ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 209
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Стефче, за нова работа става въпрос...дет ще се приближавам много повече до Катето, като външен вид Wink Дано станеееее Praynig

Тединкооо, едва ли ще влезнеш пак днес, но аз да си кажа... Тогава от все сърце стискам палци да стане. И то по-бързо. Дано да е свързано и с повече финикийски знаци, а на мен ще ми е много хубаво да знам, че си имам позната, която си представям точно като Катрин Зита

Спонджи, аз разгледАх. Много сладка двойка сте с твоя мъж. Изобщо мъжете с мустачки са ми били винаги мнго чаровни. Пък и аз не знам защо. А детенцето чие е та казваш "като свое"?

# 211
  • Балчик
Стефче, за нова работа става въпрос...дет ще се приближавам много повече до Катето, като външен вид Wink Дано станеееее Praynig

Тединкооо, едва ли ще влезнеш пак днес, но аз да си кажа... Тогава от все сърце стискам палци да стане. И то по-бързо. Дано да е свързано и с повече финикийски знаци, а на мен ще ми е много хубаво да знам, че си имам позната, която си представям точно като Катрин Зита

Спонджи, аз разгледАх. Много сладка двойка сте с твоя мъж. Изобщо мъжете с мустачки са ми били винаги мнго чаровни. Пък и аз не знам защо. А детенцето чие е та казваш "като свое"?

Стеф , това сладурче е син на моя приятелка , но аз първо с него се познавах  Laughing страхотен е , връща ми спомените от времето , когато моето дете беше толкова мъничко  Heart Eyes
Благодаря ви на всички   bouquet

# 212
# 213

Синеоч, парчето е хубаво, но аз винаги като го гледам се замислям и над това колко малко са жЕните дет могат да си позволят да сложат скъсяващи краката аксесоари и пак да изглеждат като дългокраки газели. Тц, тц, а аз с моите 1.58  ooooh!
Аз ще се хоризонтирам. Похвалих ли ви се, че утре почивам? То чай много да не приказвам, че да не се разсъхне работата като например някой да ми се обади и да каже, че трябвало нещо си и... Щото много голем го вадим ама само колкото да се подписваме под дУкИментите.

# 214
Синеоч,  Hug Hug Hug   Hands Clap yesyes sohappy dancing

Стеф, на таз краката са толкова дълги, колкото аз съм висока  Joy

# 215
Стеф Heart Eyes Heart Eyes, споко аз съм 1, 56 даже по висока от Мадонааааа  Party Party Party

Хаясииии  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 216
Леле, че ние по 2 една в/у друга да се качим, пак няма да станем толкова, колкото една манекенка например  Joy

Аз съм 153см. мноооо'о съм висока и стройна като табуретка.

Забравих нещо много важно: Тедкооооо, стискам ти силно палци.

# 217
Лелей, аз с мойте 1,70 се почувствах като гигант тука  Hug Ама нито съм стройна, нито като манекенка, та... Mr. Green
Всъщност понеже Хая съм я виждала и хич не съм се и усетила, че е толкоз висока  Thinking
А и да ви кажа че минигадженцата винаги са вървели повече! А и като ви знам кви сте стройни и издължени всичките (ама наистина), просто трябва само да се увеличи мащаба  Simple Smile ако държите, де. Аз винаги съм имала проблем с мъжете като сложа ток, а и моичкия е 1,75 см, та на сватбата бях с леко равно токче.
Стеф, ти понеже си слабичка и стройна и наистина по снимки изглеждаш доста по-висока. За Вени  и Поли да не говорим, като манекенки  Simple Smile

А клипа е много екшън и събуждащ!   Party

Теди  Peace

# 218
....За Вени  и Поли да не говорим, като манекенки  Simple Smile...

Ха-ха-ха Joy
Миленче, за мене нещо си се объркала Crazy. И аз съм от джобните. Все казвам, че съм 1.60, ама май ги нямам Blush. А нали знаеш - кой каквото си няма, това иска. Моят мъж е висок, не ми пречи, че съм дребна покрай него, ама ми се иска краката ми да бяха по-дълги Twisted Evil.

Общо взето тук сме все дребуси, като изключим теб, Вени, Норчето, и newsm78 за други май не се сещам. Синеоч на снимките не изглежда да е дребус, но ето, че снимките не дават реално.

# 219
Аз като манекенки, имам предвид по-скоро че сте дългокраки и стройни. И Стефчето е такава. А на снимките наистина не личи, че сте по 1,60 м. Ама то и на Мадона само ако до нея има дългуч й личи.  Simple Smile
Ся, да не кажете че си падам по женки  Flutter Я да пуснем нещо за мъже
http://www.monitor.bg/article?id=221256

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 23:25 от M_Nik

# 220
Миленче, баш стройна съм бивала някой път, ама дългокрака - нивгиш Twisted Evil.
Не виждам мъжкото обаче Thinking. И мойто го няма Rolling Eyes. Отивам да си лягам сама Crossing Arms

Hug Heart Eyes Hug

# 221
Малийййййй, как ми го навря в лицето тоА Crazy....

# 222
Охххх, малиииййййййй!  ooooh!
После кажете, че не знам кога да съ набутам в темичката.  Party  Mr. Green
ИзчакАла съм да се напъхам веднага след манекенките и като махнем тоя храст, дето се подава от дънкитО, тоз младеж го давайте насам - кака ви Джу шъ го вкара в правия (по- вероятно в кривия) път...  
Whistling

Joy Joy Joy

# 223
Ааааааааааааааааааааааааа, Миленче, не го щЪ тоА задник, дай Убавото момченце, дан съ разпра'ями!  Crossing Arms
Бързо!

# 224
Охххх, малиииййййййй!  ooooh!
После кажете, че не знам кога да съ набутам в темичката.  Party  Mr. Green
ИзчакАла съм да се напъхам веднага след манекенките и като махнем тоя храст, дето се подава от дънкитО, тоз младеж го давайте насам - кака ви Джу шъ го вкара в правия (по- вероятно в кривия) път...  
Whistling

Joy Joy Joy

Ей да умра, ако не си помислих, че ще се явиш веднагически hahaha Joy Joy Joy
И тоз с шортите е сладур Crazy

Общи условия

Активация на акаунт