Честит имен ден! Здраве и късмет!
. Ако е писано живот и здраве и трето детенце ще си имаш. За одумването, съжалението и неразбирането няма да говоря, не си заслужава.
Щом Господ ти е подарил малкото човече ще ти даде и сили за да се справиш със всичко. Толкова е хубаво
А щом и татито ви е съглсен, значи всичко е наред. За одумванията при нас все още ги има, и то от най-близките.Често чувам че само глупавите хора пряват по много деца- не че три са много за мен де
. Като че ли обаче страничните хора винаги много се радват и гледат с едно уважение на това. Възрастта ти също е чудесна. Да ти издам една тайна- ние многодетните бавно остаряваме
. Радвай се и се наслаждавай на тази прекрасна новина.А иначе колкото повече пишеш тук, толкова по добре.Че тук сме и любопитни, и като казах това дали е възможно да видим малко снимчици
. Много харесвам това име, моята половинка се казва така-Михаил 

ОПитай да намериш време.Доколкото знам, ако не бъркам нещо ти си имаш помощници.Възползвай се от помоща им, защото в момента трябва да се погрижиш за малкото човече в тебе, а в това никой не може да те замести
Докато за другите дребосъчета могат да ти помогнат твойте близки. Прегръщам те 

И моя ред дойде да се запиша тука. Аз съм горда майка на 3 слънчица. Имам две момчета- Алекс и Мишо който са досущ като мен. Черни къдрави коси с зелени очички,палави,непослушни. Пълни копия на майка си

!

Препоръчани теми