Отговори
# 585
  • до морето
Мили приятелки!
Честито Рождество Христово!
Бъдете здрави, заобиколени от любимите си хора, радвайте се истински на живота - нека той бъде щедър и винаги ви дава поводи за щастие. Бъдете смели в мечтите си и нека те се сбъднат! Нека бъдем по -добри, да даряваме и получаваме обич, сърцата ни винаги да бъдат изпълнени с нежност и спокойствие!

Честито Рождество Христово ! Heart Eyes

# 586
  • София
Скъпи приятелки, пожелавам ви най-красивата и истинска Коледа! Нека всяка снежинка, която пада от небето е една ваша сбъдната мечта!!! Весели празници!

# 587
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Честито Рождество Христово!

# 588
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!!!  ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!!!!

# 589

Честита Коледа!
Нека надеждата и вярата не ви напускат!
Нека сте здрави и усмихнати!
Нека магията на Коледа ви съпътства!

# 590

Скъпи приятелки,  Честита Коледа!

Пожелавам ви здраве, щастие, семейна топлина и много, много усмивки!
Бъдете много, много добри и обичани!

# 591
ЧЕСТИТА КОЛЕДА![/size]

Желая ви много здраве, щастие, усмивки, любов и топлина в сърцата!

# 592
Хелоу лейдис  Hug

Живи ли сте след празниците - пияни, опиянени....?

При мен нещата се опитват да влязат в нормален ритъм - само дъжда разваля идилията, не може да се мръдне никъде...
Бъдни вечер - след цял ден готвене, вечерта бях каталясала, хапнахме, опитахме се да си спомним какво хубаво ни се е случило през годината и децата заспаха малко след 8,30. Седим с ММ и се чудим с какво заслужихме такова щастие - две спящи деца преди 9 часа. Седим и даже не знаем какво да правим. Тишина - такова чудо не знаем от не помня вече....

Коледа - Коко скочи още по тъмно, дядо Коледа минал и оставил подаръци под елхата, да ги разопаковаме, да видим кой какво и стана обяд. Дойде ред на обяд с всички баби и дядовци, за мое щастие всички на един път. Ядене и пиене и жив дядо Коледа...Обаче ще го пенсионираме вече, Коко все още беше като омагьосан пред него, но....до година ще познае баща си...Децата са доволни от подаръците са - Коко получи разни игри, а Боби не забелязах да е особено доволен от подаръците си, както и обратното  newsm78.
Честно, добре че игрите ги поръчах от вън и са на двойно и тройно по-ниски цени, защото ако трябваше да дам за операцията 50 лева, щях да си направя харакири. Доста елементарна ми сес стори, а той ако изиграе още 5 игри съм убедена, че няма да и обърне повече внимание. Все пак нашенските си Не се сърди човече и прочие лабиринти са доста по-интересни...

Подаръци за мен- Коко ми поръча в писмото до дядо Коледа парфюм и той чул молбите на детето - та имам парфюм за подарък...

Честит Имен Ден на празнуващите днес   bouquet newsm78

Пишете момичета как изкарахте празниците...

А да, и на Коко му се клати предното зъбче - по-опитните, горе-долу след колко време пада зъба..?

# 593
Хелоу и от мен! Heart Eyes
Наде,при Васко нямаше период между клатенето и падането  Mr. Green...както дъвчеше нещо и падна tooth
...по-късно по-подробно,че аз съм вкъщи по пижама все още Flutter...лежерно ми е и спокойно...но Инди иска внимание...до после
Heart Eyes

# 594
Весели празници и от мен приятели. Бъдете здрави, щастливи и в хармония със себе си и всички около вас.  Hug Топли целувки за всички мънички джуджета.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз съм в офиса... отново...  Crossing Arms С удоволствие бих си постояла в къщи по пижама още няколко дни, но няма...  Tired
Наденце, много са хубави дребосъчетата ти, много. Чудя се как не се е усетил Коко, че дядо Коледа му е познат от някъде  Laughing Хихихихи... А тази игра "Доктор" и Вики я искаше около рожденият си ден, но ми се стори, че не е нищо особенно и я разубедих.  Whistling Интересна ли е?
А на Криси зъбче й се клати от около две седмици, но лекичко. Още ми се струва, че няма да пада. Може да изкара и месец с клатещ се зъб. Зависи колко бързо расте новият отдолу.   Wink

Ние изкарахме много спокойни три дни. Предимно четиримата в къщи. Редихме пъзели, гледахме филми, рисувахме, четохме новите книжки  family
На бъдни вечер бяхме в нашите за вечеря - хапнахме, пийнахме и се посмяхме. На другия ден поспохме до към следобяда и отидохме в свекърва ми. И така - не съм готвила въобще тези дни.   Mr. Green Изтърках дивана от лежане. С милото изгледахме няколко филма, нещо което не се е случвало от месеци. Въобще пълна почивка.
Вчера следобеда реших да се понадигна и заведох дребосъчетата на 3Д кино. Малкото още е малко за такива екшъни, но издържа - събу си обувките, допишка му се, неудобно му стана, очилата му убиваха, топло му беше, голямо шаване... но се посмяхме много на филмчето. Grinning
О да, и още една хубава работа свърших - накупих всичко необходимо за веселата новогодишна томбола, която си е мой ангажимент вече няколко години подред. /+руската салата Crazy/ Тази година ще сме скромна компания от 21 човека и не беше трудно да измисля закачливите подаръци. Предчувствам, че ще е много весело  Mr. Green
Още нещо щях да пиша... но го забравих  newsm78 ... като се сетя, пак ще намина. Бай бай  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 09:46 от klamerche

# 595
  • Варна, България
Здравейте, милички!
Пожеланията ги споделих по-нагоре  Wink

Празниците ги изкарваме по софрите.
На бъдни вечер бяхме със сестра ми и майка ми у нас (има снимки във фейса). Всичко беше ок - мама направи вкусотиите - боб в чушки, лозови, зелеви сърми. В добавка ашуре и щрудел. Сестра ми салатите - много се бяха постарали. За нас останаха мръвките. Празникът ни обаче беше леко нервен, поради простата причина, че Сами влезе в спалнята да търси нещо (прахосмукачката, на която й смених мястото) и видя 1 подарък (другите бяха покрити с едно одеало). И почна голямото мрънкане - искал да види подаръка, ама защо по-рано били оставени, мрън-мрън. Страхил се мъчи да го убеждава да чака до Коледа. С 2 думи - лудница. И така нашия дядо КОледа дойде към 21 часа-още не бяхме вечеряли. Сами го бяхме изпратили в неговата стая и подредихме подаръците под и около елхата, но той будаленцето пак го чакаше.  Laughing Дори съжалих, че му развалихме магията. Аз имах готовност с костюма, но ми се стори, че ще се усети и затова го пропуснахме. А детето го очакваше. 
Всички са доволни и предоволни от подаръците. Ние със Страхил получихме от зълва ми спа процедури за двама в Бюти академи Laughing
На Коледа наобяд до към 17.30 бяхме в свекърва ми, надвечер на сестра ми на приятеля на имен ден и вечерта на рожден ден на кръстника. Пълна програма. Сплеска ми се гъзото от седяне по софри... 
Е, днес чакам свекърите да дойдат. Допреди малко майсторих ментов чийзкейк - дано желатина не ми изпорти работата, че натам ми мирише.
Вчера ходихме със Сами до морската - да глътнем малко въздух, че това стояне вкъщи нещо не ме кефи.
Мислим тези дни да ходим на 3Д - МЕгаум.
Продължава семейната идилия  Wink
Много целувки на всички   

# 596
Боги трябвало е да му го дадете подаръка на детето като си го е намерил. За тях дали е бъдни вечер или коледа не е от голямо значение - празник е... празнична обстановка, любимите хора около масата, постоянно се говори за дядо Коледа... то си витае вълшебството във въздуха и те го усещат. Майка искаше да им даде подаръците от нея и баща ми на Коледа, но тъй като на Бъдни вечер бяхме в тях, и казах, че ако сега им ги даде, равна няма да има. Цяла вечер си играха щастливи, докато ние се наприказваме. Вечерта имаше и под елхата  Wink 
Видях, че и Сами е получил коледните писма на Феликс - голям хит е и при нас, Вики отдавна я искаше и я получи от баба си  Wink Криси пък има музикално килимче, на което се опитва да изтанцува най-бързите степени, разбира се неуспешно, но е много забавно. И ме пита кога пак ще я водя на танци  Crazy Казах й, че съм я отписала, защото постоянно мрънка че не й се играе - трудно било, искала да си стои на пейката и така. А сега настоява, че вече е пораснала /след коледа  Mr. Green/ и задължително пак трябвало да я запиша  Joy
Сега я заведох на градина. Днес са в сборни групи. Всички се дърпат, не искат, моето първо на вратата - Иха... ще играем с играчките на другите деца.  Grinning Та - всеки си гледа от неговата страна на нещата. Оставих я - любопитна, дано наистина да й е интересно. А Вики заведохме при свекърва ми. Вечер като се върне е ад. Все едно е прекопала един декър. Уморена, омърлушена, разсеяна... питам я "какво толкова правиш в баба си, че се връщаш в това състояние" - а тя: "Ами нищо  Sad" Играят там, четат уж книжки, имат и компютър, но нещо не й е интересно. Бездействието й се отразява видимо зле /затова и трябва да измисля какво да прави следобедите след училище  newsm78/. Но нямам избор за сега. Свекърва ми каза, че й е трудно с двете, нещо което ме учудва. Да,  спорят често, дразнят се, но в 90% от времето играят двете и не им е скучно, не мога да я разбера, но ето - факт е - не иска.  Confused И така...

