Да е здрав и борбен, като името си! Скоро да лепне на гърдите ти, като заслужен медал за храброст. 
Хайде, почерпете се сега за здравето на моето пораснало момче. Първородният син навърши шестнадесет!
И мъниците все в краката ми. Но да са здравички пък нищо ,че разхвърляли. Благодаря ви за стиснатите палци. Уви нямах пак късмет. Трябваше мъжа ми да се премести на по-добра работа, за да отидем и ние по-бързо. Нищо здраве да е! Лили, честит ти рожденник! Да е жив и драв и много ,много щастлив!
Мамо Цоци, да е живо и здраво момченцето ти ! Много щастие и късмет му желая! Айде отивам да свъша куп задачки за утрешния празник! 

Я да кажеш повече за твоето соло и Дон Кихот........

Ще се възползвам.

). Виолончеловата солова партия е много голяма- произведението спокойно би могло да се приеме като солова концертна пиеса за виолончело в съпровод на оркестър. Соловата партия на виолата не е толкова обемна, но е " знакова" за нашия репертоар. Произведението не е свирено поне 20 години от оркестъра ни, а отдавна исках да го изсвиря, така че очаквам следващата седмица с приятно вълнение. 
Хайде така всеки ден по една малка стъпчица към прибирането у дома!
Мисля, че трябва да се довериш на преценката на лекуващия те лекар ( ако е читав, разбира се).
Много късмет ви желая миличка!
Мамо Цоци, тортата стана много добре като се има предвид ,че я правих без инструменти. Но беше много вкусна. Най-важното е ,че децата много и се радваха! Аз пък сега нали съм и за мъж и за жена, не знам как ще си чистя буриите на печката. Все съпругът ми ги чистеше, а сега започна да пуши, аз пък не знам как да ги изчистя... Направо ще се побъркам вече
Извинете ,че ви занимавам с глупости! Желая много късмет на всички! Препоръчани теми