Отговори
# 600
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро мили дами!
Сервирам ви едно кафенце рано-рано сутринта...

Празниците изкарахме и ние по софрите...бъдни вечер, Коледа и всяка вечер....голямо ядене и пиене - имам чувството, че съм сто кила.  Confused  Нещо думите ми се губят и незнам какво повече да ви напиша.

Мириндичке прекрасни деца и прекрасни снимки. Като гледам леко сте се оттървали с Варицелата, а и един помощник с прахусмукачката си имаш  Laughing Имам само една забелешка - време е да му махнеш на Алекс бибата - той голям мъж е вече.  Wink

# 601
Добро утро, мерсаж за кафенцето...

Тази вечер почивка от гостите, утре пак и край  ooooh!

Миринде, снимките са върха...

Нинче и дребното ми е с биба и няма да я махна докато не избият всички зъби или повечето.....не че нещо, ама да ударя един съпорт на Мириндичка....Без биба и с растящи зъби - мерси  Naughty

# 602
Ама това си е ваша работа, но аз много се дразня от ходещи, а да неказвам и от говорещи деца и още с биба. Аз лично съм я смукала до към 3год. Confused

# 603
Хахаха - той и Боби скоро ще проговори с бибата барабар  hahaha

За новогодишната нощ мислили сте - компания, в домашни условия ?

# 604
За сега мислим в някой комшия из махалата, ама той още незнае!   Joy Joy Joy

# 605
# 606
Нинче и дребното ми е с биба и няма да я махна докато не избият всички зъби или повечето.....не че нещо, ама да ударя един съпорт на Мириндичка....Без биба и с растящи зъби - мерси  Naughty

Е точно поради тази причина и ние сме с биберон  Whistling  Нали сме назад в зъбоникненето, докато наваксаме може и в ДГ да тръгне  Joy Сутринта се размрънка още в 6,30 дребния, и до 8 ч. дрема на пресекулки... Оказа се, че му е тръгнал един от предните кътници, напипах го пробил от едната страна. А аз чакам още предните зъби... Шашава работа... Сега естествено вече спи, щот не се траеше от кривотия...

И за повдигане на настроението - последната изцепка на Невена:
- Уууу, бабо, ви сега колко ни е хубаво без Александър, няма кой да ми пречи да си рисувам....  hahaha
Това по повод престоя й сама в Пк, седнала да си рисува без да брани де що има моливи и прочие от брат си... Е, днес ще й се развали рахата, няма начин. Следобед ще го закараме и него, пък ние ще стягаме багажа за пранината...

# 607
  • Варна, България
Ехоооооооо, радвам се, че има раздвижване в темата
Все си мислих, че последните дни, ако сме по-активни може и да успеем да финишираме с 50 стр, преди да ни "изритат".

Миринде, много готини снимки! Страхотни сладурчета - а тази с прахосмука е трепач!

Ние след малко отиваме да пазарим - ще се събираме компания вкъщи - ще има да готвим и приготвяме. Уж, нямаше нищо да готвим, ама а това, а онова - ще бъда пепеляшка край печките. Нещо, което в последните дни ми се отдава повече, отколкото ми се иска. Ей, голямо миене, търкане, приготвяне, дигане, слагане... Нали съм отвикнала от това...
Вчера ходихме на кино тримцата - Мегаум.
Та така - на гости, у нас гости - спане до късно, мързелуване.
А, и четене на книги - хванала съм една и сън не ме лови. Стефани Майер - ЗДрач. Не си падам по вампири, но тази ме кефи. Чете се на един дъх.
Айде до след малко - къщата е пълна - мама, племенник, Сами, който вдига аларма за петима.

# 608
Miринда и аз тъкмо щях да се оплаквам, че му е пробил резец, а аз чакам предни и кучешки, но ме успокои, че не е само при дребния ситуацията

# 609
Айде мацки купонът тече от около 12часа - тече едно червено кърваво вино.....а утре как ще посрещне НГ не съм наясно. Аз вече си изпрсих 2покани и ще трябва да му мислим де ще празнуваме
Заредихме се с взривни материали и ще чакаме....
Joy

# 610
Боги, и аз като теб - за Здрач, де  Mr. Green Гледах го на филм, сега съм си изтеглила и последната част и тия дни ще я гледам. Отделно една приятебка си идва другия месец от Англия и ми е обещала трилогията в оригинал на книги  Wink

И ние напазарихме, че до неделя ще сме в гората. Утре в 9 трябва да сме се изстреляли. А пък нещо се опитваме да се разболяваме, и двамата ни боли гърло, мен ми тече носа яко, ох, и малечкото проточи едни сополи (но са бистри и ги отдавам повече на зъбите)... Тази вечер сме решили да се дрогираме с прахчета и витамини, а утре - с греяна ракия и червено вино  hahaha

Весело посрещане на празничната нощ! От мен - до догодина!

# 611
Здравейте момичета в последния ден от годината и от хубавата ни темичка  Sad
Аз и днес съм до обяд на работа  Sad , а довечера се разбрахме да празнуваме с приятели и деца, че до сега все сами си празнуваме, че Светославко нали все е болен, а сега беше горе- долу здрав. Но преди малко ми се обади мъжа ми, че малкия се събудил с ларингитна кашлица, и сега ще го води на лекар. Та най- верояно пак ще сме си сами вкъщи, защото и другите семейства са с деца и не искам да ги заразяваме, а вчера тъкмо напазарихме за голямото ядене и пиене ...
Надявам се всички да си изкарате добре празника, да сме по- здрави през новата година и да се виждаме във фейса. Обичам ви милички Hug

# 612
Весело посрещане на Новата Година, момичета! Нека да е успешна, щастлива и е изпълнена с много обич!

# 613
  • Варна, България
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА, МИЛИ МОМИЧЕТА!

Харесах нещо от Недялко Йорданов и искам да го споделя с вас.
Мисля, че е подходящо за последния ден на отчетната ни темичка и изразява моите мисли и желания:

"Аз те попитах за какво мислиш,а ти ми каза:
-Не зная. Вятърът отвява мислите ми като калинки.
Тогава аз вдигнах ръка, хванах една мисъл и я затворих в шепата си като в кибритена кутийка. Долепих ухо и чух гласа на затворената калинка:
-Не искам да си отиваш!
Усмихни се.
Какво, че ще си отида?
На далечен път заминават и жеравите, но ще се върнат.
Зад червените къщи изчезва Слънцето, но ще се върне.
И влаковете се завръщат, нали?
И хората.
Какво са разстоянията, метър и километри?
Има очи, които виждат през високите планини.
Има мисли, които летят над безкрайните равнини.
Има хора, които никога не се разделят.
Усмихни се.
Има хора, които никога не се разделят!"

До нови срещи...
ОБИЧАМ ВИ!!!

Последна редакция: пт, 31 дек 2010, 16:25 от voltage13

# 614
Ей ОБИЧАМ ВИ!

Боги разрева ме на масата!  Hug Споделих написаното от теб....разревах и кака...

Много ще ми липсвате в бг мамата!

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!

_Svetli
надявам се, че С ветославко е добре!
  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт