МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 640
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • През девет земи в десета
Наде,да ти кажа,на твое място не бих се замислила,при условие,че не отивате просто ей така.

Тъкмо тези дни ме бяха вбесили едни държани служители и писах в една друга тема,че нищо в тази държава,няма да се промени . Мислех,че за децата ще е станало по-добре,след 20 години демокрация,но уви,все по-зле става.
Ние със Станислав изпуснахме няколко пъти шанса да се махнем оттук,най-вече заради родителите ни и вече е късно.
Жалко е да се говори така,но това е положението.
Ако може децата,колкото и да ми е мъчно да се реализират извън България,ще им помогна с каквото мога и няма да ги спирам.Не виждам светлинка в тунела.
Още много мога да говоря по темата,така ми е докривяло напоследък от всичко и всички,но.............спирам дотук.

# 31
  • София
Аз докато сложа кафето то стана време за обедната софра, бре моми лични и 'убави. Laughing
Не, че не съм се ококорила от 5ч. сабахлян, ама то едно и две ли са. Mr. Green И онзи нагъл тип мъжО ми се гуши мазно от зарана и ме пита искам ли да съм бременна, 'щото мноооого добре знае той какво искам, ама не ще да ми го дадееее. Mr. Green
Та, лежа си аз свежа, къпана и по халат, зяпам белосания таван и си хортувам с Господ кахърно /'щото и аз често съм колебливо и не знаещо какво искам същество/, но и гранде благодарно /'щото като се люшна блока посред нощите и ми мина през ума мисълта, че ей таз секунда може да ми е последна, както безпомощно си лежа по пижама Mr. Green и някак осъзнавам за пореден път, че имам всичко....и колкото и работи още да искам и да се стремя да сбъдвам все ще дойде моментът да се зарея сал по една гола душица, пък другите работи да ги гушне майката земя в пазвата си и да изгубят смисъл/.

Тъй, тъй, я да сложа софрата, докато имам още телеса, за чийто целулит да се кахъря. Mr. Green

Сори, вегетарианците, ама за вас люти чушки и чесън само има в днешното меню. Mr. Green

Да е щастлива, здрава и добра Маги! ЧРД!  bouquet

Ей, Пеши, що не ти бях по-наблизо щях да ти я гледам Дивната, тамън и мойта мечта щях да си сбъдна....тц, тц, ти си била мойто птиче, ама сте сбъркАли селОто да си свиете гнездото. Mr. Green

Наде, понечих направо "на добър път" да ти пожелая  Wink ....не е ли голяма отговорност от теб да зависи това решение щом мъжа ти е готов? Hug
Мен ме чакат май такива вълнения след години...поне едното ми дете вече знае къде иска да ми избяга, за да работи, това което иска....и окото му не мигва като ми говори по тоя въпрос....ама той си е май такъв тип, дето ще вирее навсякъде. Аз съм си кат селско мушкато - вирея спокойно само на местна почва нищо, че смръдлива тор по местната почва колко щеш. Sick Пиги,  Hug

# 32
.

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 20:34 от maimp

# 33
  • Не съм от тук и съм за малко
Наде, сигурно ти е много трудно Hug,  но помисли за това, че новото начало носи много нови възможности - и за вас и за децата. Вие сте млади, децата ви са малки, ще се адаптират бързо.  Hug Но дали тежестта на решението трябва да е върху теб?
И аз тая съжаление за пропуснатите шансове, но кой знае, може би така е трябвало... Стефан вече си казва, че не иска да живее тук. И наистина, да сме живи и здрави, едва ли ще го спираме, като гледам как се развиват нещата тук.
Цвете Пешеходкова, не тъгувай, и твоето време ще дойде   Hug
Ванче, колоритна си, както винаги  Hug, мерси за почерпката, мръвките особено ми допадат  Mr. Green
Честити пораснали принцески на Таня и Мама Сузи   bouquet  bouquet

