Математически турнири - 5

• 62 636
  • 799
  •   1
Отговори
# 735
11 са триъгълниците. Ще си оправят грешката. Секретарката се е разсеяла като е нанасяла в табличката. Нали и ние това им говорим на нашите деца- да внимават като пренасят в бланката. Joy

# 736
  • най-шареното място
CFE e 2 броен два пъти, Migito / 2 и 7 номер/

# 737
Моят е трети клас и за пръв път се яви на "Салабашев",имаме 5 грешни задачи,резултат 36 точки.
Виждат ми се много малко точките,дали състезанието е с висока трудност на задачите?Но ще се учим,това е,другата събота сме на Коледното!

# 738
Дааа.Значи падаме с още 6 точки,което си е направо трагично.Много е разочарована от себе си,но следващия път ще внимава и няма да бърза,надявам се  Naughty.Браво на всички,които решаваха днес  Hug

# 739
  • най-шареното място
Mnogodetna mama, aз съм гледала само за един клас задачите, но са доста интересни и нивото им е над Коледното според мен. Иска се много четене и повече мислене. Това с триъгълниците си иска и търпението. Не е точно математика както са свикнали да я учат в училище - само разни операции Simple Smile. А децата като бързат, колко му е да объркат от бързане и ли недоглеждане.

# 740
11 са триъгълниците. Ще си оправят грешката. Секретарката се е разсеяла като е нанасяла в табличката. Нали и ние това им говорим на нашите деца- да внимават като пренасят в бланката. Joy
Дано си я оправят... което ме съмнява, но ако се случи ще сме с още 6 точки напред...  Crazy

Всяко състезание си има завъртяни задачи, не бих могла да кажа кое е по-лесно от другото. Важното е да се научат да се съредоточават и да мислят.

# 741
  • София
Моят син е 3-ти клас и ако е пренесъл вярно отговорите ще е с 54 т. Задачата с фаталния номер 13 го е затруднила. Честно казано и мен. Embarassed

# 742
Master,браво на детето!А знаете ли дали има награждаване на първенците?

# 743
http://smb-gabrovo.hit.bg/files/2010-12-04-Sal-GB-res.htm
http://smb-gabrovo.hit.bg/files/2010-12-04-Salabashev_2010-ans.pdf
Момичета, грешката не е при въвеждането. Ако и този път организаторите са подали грешен отговор ще бъде наистина много жалко.

# 744
  • София
Master,браво на детето!А знаете ли дали има награждаване на първенците?
Благодаря.
Мисля, че няма награждаване. Освен ако самото училище не реши да награди децата.

# 745
  • най-шареното място
Има награждаване на регионално и национално ниво.
Ще има и национално класиране съответно.

Браво на детето!

# 746
Дидева, дай някакво класиране и за другите възрасти. Аз вече се снабдих със задачите за 7 клас, но в бързото изкарване на класиранията никой не може да се мери с гарбровци Flutter

# 747
  • София
Браво на габровци. Както винаги са първенци.
Браво и на Макси. Hug
Някой знае ли кога ще излезе националното класиране?

# 748
nezi11 ,здравей,имаш ли отговорите на тестовете за 1клас,аз на 8 задача ,мисля,че верният отговор е сборът от числата ,моля те пиши на лични .Знаеш ли кога и къде ще е състезаниет?

# 749
Дидева, дай някакво класиране и за другите възрасти. Аз вече се снабдих със задачите за 7 клас, но в бързото изкарване на класиранията никой не може да се мери с гарбровци Flutter
Всички класове са там. Просто скролни надолу.
Момичета ( и момчета  Grinning) мислите ли, че ще ни изтърпят тази вечер да превишим темата с няколко страници? Как все се случва, че стигаме 50 страница точно по средата на коментарите на важно състезание и аз не знам!
Master, благодаря! Поне си имаме утешение след четирите сбъркани задачи.

Общи условия

Активация на акаунт