Канадска есенна тема № 44

• 28 706
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Галче, сега те чакаме на наш терен  Grinning

Ние ще сме на гости при приятели в Тербон, събираме се четири семейства  newsm44

# 721
Като сmе тръгнали да се отчитахmе...

Иmахmе честта да сmе в Н. Йорк в понеделник след снежната буря и да ви кажа честно, направо снегопочистването в Mонреал си е голяmа работа, в НЙ цели улици 3 дена след бурята си седаха непроходиmи...А в Mанхатън беша такава киша по улиците, че mи се наложи по спешност да си купуваm гуmени ботуши от 5-то авенУ   Mr. Green Корабчета да статуята не вървяха, та ни остана mатериал за посещение.
Ние на НГ сmе на ресторант, mалкия няmа проблеm с ''кръчmетата'', събира няколко стола като mу се приспи или тупва директно главата в mасата  Laughing

Ние почивки букваmе от redtag.ca, но и този на шеmет ползвахmе един път.
На боксинг ''удоволствията'' не сmе почитатели и не ползваmе...

# 722
Благодаря за милите думи Hug друго си е да имаш фото Wink

Да ви поканя, ако някой има път към столичния регион през февруари:
http://www.gatineau.ca/page.asp?p=quoi_faire/fetes_festivals/bal … ige/programmation

МаНЕВрата, трябва да са добри със снегопочистването по "нашите земи". Аз само като прочетох какъв е бюджетът на "наше село" в тази връзка и зяпнах 15млн долара #Crazy, за тези пари трябва навсякъде да е облизано Peace

# 723
като сте заговорили за ваканции, я кажете мислите ли да ходите някъде на юг тази зима, кога и къде планувате? Ние мислим да отскочим до Мексико март месец, ако може който е ходил да разкаже става ли за хора с дете на 1,5 година, ще бъде интересно да споделите опит.Кога точно е сезона и кога цените са добри, какво мислите за диловете ласт минит?

Дайте повече лични впечатления, не се стискайте Praynig

И пак да питам - самолетните билети до съответната дестинация включени ли са в пакетната цена или се купуват отделно?

Шемет, Маневрата, благодаря за сайтовете, веднага ще ги прегледам  bouquet

Маневрата
, ама друго си е гумените ботуши да са от 5-то Авеню Simple Smile

# 724
  • Лавал-Пловдив
Галче, много хубави снимчици! Чудни!  Hug

Момичета, някоя от вас знае ли отлично руски и би ли ми помогнала за превод на нещо като поздравителен адрес за едно новородено бебенце!?   Heart Eyes
Аз съм с руска филология - дай го насам  Peace

За Мексико чух, че не е много добро място в момента за почивка. Една приятелка му се беше нахъсала, но довечера лети за Куба, защото според нейните думи Мексико било пред гражданска война, трепели си наркобароните и имало случаи на бомби в курорти. Това са нейни думи, само предавам информация.

# 725
като сте заговорили за ваканции, я кажете мислите ли да ходите някъде на юг тази зима, кога и къде планувате? Ние мислим да отскочим до Мексико март месец, ако може който е ходил да разкаже става ли за хора с дете на 1,5 година, ще бъде интересно да споделите опит.Кога точно е сезона и кога цените са добри, какво мислите за диловете ласт минит?

За Mексико - един колега се върна преди две седmици, по негово mнение те таm си се трепят отдавна, но бизнеса с туристите не го закачат, той нали си е на наркобароните...И аз съm и хвърлила око на тази дестинация, но ще е за след раждането, mоже би др. зиmа.  На mен определено в Куба mи е скучно, единствено искаm да разгледаm Хавана, но за не повече от 3 дена. Нищо иm няmа на ласт mин., ако иmаш вреmе да следиш и няmаш претенции откъm дати или предварително планиране, са си супер. Понякога излизат добри дилове от Торонто, ако не ви притеснява да пътувате оттаm.

# 726
По отношение на почивките аз съвет за уебсайт немога да дам. Но ако е all-inclusive включено в цената е всичко - от сам. билет до храна, а понякога и бакшиш (в зависимост от хотела).

Мексико - няма проблем. Те си се трепят, но е по Американо-Мексиканската граница, която е доооста далеч от курортите. Аз лично харесвам повече Карибската част на Мексико (по отношение на плажове и водни спортове). Лятото бяхме и в Puerto Vallarta, на  Тихият океан. Точно същата седмица бяха хванали някакъв голям наркобос. Ако небеше телевизията нищо нямаше да разберем.Ходихме до близкото градче пеша - никакъв проблем, никой за нищо не те закача. Като си заминавахме имаше засилена проверка на багажа на заминаващите, което ми беше интересно..... който иска да ми проверява багайа след седмица на 30-35С ... на собствен риск  Mr. Green Отделно на това... за мен Мексико не е тооооолкова страшна дестинация.

Куба - стандартите по хотелите са занижени според Северноамериканските стандарти. Така, че като е 4* може да се очаква около 3*. Проблема е повече в храната, т.е в избора. Като цяло много се стараят, но хотелите са частично притежавани от държавата Куба и собственитеците немогат да контролират стандартите да бъдат същите като на цялата им верига. Така и доста вериги решиха да се "отлеят" от там и се сменят управленият нон-стоп.

За Нова Година ние сме си у дома. То аз съм си на работа до 6 вечерта така или иначе. Пък е бебка тренира усилено за някое бъдещо лекоатлетическо състезание и гледам да си почивам когато и както мога Simple Smile

# 727
Момичета, влизам за да ви пожелая весело посрещане на новата година. За много години,бъдете живи и здрави вие и вашите семейства.

# 728
  • Лавал-Пловдив
Сколько прожито лет - мы не будем считать! Просто хочется всем от души пожелать: в Новый Год не болеть, не грустить, не скучать! И еще много лет Новый Год встречать!

# 729
Честита Нова Година, момичета Hug Желая ви много здраве, щастие и късмет Peace

# 730
  • Vaudreuil Canada
Честита Нова Година! Да е мирна и щастлива, пълна със здраве, любов и късмет.

# 731
Честита Нова Година, момичета!  Hug
Бъдете живи и здрави и през Новата Година ви желая много любов, късмет, добрини и сбъднати мечти!

Моята девойка преди 3 дни проходи.  Party

# 732
  • Vaudreuil Canada
Каролинка честити ви проходили крачета - все напред и нагоре да я водят крачетата малката принцеса.

# 733
Честита Нова Година, дами! Да е много здрава, успешна и късметлийска!

Каролина, да ти е жива и здрава проходилата девойка и винаги устремена напред!

# 734
Честита Нова Година!
Нека е по-добра от старата, да Ви донесе много здраве, късмет, любов и всеки ден да е повод за малък празник!

Общи условия

Активация на акаунт