# 34
Парадоксът на нашето време е, че имаме високи сгради, но ниска търпимост, широки магистрали, но тесни възгледи. Харчим повече, но имаме по-малко, купуваме повече, но се радваме по-малко. Имаме по-големи кьщи и по-малки семейства, повече удобства, но по-малко време. Имаме повече образование, но по-малко разум, повече знания, но по-лоша преценка, имаме повече експерти, но и повече проблеми, повече медицина, но по-малко здраве.
Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите се. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. Знаем как да преживяваме, но не знаем как да живеем. Добавихме години към човешкия живот, но не добавихме живот към годините. Отидохме до Луната и се върнахме, но ни е трудно да прекосим улицата и да се запознаем с новия съсед. Покорихме космическите ширини, но не и душевните. Правим по-големи неща, но не и по-добри неща. Пречистихме въздуха, но замърсихме душата. Подчинихмe атома, но не и предръзсъдъците си. Пишем повече, но научаваме по-малко. Планираме повече, но пoстигаме по-малко. Научихме се да бързаме, но не и да чакаме. Правим нови компютри, които складират повече информация и бълват повече копия от когато и да било, но общуваме все по-малко. Това е времето на бързото хранене и лошото храносмилане, на големите мъже и дребните души, на лесните печалби и трудните връзки. Времето на по-големите семейни доходи и на повечето разводи, на по-красивите къщи и разбитите домове. Времето на кратките пътувания, еднократните памперси и еднократния морал, на връзките за една нощ и наднорменото тегло, на хапчетата, които правят всичко - възбуждат ни, успокояват ни, убиват ни. Време, което има много на витрината, но малко в склада. Време, когато технологията позволява това писмо да стигне до вас, но също ви позволява да го споделите или просто да натиснете "Изтрий".
ЗАПОМНЕТЕ, ОТДЕЛЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ НА ТЕЗИ, КОИТО ОБИЧАТЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА ДО ВАС ЗАВИНАГИ. ЗАПОМНЕТЕ, КАЖЕТЕ БЛАГА ДУМА НА Т0ЗИ, КОЙТО ВИ ГЛЕДА ОТДОЛУ НАГОРЕ С ВЪЗХИЩЕНИЕ, ЗАЩОТО ТОВА МАЛКО СЪЩЕСТВО СКОРО ЩЕ ПОРАСНЕ И НЯМА ДА Е ВЕЧЕ ДО ВАС. ЗАПОМНЕТЕ И ГОРЕЩО ПРЕГЪРНЕТЕ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО СЪКРОВИЩЕ, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ДАДЕТЕ ОТ СЪРЦЕТО СИ И НЕ СТРУВА НИТО СТОТИНКА. ЗАПОМНЕТЕ, КАЗВАЙТЕ "ОБИЧАМ ТЕ" НА ЛЮБИМИТЕ СИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ НАИСТИНА ГО МИСЛЕТЕ. ЦЕЛУВКА И ПРЕГРЪДКА МОГАТ ДА ПОПРАВЯТ ВСЯКА ЗЛИНА, КОГАТО ИДВАТ ОТ СЪРЦЕТО. ЗАПОМНЕТЕ, ДРЪЖТЕ СЕ ЗА РЪЦЕ И ЦЕНЕТЕ МОМЕНТИТЕ, КОГАТО СТЕ ЗАЕДНО. ЗАЩОТО ЕДИН ДЕН ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА ДА Е ДО ВАС !
ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ОБИЧАТЕ, НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ И НАМЕРЕТЕ ВРЕМЕ ДА СПОДЕЛЯТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТЕ ДА СИ КАЖЕТЕ. ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НЕ СЕ МЕРИ С БРОЯ НА ВДИШВАНИЯTA, КОИТО ПРАВИМ, А С МОМЕНТИТЕ, КОИТО СПИРАТ ДЪХА НИ !

Джордж Карлин
[/quote]

# 35
Наде, ти си знаеш, но ще ни липсвате, ако заминете.  Hug
Ние пък никога не сме искали да напуснем България. Не че сме цъфнали тук, но това си е нашето място. Интерсно, че и децата не искат да сменят страната. Много обичаме да пътуваме (това го знаете  Mr. Green)у но винаги ни тегли да се върнем тук. Сестра ми и племениците ми се върнаха след 10 години емиграция в Канада - и те се чувстват по-добре тук. Явно е много субективно.