# 597
Здравейте,

Днес ходих да се разкрасявам, прическа, боя, изобщо кеф..

Дражко си взе отпуска сега между празниците и съм много доволна. Семейно в къщи, нямаме баби да отидем малко да се разходим из магазините, но така поне и няма да харчим излишно. С двете деца е ад, Коко като цяло е послушен в магазините и не бяга, но малкото седи за около 10 минути в количката и после почва да мрънка иска да слезе на земята, а там не може, някой ще го отнесе, да не говорим, че може да го загубим....И обикновено разходката приключва безславно за около 30-ина минути...

Цяла седмица съм се отдала на готвене и менюта разни - все гости, хубаво ми е честно да си призная. Все се ровя из готварските нещо да измисля по оригинално, по завъртяно...Само дето на нашите гости им е хубаво в къщи и не искат да си тръгнат, все след 12 часа си тръгват...

Плами - играта, според мен не си заслужава парите, ако я видиш някъде на голямо намаление - да, ама сега както е 40-50 лева, абсурд...Точно за 3 пъти игра и писва, не е кой знае какво...Едни празни отворчета, в които според звука, който чуеш да сложиш едни пластмасови джаджи. Забавно е, че звуците са интересни...Хем сме и двама с Коко като я играем, не съм много доволна, нещо ще трябва да се измисли за да се позавърти малко условието, че да я направя по интересна....

# 598
Здравейте и от мен!
Аз не само, че съм на работа тези дни, ами и имаме толкова много работа, че съм се скапала тотално. Вечер пък търча да взема Рали, че Веско замина малко командировка, а те са сборни групи и гледам колкото мога по-бързо да я взема.

Ние изкарахме празниците добре, ходихме по гости насам-натам да получаваме и да раздаваме подаръци. Естествено Ралката е най-доволна от подаръците, но тази година и аз съм много щастлива  Laughing
Рали получи от свекърите една шейна чук и гек и вчера я пробваха с баща си в парка, толкова беше щастлива, че нямам думи просто.

Плами, тази игра изобщо не си заслужава, подариха я на Рали за РД, първоначално си мислех, че аз нещо не схващам правилата, но се оказа, че просто е елементарна. Да е 10-20лв айде, ама 50 е направо абсурдно.

Да ви кажа, тъкмо се бяхме навили да я пускаме рали на ски училище тази година и сега видях, че няма да е както други години да ги водят на витоша всеки ден и да ги връщат, ами ще бъде за 5 дена на Юндола, без връщане. На всичкото отгоре няма да е с нейната си госпожа, а от другата група госпожата. Тя и без това не гори от ентусиазъм и май няма да ходи  newsm78

# 599
Здравейте и честита Коледа на всички!
Ние изкарахме празниците като Боги - от маса на маса. И на Бъдни вечер и на Коледа бяхме у леля ми на гости, та не сме се морили много с майка ми, направихме само боб яхния и чушки с боб. Другото - наготово  Mr. Green Подаръците кацнаха още в петък, нямахме търпение да чакаме съботата. Тя пък ни изненада неприятно - Невена взе да вдига Т, вечерта стигна до 39,2. Ха сега де, няма работещи аптеки в тая Монтана, едвам намерих една да взема Хексалгин. В неделя сутринта направо в спешното, оказа се ангина, взехме АБ и още на другия ден беше свежа като краставичка. Пратихме я на Пк с майка ми, хем да ги разделим с Алекс, че той в понеделник тръгва на ясла, не ми трябва сега да се разболее.
И накрая да ви покажа няколко снимки, сега успях да кача в нета.

http://marinafil.snimka.bg/family/noemvri-dekemvri-2010-g.559898.21900799

П.С. Мишленце, вземи си промени лентичката, щото Раличка от два месеца все на 5 годинки седи....

Общи условия

Активация на акаунт