МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Цяла вечност не съм писала, но изчетох цялата тема. Радвам се за всички нови многодетни сдемейства. Славно се увеличаваме.  Simple Smile

Такова спокойствие ми вдъхвате... Напоследък съм по-нервна, по-избухлива, по-сприхава... Карам се на децата за щяло и нещяло, а те са толкова добрички. Е, Влади за малко не наряза сестра си с една витрина, която се пръсна на няколко големи парчета... А Теди се катери и катери - няколко пъти по 12 метра (ходи от две седмици на катерене).

Предпразнично.... Днес започнах една сурвачка за детската градина, но ще ми трябват още неща, за да я довърша. От къде мога да се снабдя със сурова вълна? Някой да е виждал да се продава?
Ежедневието ми е пълно - от известно време се боря с правенето и на един Коледен календар. За първи път ми е и утре ще ходя да го разпечатвам да видим какво съм сътворила. Ще пусна снимки, ако не съм се изложила драстично.

В главата ми се върти и правенето на една детска стая. Ох, колко ми е трудно да измисля как ще събера и тримата в една не много голяма кутийка. Чета една от темите за идеи и в тази връзка Aila, до къде стигнахте с вашата? Попаднах и на този линк. Много ме вдъхновяват за нещо подобно, но кой ли ще ми се върже на акъла?!?

Искрено се смях на "онази" с трите деца. Аз ли съм толкова наивна, но не мога да разбера как хората си губят времето в такъв измислен свят?

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 10:12 от Tatti

# 271
  • София
ЧЕСТИТО НА РАДА !!! Не гледам предаването и не познавам семейството, но се радвам за успеха на момичето .Поздравления и  за родителите И!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ АНИТА!!!

Животът е това, което ни се случва, докато правим планове за бъдещето!
Вчера разбрах, че била мисъл на Джон Ленън. До сега не съм знаела, а толкова я използвам Embarassed
Нели и аз ти пратих покана за фейсбука  Hug
Вяра и аз ще ти кажа не се чуди, хващай живота с 2 ръце и го живей, а най - истинското в нега са децата  Peace

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 16:52 от Tanija

# 272
       Здравейте, мили мами!!!

Включвам се във вашата темичка с надеждата, че ще намеря отговор на въпросите, които ме вълнуват. Предстои ми да взема важно решение, а толкова много неща ме тревожат!
       Какво е да имаш три деца? Как се справяш физически, че и психически? Моите дъщерички са страхотни, но и много палави, особено малката. Какво ли ще бъде, ако се появи още едно малко човече? Сега  ок, а като порастнат още? Как се гледат трима ученика? Може някоя от вас да сподели опит? Много ще съм ви благодарна!!!  bouquet

Преди време си бяхме сложили това мото най- отпред на темата: Не е нужно непременно да си луд за да си многодетен, но все пак помага!!! Ти си прави извода  Laughing

Танче, много джин - много нещо Joy Joy Joy и то да почваш от 9 сутринта... Да не би да си на три-четири малки? Wink

# 273
Момичета, благодаря ви за куража!  Heart Eyes  То ние май и без него си взехме решението да си оставим бебчо Simple Smile  Още съм съвсем в началото - онзи ден си правих тест, беше положителен. На другият ден ходих на лекар. Имам си плодно сакче на 8 дни  Laughing 
Е, признавам, че доста се притесних от новината, въпреки, че тази бременност не е случайност. Но както каза mishelaa, колкото повече се чудиш... Тааа спрях да се чудя Simple Smile Реших, че след двете щерки ще се радвам, ако имам и един мъжжж Simple Smile  Дано! Пък каквото съдбата е решила! И с три момичета ще ми е супер Simple Smile

Вярвам, че тук ще мога да намирам съвет и кураж за в бъдеще. Пожелавам на всички ви здраве и весели празници!

# 274
  • Варна
Здравейте, мамчета, една закъсяла почерка за здравето на нашата кака Ани . Вчера цял ден се борих с малкия батко. По повода си бяхме поканили няколко приятелчета на гости и съответно исках играчките да са си в детската стая и хлапетата да се занимават там. Обаче младежа беше на друго мнение и непрекъснато връщаше обратно играчки в хола и за капак изсипа големия кош в средата на стаята. Crazy

Повече усмивки и много подаръци през предстоящите празници! Hug

Маме, нямаш търпение вече, а?

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 19:36 от antonia

# 275
  • София

Танче, много джин - много нещо Joy Joy Joy и то да почваш от 9 сутринта... Да не би да си на три-четири малки? Wink
Поправих се  Embarassed  Joy Дааа на три малки съм - деца  Joy

