МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 30 476
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Ванче, не знам дали да не ти изпратя моите две малки бандитки за един месец да ти излекуват бебехолизма!

А...не...ако може след мен. Ванчето е идеалната - хем ще ми обича и обгрижва Сами, хем ще го кърми, хем ще му готви сладко, ще му шие, ще го преспива със сладки приказки на уше и въобще всякакви екстри......Та на опашката....Друг е въпросът, че до сега Ванчето се бави нещо и не идва и не идва за Сами.....Дали да не и го пратя в колет?

Дани, скоро лично ти да водиш Мишето из вас! Да се оправя крака ти по-скоро!!!!!

Преси, Албенка и тя има 4 хубави момчета......Та сподели как се чувстваш в този мъжки свят! Албенка бе споделила преди време,че малкия и син като я видял един път в пола се обърнал учудено към нея и я попитал - Мамо, ама ти да не си жена? (по памет разказвам, но този бе смисъла)......

Мира, вие в момента сте 6........Моля те, ела на мене си....Ако не - кажи кой да ти пращам на теб? Да си разхвърля един вид децата из страната и после Закрила на детето да заповяда......

Еластина, какво правят децата с чудните очи? Твоите деца и децата на Пешеходката имат страшни очи.......Все едно художник ги е рисувал........

Танче, не сме взели, мястото е проблем, ако мъжете решат лятото да оправят мазата, която в момента е събрани съчинения - ще има тенис на маса! От тях зависи......Ох....и аз не съм много на 6 в последно време - опитвам се упорито да се разболея от 3 дни и за сега неуспешно, но се чувствам като парцал....С маски ли сте,че да не ви заразя?...Сподели, може да и олекне......

Ох....дали ще има грипна ваканция? Ако може след ворник - тогава ще оформя Рая по 1 предмет и го мисля това, та ако може след вторник да излязат........

Ванче, явно твоето удостоверение е нямало повече място за презаверка и затова си писала молба. Моето има за още 1 година и аз тогава вече по етапния ред отначало. Така бе с предното, преди 3г., предполагам,че и сега е същото. Благодаря за инфото, все пак ще се настроя психически,че може да ни върнат за нещо. То моето се презаверява от мъж ми де.....Аз до центъра не мога да стигна.......

Днес ми бе много спокоен и хубав ден, нищо,че парното прави някакви проблеми и ме държи постоянно на нокти....Какво имам предвид - имах манджа, само една питка направих и закуска на учениците за утре да си вземат, но като се има предвид,че това се прави от хлебопекарната - не го броя за трудно.......

Знаете,че съм имала проблеми с цикъла....И преди да забременея с №1 доктор ми бе казал - Ти роди едно дете и той ще ти се оправи........Родих едно - не се оправи, родих две - пак не се регулира, родих три - положението не се подобри, родих четвъртото - откакто ми е дошло преди 4 месеца ми идва точно на датата.......Точна съм от всякъде....Та се питам - доктора ли не ми е отговорил правилно, аз ли съм толкова повредена,че чак след 4-то дете си регулирах цикъла...А се питам - ето въпрос за Айла - възможно ли е тази регулация да има нещо общо с редовното кърмене?

Почерпете се с неделната ни питка и да ви е сладко, хубаво и вълнуващо през новата седмица! Най-вече бъдете всички здрави!
 Hug

# 541
Ванче, не знам дали да не ти изпратя моите две малки бандитки за един месец да ти излекуват бебехолизма!
Прати ми ги на мен  Hug Тъкмо онзи ден на верандата изпрах близнашката количка, дето доскоро си возех сладурчетата  Heart Eyes  Heart Eyes и ме жегна в сърцето - ами сега като порастнаха, кого ще возя вътре? Пожелах си близначета   Embarassed Ама мисълта за бременност и раждане, а после и за факта, че ще трябва да пренебрегвам сладкишчетата си - се отрезвих  Mr. Green Иначе желанието си стои така, висящо...

