ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 138
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Аз не знам к'ви чак толкова снимки чакате Crazy. Качих само три по-свястни.
Дано не съжалите, че сте ги дочакали Whistling

# 166
Край, отказвам да ви чета повече  Mr. Green
То бива, бива, ама и бременни има тука, ще взема да ви пратя по едно адресче на лични и да ми пращате по една порцийка от всичко Crazy
Пол, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша Hug
Не можах да ви прочета съвсем щото прекалихте с всусотиите Blush
Стискам палци на всички за всичко да знаете Peace Ако намеря и албема утре ще е добре да погледам и аз малко снимки Hug

# 167
Ай идвай, знаЙш как ще ни бъде добре. Ти ще готвиш, аз ще осигурявам "горивото" и ще си хълцукаме заедно.

Малиииийййй!  ooooh!
Шъ стани страшно!

Drunk Wine Glass cheers beer smile3546

Шсъ нъпием, ни мойем приспим дитету, мори!

Оооо, дитету заспива само. А кат' види 2 пияндурки и само ще се облече и ще иде да се сложи в леглото  baby_neutral

Пол, станАх спешъли да ти видя снимките.

# 168
Ай идвай, знаЙш как ще ни бъде добре. Ти ще готвиш, аз ще осигурявам "горивото" и ще си хълцукаме заедно.

Малиииийййй!  ooooh!
Шъ стани страшно!

Drunk Wine Glass cheers beer smile3546

Шсъ нъпием, ни мойем приспим дитету, мори!

Оооо, дитету заспива само. А кат' види 2 пияндурки и само ще се облече и ще иде да се сложи в леглото  baby_neutral

Ох, представих си го, душичката малка, как си взима пижамчето и заминава на пръсти да си ляга, че две пиянки хълцукат в хола!  Joy Joy Joy

П.С. Полче, как кви снимки?!
Ми, как си в стихията си и как събличате дънките с пол'винчо!  Whistling
Кви други може?
  Joy

# 169
Джулке, няА кой да снима hahaha докат' ние действаме с дънките Crazy

# 170

Еееее, че включи на самоснимачка деее, тва ли да те уча ся?  Wink

# 171
Joy Joy
Даже имам стойка, където да сложа фотото ко реша hahaha

# 172
Joy Joy
Даже имам стойка, където да сложа фотото ко реша hahaha

Хахахахахаха...  hahaha Joy
Мчи ади де.
Ний няма да лягаме, шъ чакаме тук - току виж си се включила пряко, от мястото на събитието...
  Whistling

Joy Joy Joy

# 173
Виж ко - лягайте си, да не ми тежи на съвестта, че съм ви държала будна за няма нищо накрая Twisted Evil

# 174
Виж ко - лягайте си, да не ми тежи на съвестта, че съм ви държала будна за няма нищо накрая Twisted Evil

Ооо, хиля се с теб по нощите.  hahaha
Айде, лека нощ, Полче и лека ви нощ на всички.
  Hug

# 175

Ооо, хиля се с теб по нощите.  hahaha
Айде, лека нощ, Полче и лека ви нощ на всички.
  Hug

Лека, сладуранке! Hug
Лека и на всички! Hug

# 176
Чеб, а ти като кандидатстваш казваш ли им, че си за 6 месеца, не би трябвало, а и ако - да, надали ще те изберат.

Не им казвам. Ама тя и работата е по заместване. Титулярката е в майчинство. Като реши, че не й се гледа бебо или и трябват пари се връща.  Flutter
Поли права си как дойде.  Peace
Джуджи дано се оправи бързо малката джуджанка. Хубаво е, че е спаднала температурата. Дано спинка спокойно цяла нощ, за да възстанови силите си. Hug
Джулс какво подкокоросваш Полката ти?  Mr. Green
Аз само не разбрах какво ще ви е мезето на пиенето?   newsm78
Синеоч пролетта мисля да се присъединявам и аз към софийския прайд от лъвички.  Hug
Стеф много хубав подпис. Изглежда ми много "листопадски".  Whistling

# 177
ДобрЮтру!

Чеб, аааа сакън! Язе листопадЕ не гледам. Но харесвам есента и вчера реших да си майсторя подпис.
Ето сега едно есенно кафенце от мен.

Полинко, ами напредват ти годинките. Нищо подобно.  Naughty То те напредват, ама това си е все още буйна младост. Просто човек поумнява. И започва да оценява родословието си, да се вглежда в него.

Пък аз мисля в петък да ходя до В-д. И да си го взема почивен де аз. Ако ми дадат де.

Джулко, ам свежарка ми звучиш. Аресваш ми сЪ.

Хайде хубав ден от мен. Отивам да се чудя какво да облека. Зациклила съм в липса на идеи и си ходя като смакльо. Ми то така става само кат' работиш, работиш...

# 178
Добро утро Hug!

СТеф, измисли ли тоалет? Flutter
Аз хич не се чудя какво да обличам, защото все съм с дънки и отгоре - яке ooooh!. Под якето и пижама да облека, все тая. Не го събличам никъде. Много скучно се обличам Thinking. Ще ми се да си сменя гардероба, но ми е много трудно, даже да пренебрегна парите. Вчера се загледах в една пола Shocked. До коляното Shocked Shocked Никога не съм носила такова нещо с такава дължина и то ooooh!. Сега с ботуши може би бих облякла, но пък нямам подходяща връхна дреха, като изключим един кожух от изк. кожа, дето много си го харесвам, щото много топли. Ама пък чак толкова студено не е. Та мисълта ми беше, че покрай полата ще ми трябват още куп неща да купя Rolling Eyes. И к'во? Да речем, че я купя. Днес ще я облека, и утре - пак с дънките Twisted Evil.
К'во се размъдрувах отрано #Crazy. Я да си изпия чая да ми се избистри мозъка  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
  • Пловдив
Добро утро!

Миленка
, благодарско за допълнението. Ядки винаги имам вкъщи, сурови, заради щерката... Wink
Миналият път го правих точно така: с мед и какаово масло /но сега идея си нямам откъде да намеря, нито кокосово.../.
А за хляба: пробвам 1:1, но не се получава, ще пробвам 2:1 следващия път. Дано го харесат.

Джуджи, как е днес малката? Сигурна съм, че е по- добре.  Heart Eyes

Чеб, направо си търси работа у Софето...докат се огледаш, и то дошла пролетта... Wink

Стеф, мнооо есенно и красиво! Само картинката ли смени или и самият подпис? Сигурно съм голям заплес, щот чак сега го виждам... Embarassed
Велика мисъл на велик човек.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт