МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 815
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Честито ти момченце Суит Мони!  bouquet Да е здрав и борбен, като името си! Скоро да лепне на гърдите ти, като заслужен медал за храброст. Simple Smile
 smile3510  Хайде, почерпете се сега за здравето на моето пораснало момче. Първородният син навърши шестнадесет! Simple Smile

# 661
Честит ти рожденик Лили,
здрав,усмихнат,с късмет в живота да расте....,

Усмихнат ден,момичета....

# 662
  • Кьолн
Здравейте мили момичета! Няколко дни не съм писала, но се подготвям за утрешния рожден ден на Ивка. Голямо шетане ударих. И торта правя в момента. WhistlingИ мъниците все в краката ми. Но да са здравички пък нищо ,че разхвърляли. Благодаря ви за стиснатите палци. Уви нямах пак късмет. Трябваше мъжа ми да се премести на по-добра работа, за да отидем и ние по-бързо. Нищо здраве да е! Лили, честит ти рожденник! Да е жив и драв и много ,много щастлив!  bouquet Мамо Цоци, да е живо и здраво момченцето ти ! Много щастие и късмет му желая! Айде отивам да свъша куп задачки за утрешния празник!

# 663
  • София
Честит ти 16 годишен син, Лили! Нека е здрав и щастлив, нека ви изненадва и радва!   bouquet Praynig Hug Hug

# 664
  • Кьолн
Здравейте момичета ! Влизам само да почерпя за здравето на малката ми ,сладка Ивка! Днес става на 3 годинки. Да ми е жива и здрава! Извинете ме ,но не мога да качвам картинки! Embarassed

# 665
Мозила,честита ти рожденичка,здрава,усмихната ,игрива да е,
днес е слънчев ден,но ще го пропуснем като разходка,
и утре е ден,че и първи учебен за Васко от две седмици,а е и първа смяна....трудно ще е...

# 666
Честито на рожденниците, дано са изкарали незабравим празник. На мама Лили и Мозила -   bouquet

И моичкия утре е на училище, най-накрая, съвсем полудяха децата в къщи. С желание отива.

Пиги, каква операция ?....

# 667
Еластинааааааа, какъв аватар и какъв подпис.......Усмихна ми вечерта!  bouquet

Мони, да ни пишеш редовно как е Борис! Да наддава бързо и да е час по-скоро в къщи при четата!

Пиги, радвам се,че писа повече от 1 емотикон......Ти какво казваш за операцията? Накъде клониш?

Мозила, как мина рожденния ден? Стана ли тортата?

Ванче, усещам,че като се стопли времето ще почнеш  и повечко да пишеш......Така де....със слънцето в ръка ще пишеш.......Нещо си кратка в последно време, дали е повод за притеснение това? newsm78

Сладка, и сега какво...вече няма да си Сладка ли? Crossing ArmsЯ да кажеш повече за твоето соло и Дон Кихот........

Мише, Еластина, хубав пръв учебен ден!

Танче, къде си......да ти кажа,че моите имат вече в мазата маса за тенис на маса.....За един ден изчистиха мъжете и си направиха маса - самоделка за тенис....Мнооооооооого са щастливи, мерките са като на истинската маса, сега Вили с един негов приятел играят долу редовно.......Най-накрая спря да ми мънка на главата за тази маса, беше ми писнало.......

Сали, чакаме и от теб да пишеш повече за вас!

И не на последно място......

Честити празници при Лили и Мозила! Живи и здрави да са децата, обичани и щастливи!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, хубава, здрава и успешна нова седмица ви желая!!!!!!

# 668
  • София
mozila, да ти е здрава и много усмихната малката Ивка!   bouquet     bouquet

Мамо Цоц, ти шегуваш ли се с мене - всеки ден ви проверявам и ви досаждам - даже мисля точно като се постопли да ви бягам по тъч линията (па дано позаслабна от бягане Mr. Green).
Тука от два дни слънцето се опитва да стопи снега и днес вече вместо със шейната ще изкарвам щерката с колелото, че го кара вкъщи и има нужда от пространство.
Момчетата си влязоха в ритъм, както и очаквах. Сега малкият е първа смяна и малко му е трудно ставането сутрин, обаче е много доволен, защото следобед има повече време хем да си научи, хем да се наиграе. Големият пък учи вечер след училище, за да може да си поспива сутрин. Забелявам ги, че дори и нищо специално да не правим заедно те са много спокойни, когато съм наоколо, някак се чувстват не-сами, знаят, че имат един сигурен постоянно присъстващ човек, на който да разчитат. Същото усещам и аз - може нищо специално да не правят, самото им присъствие е достатъчно, за да ми е добре.
Да не се отплесвам, ами да ви метна нещо за закуска и да бягам, бягааааам. Laughing

п.п. Препоръчайте ми детски стоматолог, моля Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 09:29 от maminkavania

# 669
Добро утро,момичета,
благодарско, Ванче, за вкусната гледка,
изпратих ученика,ставането-тежка мисия,
днес ще е ден за разходка,