# 542
  • Бургас
Ох,маме ,понеже нямам помагачи ще ми се наложи да си остана на обща бройка 6,а и май ще остана сама с бандата няколко месеца ,та ще ми се изпарят всички мераци.
Все пак не бих отказала едно от твоите сладурчета Hug
Точно се чудих дали да не замеся и аз една пита и ти виж сега как ме нави набързо,айде заравям се в брашното,нали не искат да ми купят машина,сама съм си такава.

# 543
  • Кьолн
Здравейте момичета! Мамо Цоци пак ме разсмя! Винаги когато чета твоите постове ме разведряваш! HugПри нас нищо ново.Ивка ще е до края на седмицата при баба си. Аз направо си починах. Голямо мързелуване му ударих. После как ще влизам в ритам не знам. Като четох за бройката 6 за дечица и косата ми настръхна. Аз не бих се справила. А как обичам децата. Мамо Цоци, благодаря за питката! Както ме е обхванала депресията имам нужда от нещо сладко, пък килограмите ще ги мисля друг път. Хайде лека вечер! И много усмихната седмица!

# 544
Здравейте,момичета,
все още се лекуваме,Васко вече е най-добре,София саботира лечението,като повръща/съвсем умишлено/ лекарствата,
в резултат на това, Васко в продължение на един час ми разясняваше методи и начини за принудително лечение,беше влязъл в роля,някаква смесица между Фидел Кастро и Макаренко,
до толкова се вживя,че и за Вяра почна да измисля санкции....,
та като оставим болежките настрана....добре сме,
Цоци,така се смях за Албенка,дори още се смея....,
Дани,скоро да спринтираш ти пожелавам,.....

Усмихната вечер,момичета....   

# 545
Хей, бебехолички, тва вашето е заразно! И мен ме прихващат едни такива мераци от време на време, ама сега съм си съставила план за следващите 3-4 години, та надали ще ме огрее. Пък и мъж ми не е навит заради годинките му/43/?!
Дани 77, много кофти това с крака. Бързо да се оправяш и дано не се налага операция! Аз по принцип обичам да си стоя вкъщи, щото си шия гоблени на воля. Така бях по време на майчинствата. Но като почнах работа и взех да получавам собствени парички, почна да ми харесва да не съм си вкъщи. Mr. Green Не знам защо, но много мразя да съм зависима от някого. И това някой да ми дава пари, пък било и мъж ми, и то при положение, че никога не ми ги е давал в стил: "Ама ти пак ли ми искаш?", а напротив, пак ми е криво. Обичам да си изкарвам парички и да си ги харча. Да знам, че сама съм си ги изкарала. Сори, за отклонението, съвсем се отплеснах от бебе желанията. Grinning

Цоци, завидях ти за машината!Страхотна питка! Peace Аз от една седмица се пробвам да съм на някакъв режим, без тестени работи, да видим докога ще изтрая.

Добре дошли на новите мами!  Hug Май бройката на момчетата в темичката ни ще надхвърли тази на момичетата.

# 546
Привет-мривет Simple Smile

Много сте забавни мили майчета, чета ви с интерес като приключенски роман - някаква смесица от "пипи дългото чорапче", "карлсон" и "емил от льоняберя".
Ние все още успяваме да се опазим от грипа, тъпча ги с всевъзможни витамини и хомеопатични и си повтарям "ние не се разболяваме" като някаква мантра. За сега действа.
Гледам да си развличам съзнанието от предстоящото раждане... не ми е за първи път, наясно съм с процеса, но мнооого го мисля. Утре ще ходя и на Доплер, че беба нещо не расте с темповете, с които трябва, въпреки, че аз дебелея порядъчно и съм с размерите на хипопотам.

Ей, завиждам ви за питките... Ние си купихме преди Коледа чисто нова пекарна, явно й взех ума набързо и ... нещо й стана. Не меси, направо започва да втасва и да пече. Шантава работа. Сега е на ремонт и вече ме сърбят ръцете да я опрявят и пак да се развихря.