# 36
  • София
На годината един път и аз да се разпиша. Виждам че татковци май не пишат тук. Е, то и заглавието на форума е многодетни мами.
Поздравявам всички "нови" и "стари" мами. И да са ни живи и здрави децата.  bouquet

# 37
Мама по три, страхотно   bouquet

# 38
На годината един път и аз да се разпиша. Виждам че татковци май не пишат тук. Е, то и заглавието на форума е многодетни мами.
Поздравявам всички "нови" и "стари" мами. И да са ни живи и здрави децата.  bouquet

Мариан, ще пишеш ли по редовно, ако следващата тема е Многодетни родители?  Laughing В твоя чест се нагърбвам да издевателствам над Цоцоланка да кръсти темата така Peace

# 39
  • София
 Hug многодетни родители  Hug

Добро утро Simple Smile Ние сме станали от 5 часа... Бебчо се наспива по това време и загуква. Страхотен начин да ме събудят по никое време. Хич не мога да му устоявам... След него в 6 стана едната госпожица и малко по-късно другата... До 8, когато тръгват на градина, играхме, закусвахме, има време за всичко. Сега бебончо си играе на активната гимнастика, а аз си пия кафето на спокойствие. Разкош.

ДИП, ние също имаме жена, която прибираше момичетата от градина и ги забавляваше докато се приберем от работа. Това беше единствения начин при нас. Със сигурност си го мислила, де. Ще дойде и друго, може би дори по-хубаво птиче, вярвам в това.

Снощи Юлияна тръгна да се раболява, вдигна лека температура и като че ли си включи копчето за говорене. Бърбори без да спре 2 часа. Свят ни се зави тука, изприказва без дъх да си поеме всичкото си приказване за 1 месец напред. След това се тръшна изтощена, изпоти се и сутринта беше свежа като репичка. Да видим как ще се развият събитията днес Simple Smile

# 40
ПОЗДРАВЛЕНИЯ на всички МНОГОдетни момичета Wink

# 41
http://www.youtube.com/watch?v=93_zOzMznvs&p=7311F3951CE2593 … xt=1&index=28
здравейте и добър вечер,
изкарахме топъл ден,разхождахме наследници на смени,
отчетох се в НАП,платих сметки,предучилищната седмица приключи с безброй пчелички,
каката пя и танцува по улиците и в НАП,беба спинка на слънце,
утре ме очаква интересно събитие.......отправям се към кухнята да нахраня семейството,после залягам над интересна книга.......

Приятна вечер,момичета и не забравяйте-"Усмивката е евтин начин да промениш външния си вид"......

# 42
Здравейте,аз бях 4 дни в болницата на системи заради много високо кръвно и кафеникаво течение,ужасни болки в главата и.....Някоя от вас имала ли е такива проблеми по време на бременност?
Пуснха ми изследвания,но нямам белтък в урината,не стана ясно от какво е високото кръвно...От лекарствата не се овладя и се наложи да съм на системи,ужас направо,цялата ми ръка е на дупки,понеже сестрата беше доста кьопава,а и беше нова,току-що завършила май-май....
Иначе бебо е добре,но сега аз ще трябва да ходя всяка седмица на преглед,редовно да си меря кръвното,да спазвам една диета,да гледам да не се натоварвам,по-малко емоции и стрес,ако е възможно...
А и ми казаха задължително да направя феталнаехокардиография....Добре,че си бях записала час преди месец почти,че иначе едва ли щях да се уредя скоро....
Та на 22.11 ще правя три изследвания на куп в София,ще ми вземат един куп пари и направо не ми се мисли...Ще правя и ФМ и БХС и ФЕ Tired

# 43
Здравейте!
Влизам само да почерпя   party023 Днес ставам на 30 години Simple Smile
Утре ще чета кой какво е писал. Приятна вечер на всички!
 Hug

# 44
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА СУЗИ!!! ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ!!!

Sweet_monii, и аз при втората и третата си бременност бях с високо кръвно. При втората, вдигнах кръвно към петия месец, а при третата си бях от самото начало с кръвно  Cry И мен много ме болеше глава, ама наистина мнооого....... За главоболие нищо не можех да пия, плисках се със студена вода, висях по прозорците..... Към 6-7 м. спря да ме боли. Един съвет от мен, спазвай стриктно диетата, пий редовно хапчетата, ако са ти изписали такива и не си прави шега с кръвното, щото аз си правих шегички, ядех си редовно разни солени и кисели неща, пиех си кола и хапчето редовно го изпусках, щото си мислех, че някакво си кръвно е безобидна работа...... И от тъпотията си за малко щях сериозно да си изпатя и аз и малкото ми сладко Мише........ Желая ти здраве от сърце........

Общи условия

Активация на акаунт