Отговори
# 615
Весело посрещане и от мен милички! Hug Heart Eyes
Боги,страхотна си!  bouquet
и аз ви обиииииичам!
дано си намерим пак уютно местенце,като това тук!
Praynig

# 616
  • София, в момента в любимото ми село Железница
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ!

# 617
Честита нова 2011 година!!!!!!!!! Здраве, здраве, много обич и благоденствие!!!!!!!

Много целувки от нас!!!!

# 618
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС И СЕМЕЙСТВАТА ВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ПРЕЗ 2011Г.! ДАНО НОВАТА ГОДИНА ДА БЪДЕ ПО-УСПЕШНА ЗА ВСИЧКИ НАС!

това с лентичката верно ми е много досадно, даже мислех да не я сменям, че то като ни заключат едва ли ще пиша кой знае колко по форума  Embarassed

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 19:15 от Мишленце

# 619

мисля,че ще ни изтърпят тук до 50-страница...щом още не са ни заключили!Дано! Praynig

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 21:51 от bella_

# 620
Честита Нова Година приятелки!
Да сте живи , да сте здрави, да сте щастливи!
Желая ви една успешна година изпълнена с усмивки и успехи!

# 621
Честита Нова Година! Бъдете щастливи и здрави!

# 622
Честита нова година и от мен мили мои.
Пожелавам на вас и всички обичани от вас хора - усмивки, нежност, красота, здраве, слънце, добрина и сбъднати вълшебства. Бъдете щастливи.  Heart Eyes

# 623
За много години, скъпи приятелки!

Пожелавам ви да сте здрави, много щастливи, влюбени и удовлетворени от това, което сте!
Пожелавам ви новата година да е изпълнена с много мечти, с много нови предизвикателства и усмивки!

Дано да е късметлийска за всички ни  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 624
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро мили мои!

Новата работна година започна с яко успиване!  ooooh! Laughing

# 625
Честита Нова година мили момичета! Нека е по- здрава, хубава и  успешна за всички!

Много се радвам, че още не е заключена темичката ни  Heart Eyes
Изкарахме много хубаво празниците - Светославко не беше чак толкова зле и все пак успяхме да празнуваме с приятелите, беше голяма лудница, но запомнящо преживяване както за децата, така и за нас  Simple Smile Имаше много ядене и пиене, с което не можахме да се справим вечерта, та се събрахме вчера на обяд да го довършим  Mr. Green, вечерта пък бяхме на рожден ден, а днес сме на друг рожден ден  Crazy

Тъй като с нашите хомеопати тук не се справям с болестите на малкия, му записах вече час за преглед във Варна, тъй че утре потегляме и се надявам това вече да е верния и последния лекар на който го водим. Много сме зле с ориентацията, но се надявам да се справим някак, и най- важното да е добър резултата накрая  Praynig

Хубав ден на всички  Hug

# 626
А сега да кажа и аз здрасти...

Искам да пожелая на всички много здраве, здрави деца, спокойствие, което ще следва от здравите деца....Много хубави изненади през новата година, пътешествия до красиви места, с любими хора...

Да кажа накратко и за мен и нас...След като Драго се би в гърдите, че без децата си не празнува нищо и как тепърва щял да си седи в тях (нас) без деца....., се обади наш приятел и каза хайде и хайде....Боби беше командирован при майка, а Коко с нас....Бях леко скептична и меко казано ми беше мъчно за Боби, ама и аз си казах хайде...Леки приготовления през деня и часа дойде....Всичко беше ок, мъжа се беше приготвил с прилично количество фойерверки, ама красиви, не от онези дето добиваш едно странно чувство, че си на бойното поле и само се чудиш отде ли ще те застрелят и кой ли....Към 10 часа се обадиха нашите, че Боби не искал да спи и само обикалял и се чудил каква беля да направи и пак ме връхлетя онова чувство на майка предателка  ooooh!. Заспал де..., малко трудно, но успешно и цяла нощ до сутринта....В смях и закачки дочакахме 12 часа, а след това още 2 часа навъртяхме в лаф и подобие на танци, що ли лъжа, като само аз се опитах да се поразклатя, а другите си седяха на масата и пиещо си приказваха....

Такам празниците свършиха, аз все още съм с две деца, Коко продължава да накашля и е все още на Аб, до кога, ще стане ясно днес след контролния преглед.. Голям бронхит беше - голяма работа....

Разбира се - минавам на диета, имам около 2-3 кила трупнати,, Диетата е нищо не-ядене, смятам поне 3-4 дни да изкарам така, е сега... не е съвсем нищо, ами по хапка - две като се обади големия, грозен глад...

Айде лек ден от мен, успешна седмица на всички...

Плами мислех си за голямата принцеса, не е ли възможно да я запишите на танци вместо гимнастиката, или и това не и е позволено  Thinking

# 627

Честита нова година!
Моите пожелания за вас са здраве и комфорт дори и в  трудни дни,
 усмивки, когато тъгата нахлува,
 смях да целува устните ви,
залези да  топлят сърцето ви,
 прегръдки да спират дъха ви,
 красота с очите си да виждате,
приятелства да ви озаряват ,
 вяра, за да  можете да вярвате винаги,
доверие в случаите, когато  се съмнявате,
смелост, за да познаете себе си
 и търпение, за да приемете истината!
Но преди всичко, много,много любов да изпълва живота ви!
Нека  не забравяте да кажете "Обичам те " поне веднъж на ден
на човека до вас, на децата си, на вашите майки, вашите братя и сестри.
За да да живеем в един свят на  мир и  любов,които да откриваме  във всеки залез, всяко разцъфване на  цвете , всяка бебешка усмивка, всяка сладка целувка,
 и във всеки прекрасен, удивителен, удивителен ритъм на сърцето !

Нека имате прекрасна
 Нова година!

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 00:59 от AMORE

# 628
Честита Нова Година и от мен!

Пожелавам на всички много много здраве и щастие. Другото си идва само.

За какво заключване говорите на темата - аз прочетох две три мнения назад само?

Целувки от нас

# 629
  • Варна, България
За какво заключване говорите на темата - аз прочетох две три мнения назад само

Зори, за съжаление се прави обща тема Родени 2005 в общ подфорум Б&Д.
Няколко пъти писах и на модератор, и на Мамма, но няма опция да имаме отделна тема.
Затова си направихме тайна група във Фейса.

Общи условия

Активация на акаунт