Хубав снежен ден на всички Simple Smile

# 547
  • София
Здравейте, сладурки!  Hug Hug Hug

Днес ми е едно прияно с голямото ми момиче( нали са в грипна) , спокойно ще си учим и ще си правим какво си искаме, без да бързаме. Вече усещам какво децата да  излетят от семейното гнездо. Макар и във 2-ри клас почти не я виждам все е заета с уроци, училище, вечер да поиграе с малката ( аз много държа на това , за да са си приятелки за цял живот)

Дани Hug изпращам ти много положителна енергия .Оправяй се!  Hug
Еее Слави сигурно сте много заможни ,щом хората се чудят как ще разпределяте богатството между децта  Joy Отговори им  че щастието е безкрайно и както и да го разпределиш все ще стигне за всички  Wink
Мише да ти кажа аз определям моя живот като смесица от "Отчаяни съпруги" и "Бензин в кръвта". Успех на прегледа fingerscrossed
Цоци и аз много се смях на Албенка в пола... та ми напомни за изумента ми преди време дъщеря ,като и разбра ,че и аз някога съм се лакирвала като какичките  Joy А да те питам ти къмиш ли още? Аз като гледам моя мамин глезанчо ще суче до 3 г.
Наде аз пък изобщо необичам да си стоя вкъщи и нямам търпение да са захвана с работа.

Аз правих детоксикация на  пълнолуние и много добре се чувствам.

# 548
Таня, не знам за теб, но моята бандитка със сигурност ще суче до 3 г. Все още продължава да си търси "макото" и денем,  и нощем, и за заспиване......  ooooh!
Днес у нас е малък ад, защото всичките зверове са в къщи. Ту се забавляват кротко, ту се чуе писък. Най-често Поли пищи - и когато е доволна, и когато не е доволна, все с писъци го показва. Сега е на мода да подражава на Коко - иска да има учебници и да пише домашни.  Joy И иска баща й да й купи .... училище!  Joy  Joy  Нещо като арабина, дето искал да ходи на лекции с автобус.............  Laughing

Не знам дали сме олепили грипния вирус, но със сигурност и моите влачат нещо. Първо Гого беше с хрема близо месец, сега Коко и Поли. Няма оправяне. За капак малката маймуна не иска никакви лекарста да пие. Опитах да й забъркам разни бабешки лекове, че да не миришат на лекарство - тц! Не ще и не ще. Само едни капки за нос успявам да й капна, само защото и на Коко ги слагам.

По повод историята на Албенка: Гого на около 4-5 години. Аз по някакъв повод казвам: "И аз съм човек!" На което той с искрено удивление отговаря: "Я, и мама била човек!"  Mr. Green

За бебехолизма няма да коментирам. Как нямате милост и все болната ми тема подхващате?! А аз вече имам официална забрана.  Sad Ще чакам внуци....
  Cry

# 549
Аууу, у нас е като в лудницата, а аз съм истински звероукротител  ooooh!От сутринта толкова много съм викала, че без глас останах...... Не знам как не са дошли още съседите....... Три деца и майка ми, която е вече бетер децата и всичко я дразни и всичко и пречи и само се дразни с Дани и той я обижда, и аз с гипса и проблеми с фирмата ни и върха беше комшийката, която се изтърси без предупреждение с детето си и нахлуха с калните ботуши..... Няма да успея да издържа цяла седмица..... И Мишо е крив, крив и само мрънка, обаче е такова пухкаво дебелаче, че само като го погледнеш и всичко ти минава  Heart Eyes

# 550
  • Кьолн
Здравейте момичета! Дани_77, бързо оздравяване ти желая! И аз като са всички деца в къщи много крещя. Е само понякога Embarassed Ама те милите не ,че ме чуват. Доста ти се събрало. Дано скоро всичко е зад гърба ти! Hug Пролетна фея, разсмя ме с това и мама е човек.Много е хитричък Гого. И аз си имам един хитрушко. Много ми е сладък и е глезанчо. И Ивка е хитрушка, ама тя е някак сериозна, като възрастен човек.Да са живи и здрави всички дечица. Аз пък днес без да искам се разходих до банката. Винаги давам на каката да ми тегли детските. Днес пак така,но банкомата и блокирал картата. Влязла в банката да пита, а от там и казали да отида с личната си карта. Е отидох,но бяха затворили и се молих да ми я дадът. Най-накрая ми ея дадоха,но не знаеха защо е била блокирана. Абе шантава работа... Желая ви лека вечер момичета!

# 551
  • Пловдив
Цитат
Много сте забавни мили майчета, чета ви с интерес като приключенски роман - някаква смесица от "пипи дългото чорапче", "карлсон" и "емил от льоняберя".

Здравейте и от мен!
Само не ме бийте - всеки ден чета, но писането....
Както казах преди да изчезна от компанията на пишештите - опитвам се доста дини да понеса само под една мишница... има добри резултати, но се наложи много да пренаредя ежедневието си.... и много любими  неща ми липсват.

И за да продължим темата с Емил от Льонеберя - в събота бях на рожден ден с най-малкия пораснал палавник. Изведнъж докато си чакаха тортите за състезание за ядене без вилици някой даде идея да се замерят с торти. Потушихме упешно мераците, обяснявайки, че по американските филми го правят, но не е препоръчително да се прави у дома и докато вървяха тези дискусии, на масата се появи една полуобелена мандарина и дискусията се завъртя около това какво би се случило ако я "изпраскат" в стената. За мой ужас моят син я грабна и я.... заби в стената!!!!!!!! Потънах в земята от срам!!!  ooooh! Това, което направо ме узуми, беше че той няма реална преценка за последствията от подобно деяние!!!! Това, което го гледат по анимационните филми май им изкривява представата за реалността...Джери бута върху Том наколкотонова тежест, Том става като плачинка, след което прави "пльок" - става си същия, изправя се и хуква пак да гони мишката... Не знам къде е бил пропуска във възпитанието, за да му хрумне на юнака да размаже мандарината в стената.... Thinking

Никой не може да ме убеди, че гледането на филми не им влияе и то в никакъв случай не им влияе положително..... Сега сме наказани 2 месеца без компютърни игри и всекидневно четене на книга....

Последна редакция: вт, 25 яну 2011, 11:58 от click

# 552

Никой не може да ме убеди, че гледането на филми не им влияе и то в никакъв случай не им влияе положително..... Сега сме наказани 2 месеца без компютърни игри и всекидневно четене на книга....

Влияе, и още как. Книгите са на път да се превърнат в нещо непознато за децата. Добре, че поне учебниците все още са на хартиен носител, че с тия техники, не бих се учудила след време учителката да казва : "..деца, чакам да ъпдейтнете новите задачи в профилите си във фейсбук, или да ми ги сенднете на мейла..."    ужас!   Shocked

# 553
Здравейте, мили многодетни мами! Както някои от вас и мен нещо ме е хванал бебехолизма и вече се облизвам за следващото пухкаво бебенце Mr. Green Е, аз съм още само с двенки, но тъй като се бях зарекла, че каквото раждам, ще го раждам докато направя 30, и ето ме вече на 30 ... с нова жажда за бебе  Blush Мъжо ми говори даже за две  Crazy , но едва ли ще успее да ги направи наведнъж Mr. Green Но, както и да е, аз идвам при вас с едно питане  - Вярно ли е, че пола на децата зависи от смяната на кръвта на жената, която се променя през 4 години? Така написано звучи много тъпо, но моят мъж твърди, че ако искаме момиченце (като нашата принцеса), а не още един крали марко (като моя сладък пухчо), трябвало да чакаме до есента за да го правим това бебе! На мен не ми се чака  Blush Така че ще се радвам на всякакви аргументи, против горното твърдение! За да му кажа аз на моя мъж, че това са врели некипели! А за мен лично...ще ми е супер и с още един пухчо  Mr. Green 

# 554
Добре дошла Гигамига! Hug
За кръвта незнам, но имаше една китайска таблица, в която се изчисляваше според възрастта на майката и месеца на зачеване какво ще е бебето. Аз в такива неща не вярвам, но пък ми е много забавно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт