прозорците от изкуствен сняг.
Момчетата не искат подаръци, не могат да измислят какво да поискат  Mr. Green, което ме устройва идеално  Mr. Green. Всъщност мисля да им подарим някакво любимо преживяване, което  скоро не са имали като например да отидем на ски, 3Д кино, боулинг, билярд - всякакви подобни, за които все не остава време. Кати иска гердан и сняг в буркан - лесно ще я уредя нея. Joy
Ние с таткото такъв подарък сме си спретнали, че ще ни държи млади за още 20 години напред, ама има време - и за това ще се похваля официално в близките дни. Wink

Мама по три, тройната сила да бъде с теб  и оптимизма да не те напуска!

Айла, супер е гардеробчето! Да ви е честито и пълно със съкровища! Grinning

# 298
, "едно малко" ми трябва  Laughing). Ние с таткото такъв подарък сме си спретнали, че ще ни държи млади за още 20 години напред, ама има време - и за това ще се похваля официално в близките дни. Wink

ЗНАЕХ си,бременна си......не мож отречеш вече.....

# 299
  • София
, "едно малко" ми трябва  Laughing). Ние с таткото такъв подарък сме си спретнали, че ще ни държи млади за още 20 години напред, ама има време - и за това ще се похваля официално в близките дни. Wink

ЗНАЕХ си,бременна си......не мож отречеш вече.....

Много се надявам да си права - то никого не мога да изненадам аз, дори себе си - нали съм най-голямото бебеискащо мрънкало наоколо. Mr. Green Просто ми липсва доказателствен нагледен материал, за да пусна на воля радостните писъци на развълнуваните "пеперуди" дето ми пърхат в стомаха. Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт