Да "драсна" 2 реда докто изстине баницата....
Честит имен ден на имениците на патерици!
Ваня както казва баб ми "Ако е за добро, да стане! "

anna71 mariyap !

Питайте,ако искате да знаете още нещо за мен

Пълен комплект, ако обичаш - ще саботирам с удоволствие мъжовите препазители - после ще има и кой да натопя за саботажа.

Днес бях кръстница на най-очарователното малко момиченце!!!Изкарахме си супер и в църквата,и в ресторанта,прибрахме се преди около 1 час,много съм превъзбудена...Липсваха ми такива емоции...Изкарах си чудесно,разпуснах,но за съжаление не можах да се порадвам на малката принцеса,защото всеки път,когато я вземех,постоянно риташе,искаше да скача,мята с ръчички,много е енергична,а аз трябваше да си пазя коремчето и бебчето в него...Та и в църквата почти не можах да я държа,само когато я топнаха във водата и попа ми я подаде на мен като я извади....Абе супер беше...Още ме държи емоцията....
майчинството е само 6 мес. след 410-те дни... -Да са ни живи и здрави пък другото.. 

Пълен комплект, ако обичаш - ще саботирам с удоволствие мъжовите препазители - после ще има и кой да натопя за саботажа.

, за сега взех едно голямо плюшено зайче с рокличка, много сладка. Ще добавя една кукличка и една чантичка, от тези дето се носят през рамо. Ще му е по удодно на детенцето с такава чанта вместо раничка.Поне така си мисля
. Наистина много ми се иска да зарадвам детенцето.
. Като от някой филм сте.Колко много животни.Как се справяте 

, с едно друго момиченце, 7 месеца по голямо от нея. Та треньорката не ще да пусне и Лисанка, за да не закъснее
. А тя е като залепена за мен. Дори когато се разхождаме цялото семейство все иска за моята ръка да се държи.Е на гимнастиката издъража по около час, но знае че съм зад вратата.А сега
това ще са няколко часа. Ще плаче много за мен. И понеже треньорките ще имат толкова много ангажименти покрай другите деца, няма да могат да и обърнат достатъчно внимание, освен това и за тях ще е натоварващо, ако трябва да се занимават с плачещо, искащо вода и имащо пиш, бебенце.И си мисля, с риск да си навлека неприятности, да откажа да я пусна. А понеже по мое предложение ги научихме да могат да играят и поотделно децата, защото все пак са мънички и може някое да се откаже, предложих като вариант ако се наложи едното сладкишче да открие, а Лиска да закрие.Ако се наложи де.Всьщност те двете по отделно играят по хубаво.Особенно Лиска, може повече неща.И ми се иска не просто да участва за шоуто, а да покаже какво може
Мисля си дали като порасне и най-малката ми принцеска ще е още по трудно със засичането на празниците 

майчинството е само 6 мес. след 410-те дни... -Да са ни живи и здрави пък другото.. 

- винаги дъщерята е на линия!Мъжката част винаги недоволстват, мърморят и ...абе малки са, ама са мъже 
има и новодошли
Усещам аз, че напоследък хората са по-благосклонни към многочленните семейства. Гледат повече с респект, отколкото с осъждане в погледа.

Не искам да те плаша, но... това е положението. А тати не може ли да отиде с гимнастичките, докато ти си в градината ( или обратно )? Знам че децата винаги искат мама, но и труда на треньорките и възпитателите им трябва да се уважава. Щом са направили програмата, не им я обърквай в последния момент

), майчинството беше 15 месеца. Той е роден на 07.01., а майчинството приключи през м. март. И аз така се чудих защо след 3- то дете, малките рожби имат нужда от по- малко грижи
и си отговорих- заради недобросъвестните родители, които само ги създават, без да се грижат за тях ( знаете за какво говоря ).