Математически турнири - 5

• 62 919
  • 799
  •   1
Отговори
# 390
Mисля, че всяка секция има право на своя класация и да раздава грамоти. М.г., например, "Салабашев" беше и в 125-то и там се раздаваха отделно грамоти.
Че то тогава хората биха си избирали къде да се явят... Не ми се струва правилно... Аз мисля, че е най-добре да си има и "местно" класиране, и "генерално".
Че сега не си ли избират? Досега не съм видяла някой да се оплаква, че са задължили детето  да се яви на точно определено място.

# 391
Че то тогава хората биха си избирали къде да се явят...
Нали?
По-добре първи на село, отколкото последен в града. Laughing

# 392
Нали?
По-добре пръв на село, отколкото последен в града. Laughing

Никога не бих се фукала с грамота за първо място, ако знам, че някъде другаде ненаградените имат по-висок резултат от мен.

# 393
Никога не бих се фукала с грамота за първо място, ако знам, че някъде другаде ненаградените имат по-висок резултат от мен.
И аз! Laughing
Та се чудя що ме цитираш?

# 394
И аз! Laughing
Та се чудя що ме цитираш?
Подкрепям мнението ти.

# 395
А ако грамотата е за второ или трето място? Wink

# 396
  • София
в крайна сметка, какво значение има?
аз моето дете вече го наградих - с торта, кино, игра и т.н.  Grinning

# 397
В нашето семейство не отдаваме голямо значение на някакви си награди.
Важно е моралното удовлетворение от постигнатия резултат.
Явно не за всички е така...

# 398
  • София
Да не би в НПМГ да си награждават с техни си награди и затова само там?
Може организаторите да не са предвидили нищо.

# 399
  • София
Искам да питам за Коледното състезание. Пише, че ще се проведе на 11.12.2010 г. Обаче как се разбира къде ще се проведе? За първокласничка питам и хич не ми е ясно нищо. Та ще ме извините ако е досадно да повтаряте  Embarassed В нашето училище има математическа пралалека след 5 клас. Сега имаше едно голямо състезание. Това значи ли, ч еи Коледно ще има? Аз къде да запиша моето дете?

# 400
  • София
Искам да питам за Коледното състезание. Пише, че ще се проведе на 11.12.2010 г. Обаче как се разбира къде ще се проведе? За първокласничка питам и хич не ми е ясно нищо. Та ще ме извините ако е досадно да повтаряте  Embarassed В нашето училище има математическа пралалека след 5 клас. Сега имаше едно голямо състезание. Това значи ли, ч еи Коледно ще има? Аз къде да запиша моето дете?
Коледното и Великденското състезания се провеждат само в 119 СОУ и в 125 СОУ. Всеки родител преценява къде да запише детето си. Възможно е и Вашето училище да организира записването на децата от училището.

# 401
  • София
Коледното и Великденското състезания се провеждат само в 119 СОУ и в 125 СОУ. Всеки родител преценява къде да запише детето си. Възможно е и Вашето училище да организира записването на децата от училището.

Т.е. евентуално нашето училище може да организира записвнаето, но самото състезание се прави само в тия 2 училища?
Благодаря за отговора!  Hug

# 402
Нали?
По-добре първи на село, отколкото последен в града. Laughing
Въобще нямах предвид това. И ние не избираме къде да се явяваме. Т.е., избираме, но според това дали ни е удобно, а не според това дали имаме повече шансове да сме първи. Тя математиката е една навсякъде. Който го може, го може. Реши си всички задачи, пък... Но за някои точките са съществено нещо. За мен е достатъчно да знам, че "състезателят" е разбрал задачите и е доволен от себе си. Е, разбира се, че бих се радвала много, ако е сред първите, но това не е водещото.
Наградите са стимулиращи за повечето деца. Поне моя много се гордее със себе си, ако е сред наградените. Затова казах, че може би е по-добре да има и отделно, и общо награждаване.

# 403
И според мен заслужените награди са нещо много хубаво  Peace Simple Smile

# 404
Здравейте!
Може ли да ми кажете такива турнири провеждат ли се за деца 4 клас в Пловдив някъде и кога са?
На линка от първа стр, пдф файлът, който излиза проверих, но виждам само за 7ми  newsm78

Ще търся и други теми, но как да разбера за условията за прием в Математическа гимназия в Пловдив след 4 клас!!

Общи условия

Активация на акаунт