Математически турнири - 5

• 62 657
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
nezi11 , за кой клас питаш?

Току що се обади синът ми. Каза, че е решил задачите. За последната се съмняваше обаче. Ще видим резултатите. На предното състезание беше направил глупава грешка при преписването. Най-хубавото е, че звучеше щастлив и превъзбуден по телефона.

П.п.
прегледах му черновата и отговорите. наистина ги е решил без последната. В случая го е яд, защото такива е решавал, даже доста по-завързани.
няма нищо де.
Покани си приятелче на гости. Сега играят и състезанието е забравено.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 13:06 от gerka

# 706
   Добър ден!
   Дали вече има изнесени отговори от днешното състезание?

# 707
За интересуващите се от резултатите на 8-12 клас -  рейтинг след Есенния Математически Турнир 2010

# 708
Извинявайте , от въпросите за първи клас .

# 709
Дидева-в теб ни е надеждата - имаш ли идея за публикувани отговори от днешното състезание? Или поне обозрим срок и сайт на който да ги открием...Предварително благодаря.

# 710
Резултатите от състезанието ще бъдат обявени на 08.12.2010 г. на сайта на СМБ: http://www.smb-plovdiv.org
Става дума за Пловдив.

# 711
# 712
# 713
Някой има ли отговорите за 4 клас?

# 714
  • Варна
Някой има ли отговорите за 2 клас?

# 715
Току-що проверих какво е било положението миналата година. В темата ни е бил пуснат линк към отговорите и решенията, които са били изнесени на сайта на ПМГ - Добрич ( горе-долу около 15 часа  Grinning)
И аз ще чакам, защото съм болна и нямам сили да ровя в момента. Ще гледам да се навъртам наоколо, че скоро ще трябва да се пуска нова тема. Не очаквам сериозни успехи. Младежът изглежда някак преситен от математика и тръгна без особено настроение сутринта.

# 716
Аз имам отговорите на дъщеря ми за втори клас,но тъй като ги е решила за половин час,дълбоко се съмнявам във верността им  Twisted Evil.Квесторката не е дала задачите на първите излезли.

# 717
Ето ви отговорите от "Салабашев": http://pmgbs.com/docz/salabashev2011/Salaba6ev_blanka_otgovori.htm

# 718
Много благодаря! Както очаквах -4 сгрешени задачи. Ако си е пренесъл всичко вярно - 42 точки.

# 719
  • Хасково
и моя май е с 4 сгрешени, сборувахме 39 точки.

Общи условия

Активация на акаунт