Такова спокойствие ми вдъхвате... Напоследък съм по-нервна, по-избухлива, по-сприхава... Карам се на децата за щяло и нещяло, а те са толкова добрички. Е, Влади за малко не наряза сестра си с една витрина, която се пръсна на няколко големи парчета... А Теди се катери и катери - няколко пъти по 12 метра (ходи от две седмици на катерене).
Предпразнично.... Днес започнах една сурвачка за детската градина, но ще ми трябват още неща, за да я довърша. От къде мога да се снабдя със сурова вълна? Някой да е виждал да се продава?
Ежедневието ми е пълно - от известно време се боря с правенето и на един Коледен календар. За първи път ми е и утре ще ходя да го разпечатвам да видим какво съм сътворила. Ще пусна снимки, ако не съм се изложила драстично.
В главата ми се върти и правенето на една детска стая. Ох, колко ми е трудно да измисля как ще събера и тримата в една не много голяма кутийка. Чета една от темите за идеи и в тази връзка Aila, до къде стигнахте с вашата? Попаднах и на този линк. Много ме вдъхновяват за нещо подобно, но кой ли ще ми се върже на акъла?!?
Искрено се смях на "онази" с трите деца. Аз ли съм толкова наивна, но не мога да разбера как хората си губят времето в такъв измислен свят?