antonia било е весело  Laughing

# 276
Здравейте!
Да се оплача,че и Ивон хвана шарката Cry
Аз днес така се надявах на сняг,ама нямааа,но пък времето е ужасно студено,а вятъра е ужасен.
Ивон и Бела ме побъркаха сутринта,толкова ме ядосаха,после и ММ ме ядоса,майка ми и тя не пропусна и вече след обяд бях толкова нервна,цялата треперех,направо имах чувството,че ще експлодирам #Cussing out Толкова гадно бешееее.....
На Бела пъпчиците взеха вече да се скриват малко по малко,на Ивончето май вече й избиха всички пъпки,дано няма повече,че то май вече празно място по нея няма Simple Smile
А бебо и той така ме рита,направо ме побърква,ще го правим футболист Laughing Кръста мнооого ме боли,едва стоя седнала без да се облегна някъде,а и да се облегна пак ме наболява,трудно ми е да ставам от леглото,много ме боли,все едно някой ми забива нож....Да кажа,че с кръвното съм добре вече,не съм вдигала,пупупу,от доста време,започнах да си качвам вече килограми,вече съм +6 килограма,мисля,че е добре Simple Smile
Много съм нервна напоследък....Лошото е,че всичко си изкарвам на ММ и понякога ми е много гадно и се започва с едни сълзиииии,ако не крещя,ще рева,това са ми настроенията,знам,че на близките ми не им е приятно,но ще търпят,и на мен ми се налага много неща да търпя,така че ще се съобразяват пък малко....Днес точно за това се скарахме с майка ми.....Ми то бива,бива,ама тя пък прекали...Знам,че и аз съм виновна,ноооо...Какво да направя,ми не мога да се контролирам....
Започнах нещо да размислям за името Самуил и сега съм на вълна Даниел Laughing Аз в началото се отказах от това име,защото таткото се казва така и не иска да кръщавам детето на него,но на мен ми харесва,а и не виждам нищо лошо да го кръстя на него Rolling Eyes
Ето ви нещо да се посмеете малко Laughing 10 Неща, които не трябва да правите когато разберете, че ще ставате баща На мен лично фаворити са ми 7,8 и 9 Mr. Green
viara_ara ,добре дошла!   bouquet И при нас беше не планувана бременност,твоите дъщери поне са големи,ще ти помагат...И аз се надявах на един мъж след двете девойки и ето,че сега ще си имам мъжленце,макар че,колкото повече наближава момента,толкова повече се паникьосвам и се чудя как изобщо ще се справя,но....Дано сега и вие да си имате един малък мъж! Hug

Цитат
Искрено се смях на "онази" с трите деца. Аз ли съм толкова наивна, но не мога да разбера как хората си губят времето в такъв измислен свят?
Ха-ха,това чак сега го виждам....Нямат си работа хората,всеки ден все повече се чудя на такива...Вече май нищо не бива да ме учудва,а!?

# 277
  • София
Ха-ха-ха, sweet_monii, клипчето е много откачено, ама много се смях накрая!

Сетих се за вица:
 Тя: "Скъпи, ще си имаме бебе!"
Той: "Амииии, имайте си!" Mr. Green

Безмислено е да ти казвам да се успокоиш - просто гледай да си намираш ей такива разсмиващи, отпускащи неща или малко временце за себе си насаме. И не забравяй наш'та мантра "и това ще мине" - вервай ми! Mr. Green (кой е ММ?)

viara_ara, честито ти трето малко! Laughing Hug То се гледа точно като първото и второто, и заедно с тях! Wink Laughing По позната схема - храня, гушкам, гукам, плача, смея се, дишам, пак дишам, да не забравям да дишам...и да броя - едно, две, три - добре, всички са тука! Mr. Green

maminko, мерси за линка - довечера ще вдъхновя личния си майстор с идеите!  Peace Ще чакам снимки на календара, а и на вашето семейство - също - трябва да си актуализираме фейсовете периодично!

И като казах "фейсове" - намерих случайно групичка за многодетни във фейсбук - какво ще кажете да я напълним с нашите 'убави фейсове! Wink

http://www.facebook.com/group.php?gid=118244388204758#!/group.ph … 204758&v=info

# 278
Хах,извинявайте,че не се уточних,просто в априлската тема момичетата пишат на съкратено и ме прихвана от тях....ММ е моят мъж,моето мило, Laughing нещо от този род  Laughing
Ето още нещо 10 неща, които не трябва да правите когато приспивате бебе  Laughing
Едит:Ето още двечки
10 Неща Които Не Трябва Да Правите Когато Сте На Родителска Среща   и   10 неща, които не трябва да правите когато синът ви е в пубертета

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 20:24 от sweet_monii

# 279

maminkavania - мъчих , струвах, опитвах се албумче да кача , ама не можах    newsm78 . А си  мислех , че съм комп. грамотна. Двама работодатели съм заблудила с това  Grinning .  Пак ще опитам . Днес съм  си пуснала отпуска в работата и сме само с бебето - ще имам време. Ако някои  има нерви и време да ми пусне на лични кратко упътване .
Преди време така се мъчех в осиновителския форум да се похваля със снимка - пак не успях , но те направиха форумска среща на една вила та се видяхме на живо.

# 280
  • София
Аз пуснах малко снимки, но за съжаление мод ми редактира поста и ги изтри. Причината е, че са към един конкурс на Пуфис, в които участваме и писах за малко побутване от вас, че ви чуствам толкова близки....  Close Ако някой му се занимава да търси сайта, ние сме ту на трето, ту на четвърто място  Heart Eyes

Вече можете да видите част от най-скорошните снимки на децата, събрани в календара, който с помощта на една приятелка успях да направя. За съжаление фотоапарата ми напоследък не работи както трябва и снимките на страниците излезнаха тъмни. Реално цветовете са много по-живи. Първите две снимки са коледната картичка, следва лицето на календара и съответно месеците Ето тук

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 23:25 от maminko

# 281
  • София
nella_, пратих ти покана за приятелство във фейсбук, видях и снимки малко. Peace Ако искаш качи  си в някой сайт снимки и дай линкове, нямам време за подробни обяснения, че ми висят няколко души на главата, но аз се научих от обясненията във форума тука: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

# 282
благодаря

# 283
Здравейте,момичета,
включих се в групата във ФБ,
тези дни са ми напрегнати,майка ми претърпя операция за смяна на тазобедрена става,
получи се усложнение,поради лекарска немърливост и досега чаках обаждане с новина за  подобряването и, Слава Богу,нещата са под контрол....
Лека вечер......  

# 284
  • София
Еластина радвам се че новините са добри.

За тези които питаха за кърмаческият календар с многодетната мама може да прочетете повече от блога на Хедра в подписа ми  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт