МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 29 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
В петък сутрин в предаването "Тази сутрин" може да гледате представянето на кърмаческият календар и по ТВ-то. За създаването му ще говорят консултанта по кърмене Хриси /Хедра/, фотографката Калина и модела Ирена Милянкова

Благодаря много за инфото! Ще се гледа задължително!!!!! Peace

Ванче, какво да ти кажа.....Дано е това, което ти искаш! Hug

# 331
Добро утро,
Ванче,сигурно е от преумора липсата на цикъл,случва се....,
щом мъжът ти е дал идея,реализирайте я....аз лично само на тестове не бих се доверила,освен това някои отчитат доста по-късно резултата,....важното е ти да се чувстваш добре,....
МНОГО се радвам за дейността ти по книжката,страхотно е.....

Усмихнат ден,момичета....

# 332
Кукла, каката не е през цялото време при баба ми , през почивните дни е при нас, а също и като е болничка ако докторката изрично не е казала да не идва. Много пъти тя е карала единичната количка. За да се чувства по добре , че може да помогне на мама  и поставям задачата да изкара прането от пералнята в легена , вече сама си слага дрехите в чекмеджетата и други такива..
Ох, лека нощ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! smile3524

# 333
Здравейте майчета  Hug
Аз пак съм за малко. Напоследък не ни остава време за нищо.Предполагам ви е добре познато на всички Grinning
Искам да ви помоля за съвет.Взех си картичка за купуване на подарък на детенце от дом.Картичката ми се падна за 6 годишно момиченце. И се чудя какво да и взема. Мислех си за плюшена играчка, но се притеснявам че може да му я скъсат на детенцето.Също и че няма да има кой да я изпере когато стане мръсна и мърлява. Мислех за кукла, може би барби, но пак се притеснявам че може да му я счупят или нещо такова Weary И каквото и да мисля , все намирам нещо дето да ме спре.Макар , че каквото и да и взема предполагам, че ще я зарадва.Но също така има и вероятност да се развали, скъса и тн. И дали тогава малкото човеченце няма да е разочаровано? Не ми се смейте моля Embarassed,може би ви се струва глупаво, но аз наистина искам да взема нещо, което ще се хареса на детенцето.Не искам да е просто нещо, така, за да мине номера. Не знам дали можете да ме разберете Simple Smile. Но ще съм ви благодарна за съветите Hug Предварително ви благодаря  love001

# 334
Сузи,каквото и да и вземеш,трябва да личи,че е направено с любов!Напиши и една красива картичка,лично за нея.Може да вземеш една кутия от обувки и да и сложиш вътре много неща-играчка (може да не е голяма),моливи и една книжка за оцветяване,четка за зъбки с паста,например; ръкавички и шалче,някакво лакомство-не е нужно да са скъпи нещата-детето ще оцени жеста ти!Вярвам,че ще измислиш най-правилния вариант.  Peace
При нас пращат такива пакетчета за децата от църквата,приготвени от германчета-много им се радват децата и после цяла година говорят за това!
Сядам да гледам "Тази сутрин"-започва интервюто!

# 335
  • София
Сузи може да и купиш чантичка, за нейните лични неща и да и сложиш вътре дневник от тези с катинатчетата  newsm78 или по дребна играчка , мисля че тези неща ще и останат за по дълго време скъп спомен от едни добри хора.Дрехите незнам как ги перат по домовете и дали всички деца си имат лични дрехи....

# 336
Здравейте, мами!
...и аз да се включа в този форум... Grinning
За всички нас.....

Песен за майката
Марко Ганчев

[/color][/b]
Разплака ме направо тази песен за майката...

# 337
  • София
Слънце, сняг, студ, блестящи висулки гледам през прозореца...
Днес все едно някой ми е натиснал копчето OFF - блуждаещо и неорганизирано ми е - явно след умствено-физическа мобилизация системата ми сама се изключва. Mr. Green

anna71, разкажи повече за вас и децата ви!  bouquet

Слушай мъжа си, мъдър човек е той!

Мъдър той, мъдър, ама специално по детския въпрос - едно приказва, а съвсем друго прави Mr. Green!

Хайде, петъчно да ви мине леко деня и едно следобедно чайче от мен!

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 13:00 от maminkavania

# 338
anna71, разкажи повече за вас и децата ви!  bouquet

Слушай мъжа си, мъдър човек е той!

Мъдър той, мъдър, ама специално по детския въпрос - едно приказва, а съвсем друго прави Mr. Green!

Ванче,оставам с впечатление,че мъжа ти "действа"....,това е важно,а какво приказва....това е камуфлаж....

# 339
  • Варна

Наздраве! И честит имен ден на всички празнуващи днес!

# 340
  • София
Офффф, OFF  Mr. Green, забравих най-важното! Да са ви здрави, умни, красиви, успешни и щастливи именниците!

Мой Даниел днес и той ви черпи  Wink

Ванче,оставам с впечатление,че мъжа ти "действа"....,това е важно,а какво приказва....това е камуфлаж....
Абе, моля ти се, избухнах в неистов смях, когато се приба и ми донесе тестове за бременност и презервативи - абре, човеко, едното автоматично изключва другото, а той - аааа, ако не си бременна, трябва да се пазим!  smile3538 Понякога наистина не схващам какво точно иска - хем казва давай да го правим, хем се пази и чака то само да се направи  Joy  Не можеше ли просто да си ги правим сами тия бебета, бе, нямаше да е толкоз сложно?  Laughing Laughing

Хайде, омитам се, че риска да напиша още глупости е много голям.  Blush

# 341
  • Сандански
Здравейте,мами!

Аз отдавна ви чета,но сега с наближаване на раждането на най малкия ми син ми дойде куража да ви пиша.
Ние сме от Сандански,имаме 2 момченца - на 10 и на 6 години и сега чакаме появата на третия мъник.
В началото,когато разбрахме че чакаме трето детенце бяхме малко стреснати/особено тате/,но аз не дадох и дума да се издума за друго освен,че ще го запазим.И което беше много радостно за мене - близките ни не само,че ни подкрепиха,но и в момента кипи една еуфория около появата на малкия човек,че ми става много мило.
Това е за сега от нас,а като ми остане малко повече време ще пусна и малко снимки.

# 342
Здравейте,мами!

Аз отдавна ви чета,но сега с наближаване на раждането на най малкия ми син ми дойде куража да ви пиша.
Ние сме от Сандански,имаме 2 момченца - на 10 и на 6 години и сега чакаме появата на третия мъник.
В началото,когато разбрахме че чакаме трето детенце бяхме малко стреснати/особено тате/,но аз не дадох и дума да се издума за друго освен,че ще го запазим.И което беше много радостно за мене - близките ни не само,че ни подкрепиха,но и в момента кипи една еуфория около появата на малкия човек,че ми става много мило.
Това е за сега от нас,а като ми остане малко повече време ще пусна и малко снимки.
Привет,
щастлива си ти- с толкова позитивизъм около себе си....

Ванче,камуфлаж е,знаех си,
презервативите имат давност,взел ги е човека да си ги ползвате....след година-две,тестовете обикновено се купуват за определен случай.....мда.

# 343
Ваня, купих си много хубави игли за мъниста - едни тъъъънкиииии, ако искаш и на теб ще купя Laughing

Добре дошли на новите мами!  bouquet

# 344
Да ви разкажа накратко за себе си-
Както вече разбрахте имам 4  деца- 3 момчета, на 17,5г ; на 8,5г и 11месеца, и момиче на 16г.
От София съм. По майчинство съм ...още малко Laughing- оказа се, че за 4-то дете много поощрения имало в нашата родна Бг Wink майчинството е  само 6 мес. след 410-те дни... -Да са ни живи и здрави пък другото.. Peace
Имаме доста животинки  вкъщи- няколко персийски котки, йоркширски териери, папагал жако и аквариум с рибки.
Обичам много и цветята Blush

Питайте,ако искате да знаете още нещо за мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт