Канадска есенна тема № 44

• 28 933
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Миналата седмица и аз получих 2 книжки от Аrtscow и съм сигурно от малкото, които са доволни от качеството. Нищо не забелязвам да червенее по снимките. Е, не са с такова качество като оригиналните снимки, но бива. Иначе съм от притенциозните.  Sunglasses Сега чакам календарите да дойдат.

kaka_dora, сега изгледах клипчето. Верно, че е много емоционално, като приказка с продължение ... Браво, че мислите за четвърто.  Hug Много смело.  Peace

# 91
  • Canada
Шеметната, Честит Рожден Ден!
Да си жива, здрава и много обичана!

Каролина, могат да се консумират почти веднага. Ние изчакваме не повече от ден и ги почваме. Много ги харесахме и както писах и преди, правя почти всяка седмица по няколко буркана. Дано и на вас да ви харесат  Hug

Дами, от няколко дни съм готова с отчета на събраните и похарчени пари, но все още се въздържам от пускане на постинг, защото ще се изгуби всред уточненията за среща на Монреалки. Ще изчакам още няколко дни.

# 92
  • Vaudreuil Canada
Каролина, могат да се консумират почти веднага. Ние изчакваме не повече от ден и ги почваме. Много ги харесахме и както писах и преди, правя почти всяка седмица по няколко буркана. Дано и на вас да ви харесат  Hug

На мен са ми давали подобна рецепта под името туршия за една нощ ама понеже не съм фен на камбите не съм я провала още Simple Smile

# 93
Другото ново е, че се подстригах.
И аз я свърших тази работа днес. Много съм доволна, защото 2/3 от косата ми я няма.

# 94
Шемет,Честит Празник и от мен! ДА си жива и здрава, много щастлива и много обичана!

Вери и Мамамия, давайте снимки, така само на приказки не се доверявам Simple Smile

Аз чакам снимки от Артскоу, за пъви път поръчвам (всъщност за втори, но първите заминаха директно за БГ) и ми е интересно да видя качеството. Тези книжки нещо не можах да им хвана цаката...

# 95
  • Vaudreuil Canada
Камбанка, Снежи благодаря ви за пожеланията Simple Smile

Честито за новите прически ... И аз трябва да посетя фризьор ама кога ли ще е - много съм несериозна та затова чакам първо косата ми да стигне до кръста и тогава се прежалвам ... но пък стрижа порядъчно ... та да не ми се налага пак да ходя на фризьор в скоро време  Blush

Аз също чакам календар от кравчката та да видим какво ще получа Simple Smile

# 96
  • Калгари, Канада
kambanka 2304, снимките ще се разминат този път  Sad Пробвах преди малко, ама никак не е същото като когато излизах от салона. Вечер на лампа след баня, не е същото като денем след фризьор  Crazy /поне в този случай, де/. Трябваше веднага да се снимам, но нищо - другия път. Съкровището много ме хареса и сега го бъзикнах, че трябва по често да ходя, ако не за подстригване, то за прическа.  Wink

Снимките на artscow са добри, нямам оплакване.

# 97
честити ви нови прически, момичета 4470

А като сте заговорили за Artscow-да си кажа и аз.Нали се оплаквах ,че не са ми доставили едни магнитчета ......е ,дойдоха вчера .Eдинствената ми забележка ,е че  са направо огроооомни.Аз очаквах по -нормални размери Grinning 

# 98
Exee, невероятен старт на новата темичка. Много усмивки на всички, които са имали радостни поводи Hug

Аз имам едно бързо въпросче Blush Къде /обществено място/ може да се ползва принтер и скенер/?

Иначе при нас. Диди тръгва на градина понеделник, надявам се без много сътресения да мине адаптацията, че има нужда горкото. Вече пощурява вкъщи.

Вери и аз искам да видя новата прическа. Мнооого се замислям да се разделя с моята "метла" напролет въпреки протестите на половинката Wink

# 99
Галче,принтер може да ползваш в някоя поща ,Фармапри или Жан Котю(предполагам и при вас ги има Grinning).Ама  за скенер ....не знам.

А на Диди дано да и хареса на детската градина и да няма проблеми с адаптацията.

# 100
Галче - Bureau en Gros
Там трябва да ги има всичките услуги.

# 101
Съ6то и в офисите на  Emploi Québec, таm, е и безплатно.

# 102
  • Монреал

Аз имам едно бързо въпросче Blush Къде /обществено място/ може да се ползва принтер и скенер/?

В библиотеката.
Успех на Диди в градината.  Hug

# 103
  • Canada
Честито на всички скорошни рожденици! Живи, здрави, щастливи и обичани да са!  bouquet

Бърза адаптация на Диди! И да, принтер и скенер - в библиотеката.

# 104
  • Vaudreuil Canada
Минавам да пусна актуалната торта (тя другата е по-хубава де ама вече остаря  Mr. Green )

Общи условия

Активация на акаунт