А...не...ако може след мен. Ванчето е идеалната - хем ще ми обича и обгрижва Сами, хем ще го кърми, хем ще му готви сладко, ще му шие, ще го преспива със сладки приказки на уше и въобще всякакви екстри......Та на опашката....Друг е въпросът, че до сега Ванчето се бави нещо и не идва и не идва за Сами.....Дали да не и го пратя в колет?
Дани, скоро лично ти да водиш Мишето из вас! Да се оправя крака ти по-скоро!!!!!
Преси, Албенка и тя има 4 хубави момчета......Та сподели как се чувстваш в този мъжки свят! Албенка бе споделила преди време,че малкия и син като я видял един път в пола се обърнал учудено към нея и я попитал - Мамо, ама ти да не си жена? (по памет разказвам, но този бе смисъла)......
Мира, вие в момента сте 6........Моля те, ела на мене си....Ако не - кажи кой да ти пращам на теб? Да си разхвърля един вид децата из страната и после Закрила на детето да заповяда......
Еластина, какво правят децата с чудните очи? Твоите деца и децата на Пешеходката имат страшни очи.......Все едно художник ги е рисувал........
Танче, не сме взели, мястото е проблем, ако мъжете решат лятото да оправят мазата, която в момента е събрани съчинения - ще има тенис на маса! От тях зависи......Ох....и аз не съм много на 6 в последно време - опитвам се упорито да се разболея от 3 дни и за сега неуспешно, но се чувствам като парцал....С маски ли сте,че да не ви заразя?...Сподели, може да и олекне......
Ох....дали ще има грипна ваканция? Ако може след ворник - тогава ще оформя Рая по 1 предмет и го мисля това, та ако може след вторник да излязат........
Ванче, явно твоето удостоверение е нямало повече място за презаверка и затова си писала молба. Моето има за още 1 година и аз тогава вече по етапния ред отначало. Така бе с предното, преди 3г., предполагам,че и сега е същото. Благодаря за инфото, все пак ще се настроя психически,че може да ни върнат за нещо. То моето се презаверява от мъж ми де.....Аз до центъра не мога да стигна.......
Днес ми бе много спокоен и хубав ден, нищо,че парното прави някакви проблеми и ме държи постоянно на нокти....Какво имам предвид - имах манджа, само една питка направих и закуска на учениците за утре да си вземат, но като се има предвид,че това се прави от хлебопекарната - не го броя за трудно.......
Знаете,че съм имала проблеми с цикъла....И преди да забременея с №1 доктор ми бе казал - Ти роди едно дете и той ще ти се оправи........Родих едно - не се оправи, родих две - пак не се регулира, родих три - положението не се подобри, родих четвъртото - откакто ми е дошло преди 4 месеца ми идва точно на датата.......Точна съм от всякъде....Та се питам - доктора ли не ми е отговорил правилно, аз ли съм толкова повредена,че чак след 4-то дете си регулирах цикъла...А се питам - ето въпрос за Айла - възможно ли е тази регулация да има нещо общо с редовното кърмене?
Почерпете се с неделната ни питка и да ви е сладко, хубаво и вълнуващо през новата седмица! Най-вече бъдете всички здрави!

Аз от една седмица се пробвам да съм на някакъв режим, без тестени работи, да видим докога ще изтрая.
Отговори им че щастието е безкрайно и както и да го разпределиш все ще стигне за всички 

Ще чакам внуци....

Мъжо ми говори даже за две
, но едва ли ще успее да ги направи наведнъж