МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Цоци , да знеш че взаимствах лентичките от теб  Embarassed, много ми харесаха  Peace

# 61
  • Варна
mishelaa, мерси за питието. Ама защо така потайно? Grinning Честит имен ден! Здраве и късмет!

Inlexa , мога само да ти кажа, че господ си знае работата  Grinning. Ако е писано живот и здраве и трето детенце ще си имаш. За одумването, съжалението и неразбирането няма да говоря, не си заслужава. Hug

# 62
  • Кьолн
Благодаря ви много момичета! Първо ме пратиха за бележка от общината за броя на децата ми. Дадох им такава бележка. После ми заявяват че няма значение броя на децата ще плащам 100%. Помислих си ,че от детската градина ме лъжат. Затова ви питах. Страшно много ви благодаря! Иви прегръщам всички! Hug

# 63
Айде вече най- официално да се запиша при вас. Нашият татко се прибра да обядва и за десерт му сервирах двете чертички. Не съм го виждала с толкова блеснал поглед в живота си и това окончателно наклони везните в полза на бебето. Утре имам час при гинеколога си и нататък всичко е в Божиите ръце. Като е решил да ми прави този подарък за дъртите години.....Ще ви следя, ще ви досаждам със скуката и страховете си и така. От Пловдив съм и ще се радвам на всяка пловдивска мама сред вас.

# 64
Ох, момичета пак нямам време да пиша, само ви прочитам набързичко.Но като прочетох какво е писала Inlexa не можах да се въздържа. Добре дошла сред нас миличка Hug Щом Господ ти е подарил малкото човече ще ти даде и сили за да се справиш със всичко. Толкова е хубаво Hug А щом и татито ви е съглсен, значи всичко е наред. За одумванията при нас все още ги има, и то от най-близките.Често чувам че само глупавите хора пряват по много деца- не че три са много за мен де Joy . Като че ли обаче страничните хора винаги много се радват и гледат с едно уважение на това. Възрастта ти също е чудесна. Да ти издам една тайна- ние многодетните бавно остаряваме Laughing Ех, че ми стопли сърцето с твоята новина newsm51 . Радвай се и се наслаждавай на тази прекрасна новина.А иначе колкото повече пишеш тук, толкова по добре.Че тук сме и любопитни, и като казах това дали е възможно да видим малко снимчици Embarassed
Мишелка честит имен ден.Да си жива и здрава и много щастлива  bouquet . Много харесвам това име, моята половинка се казва така-Михаил Grinning
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания Hug
Мони, повече почивка миличка.Колкото можеш повече HugОПитай да намериш време.Доколкото знам, ако не бъркам нещо ти си имаш помощници.Възползвай се от помоща им, защото в момента трябва да се погрижиш за малкото човече в тебе, а в това никой не може да те замести Hug  love001 Докато за другите дребосъчета могат да ти помогнат твойте близки. Прегръщам те Hug
Там назаде накъде в темата, едно майче беше споменало нещо за заминаване. Ние с моя мъж сме готови веднага да заминем някъде, където да осигурим по добър живот на децата си.Преди години изобщо не приемах такива мисли.Днес обаче съм на друго мнение. Дано това което изберете да бъде най-доброто за вашето семейство!
Пак там-някъде назад в темата видях и снимки на друго майче, не си спомям кое  Embarassed Embarassed Embarassed, което беше шило прекрасни тоалети за своите дечица. Е честно да ви кажа много се впечатлих. Бравоооо.Наистина прекрасни неща. Ех, само ако можех и аз, ама на не мога Embarassed И това което ме очуди беше не само красивите неща, ами и кога това мило майче намира време за творенията си smile3501
Е милички, вече спирам че пак нещо доста писах.Аз изчезна за малко, а посл екато се появя, спирачка нямам Joy
ХУбав ден на всички вас.Бъдете много щастливи и усмихнати-ама широко newsm62

# 65
  • Пловдив
Охо-о-о-о-о-о-о!
Пловдивските мами се увеличаваме!  Hug

Здравей, Inlexa! Много добре си дошла при нас!!!!

Май повечето сме минали през всякакви нападки, обиди и прочее опити да ти стъжнат живота роднини, "приятели" и т.н, вместо да се зарадват с теб, че очакваш още едно съкровище да се появи на бял свят, но ти ще преминеш! Особено като имаш  подкрепата и на таткото!!!
Да ви е честито!

Моля се Бог да пази малкото човече а и цялото ви семейство!

Честити рожден ден, Сузи!  Много хубави неща ти пожелавам!

За всички останали  Hug  Hug  Hug

Няма да пиша повече, само защото са ме затрупали със задачи....

# 66
Inlexa,Честито! Хайде вече дано ти е по-спокойно, щом имаш подкрепата на мъжа ти.  Peace

Сузи, честит рожден ден! Да си жива и здрава и винаги заобиколена от много любов! Hug

Чесит празник и на всички именници днес! Hug

Цоци, все още не сме говорили подробно с мъж ми по тая тема. Чакам да се върне, за да го обсъдим. Иска ми се да се пробваме, но освен че ме притеснява Виктория най-вече как ще го приеме, баба ми, която живее при нас, ще остане сама, майка ми също. Вярно че брат ми ще е наблизо, но все пак. Не знам това как ще им се отрази на здравето им най-вече. Според мен доста трудно ще го приемат.

# 67
Безкрайно благодаря за милите думи. Тепърва ще имам нужда от тях. Колкото до снимките, винаги съм страдала от параноята снимки на децата ми да се реят из Нета в резултат на което нямам качена нито една, която да ви покажа Embarassed В общи линии: имам една прекрасно матова 12 годишна госпожица, която здраво се замомява напоследък и вече носи моя размер сутиен. Ама мама смята да я удари в земята с размери на гръдна обиколка тепърва Laughing Другата госпожица е пълна противоплоложност на каката- руса до бяло, прозрачна порцеланова кожа и искрящи сини очи. Както виждате време е да мечтая за младеж...макар че съм 3то поколение все жени в семейството и както казва майка ми " Ние Y хромозомата я трепем още на входа" Laughing

# 68
Здравейте Simple Smile И моя ред дойде да се запиша тука. Аз съм горда майка на 3 слънчица. Имам две момчета- Алекс и Мишо който са досущ като мен. Черни къдрави коси с зелени очички,палави,непослушни. Пълни копия на майка си Laughing Най-новото попълнение е малката Йоана,която е бяла с руса коса като баща си. Много е тиха,кротка такова бебе не бях виждала Laughing Сега малката като поотрасне с таткото мислим и за четвърто,дай  боже да имаме нерви и за пето. Винаги съм искала голяма семейство,така че работя по въпроса. Grinning

# 69
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗВУВАЩИ!!!

Днес малкият ми син има имен ден, пийте по едно кафе от нас, че хич не ме бива в картинките  food010

# 70
Ееее, ама вие от Пловдив много станахте изведнъж, не е честно  Hug
Inlexa, честито за решението, Бог да е с вас и да ви пази.

На мен, а и на мъжа ми много ни се иска да заминем нанякъде... честно казано след 7 клас хич не ми се иска децата да учат тук. Обмисляме варианти, макар и не много активно. Преди години бяхме на крачка от Канада и не заминахме, заради майка ми. Тя беше много против, а мен не ми стискаше да й се опълча... Сега се надявам, че съм "узряла", а и наскоро й заявих, че изобщо не е права да ме спира и че е егоистично от нейна страна. Ама тя така е свикнала - цял живот до полата на майка си и много я е яд (макар и грубо да звучи), че аз не съм такава. Направо страда от това, много често ми е говорила как искала и аз да съм като тях, бла-бла, ... Ох, обърнах го на психотерапия.
Хубава вечер момичета.

# 71
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!

Толкова е хубаво, че се записват нови и нови куражлийки мами с големи сърца!!!
Аз винаги съм била много независима и самоуверена, мъжът ми също, от семейства, близки и т.н. Винаги сме се оправяли сами и не сме искали помощ. Може би заради това, когато казах, че съм бременна с трето, а впоследствие се оказва с две наведнъж, никой не го изкоментира /поне не пред нас/ лошо.
Единствено сестра ми, която е 10 години по- малка от мен, възкликна, че съм стара за ново бебе /а аз бях на 34 г.  Laughing/. Иначе около нас всички познати ни се радват много!
Наистина с две бебета наведнъж е много по-трудно, отколкото с едно, много често се отчайвам, но събирам сили, те най-малките са такива сладурчета, големи чаровници! Много ми помага и като чета тук в темата, излъчвате такова спокойствие и уравновесеност от постовете си  Hug!
А аз често се чувствам преуморена, изнервена, тревожна  Embarassed!

# 72
Здравейте,прекръстих се.....отново....,
днес отбелязваме седем годишен семеен живот,
преломен период измина....поне така се твърди,
съпругът ми обаче е в София,тъжно,но няма как....

здравейте нови момичета,съдя по вас само от описанията ви.....изглеждате извънредно екзотични....,
при мен новото е ,че изведнъж изпаднах в езотерична вълна,
смятам да се запиша на курс за Рейки и да започна йога,не зная как така "превключих" на такива честоти ,но вярвам,,че е за добро
Лека вечер,момичета
п.п. Inlexa.....пращам ти положителните си мисли,радвам се за вас....

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 01:17 от Еластина

# 73
Здравейте,да кажа само,че от 19.11 до 22.11 съм в София,можем да се видим,ще съм само с Бела PeaceЗаета съм само на 20.11,че ще съм на среща с априлските мами  и на 22.11,че тогава са ми изследванията.

# 74
Да ви почерпя,че нали днес празнувам имен ден...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1697246315013&set=a.1 … 27198&ref=nf#!/photo.php?fbid=1697252355164&set=a.1697246035006.2097178.1353527198&pid=31818133&id=1353527198

Вдъхновихте ме с рецептите и вкусотиите още в миналата тема,но чак днес намерих време,а и повод да ги направя.Децата бяха мноооого щастливи,понеже те украсиха сладките Simple Smile

Много прегръдки и пожелания за повече спокойни мигове на новите мами!  Hug
Прегръщам всички горещо  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт