МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 635
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Цитат на tanya_d
Цитат
здравейте
току що се прибирам от лекар и наистина за жалост се установи бременност в 8 седмица
всичко е наред,извадиха спиралата - не знам как е станало но аз не знам какво решение да взема
с три деца и едно на път - много трудно ще ми бъде без никаква помощ
моля посъветвайте ме,много трудно решение
аз си мислих че със спирала всичко е 100 %, преди година ми е сложена

По-късно
мъжът ми не е съгласен разбира се, а аз много се чудя какво да правя
децата са съответно на 13, средния на 11 малката на 4
финансово някак ще се справем но с децата как ще се справя незнам
Ти как се реши на четвърто детенце, как стана - искахте ли го или случайно като при нас
А вие как се оправяте с гледането
Мъжо как се съгласи на това решение
Благодаря ти че споделяш с мен

И от сега
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА, МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ИМА ТАКАВА ТЕМА ЗА ДА МОЖЕ ДА СИ ОБМЕНЯМЕ ОПИТ,ДА СЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ПОМАГАМЕ.ОТ ДОСТА ВРЕМЕ ВИ СЛЕДЯ И СЕГА РЕШИХ И АЗ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯ КЪМ ВАС, А НЕ ДА ВИ ЧЕТА ТАЙНИЧКО.
ИМАМ ТРИ ДЕЦА,ТРИ МОМЧЕТА - ТАКА СЕ НАДЯВАХ ТРЕТОТО ДА Е МОМИЧЕНЦЕ НО УВИ ПАК МОМЧЕ, НО ДА СА МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ

Предният път беше майката с тризначетата, ако си спомняте... Дори да приемем че е объркала с третото накрая и е искала да каже четвърто, не виждам как ще объркаш пола на децата си

# 211
Айла, Еластина, поздравления за наблюдателността! Еластина, ти къде се изгуби? Вятъра ли нанякъде те завя?

Момичета, само минавам за да се похваля със секцията на момчетата ми(м да, на 90% готова, довършителни неща само остават) - тук и тук.......

Напускам ви, защото трябва да се оправя момчешката стая.......

# 212
Цоци,в случая ще е необходимо поне едно "ураганче",за да бъда отвята,
изгубих се ,поради вирус,който ни "покосяваше" един след друг, и така две седмици....
секцията е страхотна,толкова много шкафчета и етажерки......,

# 213
Здравейте майчета Grinning
Верно тук има много няблюдателни майчета.Аз никога не бих забелязала подобно нещо Embarassed, а да не говорим как забравям - почти всичко Laughing
Мама Цоцоланка чудесна секция, с така любимите ми много рафтчета и шкафчета.Идеалноооо. Ще има много място за всичко Hug
Хубав ден момичета. Скоро ще пиша пак. И да кажа-с нетърпение чакам срещата да се запозная с всички ви на живо. Дано само времето да стигне, защото ще минем за 20-30 минути само.
 wavey до скоро

# 214
  • През девет земи в десета
Айла мерси,тъкмо и аз щях да цитирам същото Peace

Цоц,страхотна е , радвам се заедно с тебе Hug

# 215
  • София

Петминутката за кафенце в движение, колкото да поздравя новодошлите, а също и  именниците!   bouquet
 Да ви е хубав денят - очертава се безветрен, облачен и хладен - тъкмо по моя вкус.  Wink

# 216
Добро утро,
Ванюш,тъкмо по мой вкус кафе си сервирала,
няма как,ще пия втора доза....
и в Бургас времето е по твой вкус.....,

Усмихнат ден ,момичета,
оценявайте всяка минутка в деня....,
колко дребни неща.... ненужно ни изкарват "извън кожа",
а животът е нещо временно,което трябва да се цени и да сме благодарни за всичко хубаво,което ни се случва,пък дори и да е мъничко.....

И да завърша поста си с НЕЩО КРАСИВО и УНИКАЛНО.....
http://www.facebook.com/video/video.php?v=165895556764212&comments

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 07:22 от Еластина

# 217
  • София
Ммм мерси за кафенцето, Ванче!

Цоци, секцията изглежа супер- красива функционална и ГОЛЯМА   bouquet Да е изпулнена с любими вещи.

Аз от 2 дни немога да се включа да пиша. Исках да успокоя карамелена да не притеснява за раждането. Ако си спокойна и уверена че всичко ще е нарад , наистина ще бъде така  Hug. Подготви се психически и физически. Аз и трите пъти родих нормално- без разскъсвания. Незнам как е след секцио, в смисъл дали би се отразило на едно следващо нормално раждане, но ти пожелавам успех  Hug Ето тук намерих много полезна информация http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98119

# 218
Усмихнат ден ,момичета,
оценявайте всяка минутка в деня....,
днес моя роднина -на 33г. ще претърпи операция от рак на гърдата,моля се за най-доброто за нея,в такива моменти се замислям.... колко дребни неща.... ненужно ни изкарват "извън кожа",
а животът е нещо временно,което трябва да се цени и да сме благодарни за всичко хубаво,което ни се случва,пък дори и да е мъничко.....
Hug уви, такава е истината  ... твърде често, потопени във вихъра на ежедневието се се вбесяваме от дреболия ... с колко открито сърце и лека душа се живее, когато държиш под око хоризонта и ..., междувременно,  внимаваш къде стъпваш.  Wink

Аз съм малко сива днес , като времето, впрочем. С голямото съкровище сме единодушни, че тъкмо сега е моментът за ... "да си съсипем живота", оТново. За това тайночко се зарадвах като ми закъсня ... с ден , с два, но на третия адско главоболие, гадене, повръщане и ... Sick край, със сигурност не съм бременна. Като натровена /или препила -все тая/ се чвствам днес.

Карамелена, успех с нормалното раждане ти желая. Със сигурност няма да си като първораждаща /няма значение колко години са минали/ с второто нещата протичат по-бързо и леко в общия случай. Така че, КУРАЖ и да се похвалиш скоро с бързо и безпроблемно раждане.  Hug

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 11:28 от lili 7

# 219
Карамелена, не разбрах колко ще е разликата от секциото до новото бебе? То това е по-важно май. При мен разликата ще е само 1,9 г и нямам нито нерви, нито кураж да рискувам. Пък и мойта докторка вика - няма да намериш доктор да те изражда нормално след по-малко от 2 години след секцио...

Наистина много се натъжавам след такива случки - сериозни болести...операции... Човек си дава сметка, че наистина трябва да го живее тоя живот както му харесва, да не си трови нервите, да се радва на живота. Ама някой път така се заробваме в битовизми и дреболии, че изгубваме пътя.

Лили, разсмя ме. Ама явно не си написала писмо на Дядо Коледа какво искаш  Hug

Хубав ден момичета, нищо че е сив, важно е ние да сме цветни.

# 220
Брейййй тцъ, тцъ, Миши, хвана ме на тясно! ... писмо на дядо коледа още не съм написала. Я да взема да му драсна някой ред на добрия старец, току виж ... вземе да ме огрее едно малко  Heart Eyes

# 221
  • София
 Simple Smile В този ред на мисли, преди 2 дни се разхождаме с една приятелка, която има 3 деца, двете от които близначета на 1 месец. В тях в момента е пълна лудница, каката не ходи на градина. Та ми разказа следната история:  хванала вирус с повръщане, полегнала и задрямала. Изведнъж се разбужда от позиви за повръщане и "ужасяваща мисъл минава през съзнанието й - леле, да не съм бременна  ooooh!"  Joy След обилно припотяване си припомня, че не можеш да забременееш ако не си правила секс и щастливо отива да повръща.

# 222
Благодаря ви за куража който ми вдъхвате!
mishelaa, между секциото и това раждане са минали 5 години.При теб наистина си мисля, че и да искаш, няма да намериш лекар който да се съгласи на нормално раждане с такава малка разлика.

# 223
  • София
esma  Heart Eyes
Дали се сещам правилно за коя майка става въпрос? Какво става с кърменето при тях?

# 224
Добро утро
и приятен ден,
почвам да събуждам домочадието и се "качвам на въртележката",
Ванчето явно още прави кафето,ще се включа за втората доза....

Усмихвайте се ,момичета.....

Общи условия

Активация на акаунт