# 670
Привет! Hug
Времето е страхотно, дали ще си отиде тая зима вече, не че имаше истинска зима...
Ванче, мога да ти препоръчам моята зъболекарка - моите вече втора година ходят при нея и съм много доволна. Аз също съм си правила няколко зъба при нея. Много е внимателна, мисля че и работи качествено. Юли миналата година три пъти го водих за един пулпит, по 40 минути седя на стола, тя беше много търпелива, дори не се дразнеше от постоянното му въртене. Накрая му подари книжка с магнитни буквички. Единствено - не работи със здравната каса. Кабинетът й е в центъра, близо до операта.
Пиги, доста време май се измъчи с тоя крак.. Успех ти желая!
Суит Мони, щом видят бебчето на живо, лека полека ще свикнат с него и ще разберат за какво става на въпрос. Mr. Green
Оле, благодаря ти много за предложението. Hug Ще се възползвам.
Мозила, и нашия татко нещо има проблеми с документите. Искаше да кандидатства като работник, но ще се наложи като съдружник да е. И разрешителното за работа ще отнеме повече време. Но се надяваме по-скоро да се съберем.

# 671
Здравейте,благодаря за пожеланията...
Днес бях до болницата....Борис е добре!!!Ама от кувиоза са го извадили сутринта,аз отидох до болницата към 10 часа,дадоха ми да го гушна...Оххх,направо се размазах от кеф....Толкова е мъничък....Разрешиха ми да остана малко,те го миха,облякоха го и вече е при другите бебчета.Тежи 1,980 кг.,което означава,че е започнал да качва,тъй като едва ли е свалил само 20 грама,така че....Дават му по 15 мл. мляко вече,редуват кърма с АМ,но вчера е бил само на АМ...От сряда сигурно ще започнат да редуват биберон със сонда,че да свиква да суче...И в общи линии-всичко е ок.
Ние обаче сме се заели с един ремонт,който бяхме започнали,но сега всички сме се втурнали да помагаме,че да свършва всичко по-бързо,за да може да е готово като изпишат малкия....

# 672
  • През девет земи в десета
Мозила,честита ти рожденичка,да е жива и здрава,много да те слуша Hug Hug Hug

Лили,честита 16-та годишнина на сина ти  bouquet  bouquet  bouquet

Мишела,той този мой крак е опериран два пъти и сега ще трябва да претърпя трета операция, обаче преди една година и половина оперираха другия ми крак и имаше сериозни усложнения, затова ми се иска ако може да се размина само с медикаментозно лечение.От друга страна цяла зима коляното ми се пълни с вода и вече 4-ти месец пия лекарства за да не оттича Whistling

Честно казано не знам какво да избера. Операцията от една страна дава някакви гаранции,че излекуването ще е по-успешно и трайно, от друга, като се замисля,пак шини, кръвоизливи,на легло, рехабилитация ooooh!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 22:18 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 673
  • София
Цоци, "Дон Кихот" е една доста живописна пиеса на Рихард Щраус, описваща чрез музиката основните моменти на романа.  Дон Кихот и Санчо Панса са представени със свои специфични музикални теми съответно от виолончелото и виолата ( демек, аз ще съм Санчо Панса Wink). Виолончеловата солова партия е много голяма- произведението спокойно би могло да се приеме като солова концертна пиеса за виолончело в съпровод на оркестър. Соловата партия на виолата не е толкова обемна, но е " знакова" за нашия репертоар. Произведението не е свирено поне 20 години от оркестъра ни, а отдавна исках да го изсвиря, така че очаквам следващата седмица с приятно вълнение. Simple Smile

Мони, настръхнах от вълнение, като си те представих гушнала Борис! Heart Eyes Хайде така всеки ден по една малка стъпчица към прибирането у дома! Simple Smile

Пиги, много неприятно, че се налага да правиш такъв избор. Sad  Мисля, че трябва да се довериш на преценката на лекуващия те лекар ( ако е читав, разбира се).  Hug

# 674
  • Кьолн
Добро утро момичета! Зла Гад, пожелавам ти от сърце да се разминеш само с медикаменти! Милата много неприятно наистина! Много късмет ти желая! Мони,радвам се ,че Борис наддава! И аз се разчувствах от разказа ти! Надяевро, дано по-бързо се оправят нещата с документите на мъжа ти! Знам какво е да очакваш по-бързо да си с него. Моя ми обеща ,че до май ще сме заедно.Дано! Praynig Много късмет ви желая миличка!  bouquet Мамо Цоци, тортата стана много добре като се има предвид ,че я правих без инструменти. Но беше много вкусна. Най-важното е ,че децата много и се радваха! Аз пък сега нали съм и за мъж и за жена, не знам как ще си чистя буриите на печката. Все съпругът ми ги чистеше, а сега започна да пуши, аз пък не знам как да ги изчистя... Направо ще се побъркам вече Tired Извинете ,че ви занимавам с глупости! Желая много късмет на всички!

Общи условия

Активация на акаунт