ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 192
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Има ли от тук общуващите Лъвски софиянки, а може и не само, които ще идват на Карнавала на Бг Мама на 11.12.?

# 511
  • София
Аз вчера разбрах за него от поста на Гудзи. Всъщност ще са два карнавала - един за потребителите и още един за децата. Много ми е рано от сега да кажа, но ми се иска да заведа детето.

# 512
Чеби, първият водопад е Овчаревски или Горица (и двете имена се срещат) намира се по пътя за Сапарева баня - село Овчарево. Първо бяхме на него, после на Сапарева баня и после на Стоб. Наблизо са, ама за кола все пак. А вторият водопад е във вилната зона на Сандански - Попина лъка. Много са красиви и двата. Аз тази година съм на вълна водопади... Бяхме последно на Заселе, до Своге - Бовска Скакля, преди това на Добравишка Скакля, преди това на Крушунските водопади.

Значи, ще трябва да се организираме транспортно с кола, за да ги видим.  Peace
Момичета вижте какво четох до сега. Направо съм възмутена.  smile3511

http://www.videlinabg.com/fullnews.php?id_news=13613

# 513
На бързо: Взех си днес писмения изпит. казуса беше повече от гаден, но се справих! В петък съм на устен. Да стискате палци и тогава да успея  Mr. Green!
Благодаря на всички стискали палци днес  Hug!
Кипре, съболезнования, мила Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose !

# 514
  • София
Рени, честито! Аз не съм се съмнявала, че ще успееш  Wink!

# 515
ще стискаме  Peace Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Венииии, на мен са ми обещали да ме завлачват до там ако трябвало  Crazy

# 516
Ние сме сигурни, че ще успееш, ама щом си казала ще стискаме.  Hug

# 517
Ох, Чеби, много гадно.  Tired Дреме му на доктора на... Twisted Evil
Рени, браво. Ти си наш'та гордост. Цял ден те мислих и чаках да дадеш инфо.  Hug Hug Hug

# 518
Ренка, браво ти си герой  Hug
Синеоч, аз може да съм евентуално в съботата преди карнавала там, но на самия карнавал няма да ходя  Peace

# 519
Рениииии, бравоооооооо, сигурна бях, че ще го вземеш тоя изпит. Петъчния също.

За карнавала незнам, но може да се замисля да заведа джуджи.

Аз сготвИх и съм жива  Crazy, мъжа ми е вкъщи и къщата ми е пълна и не ми е скучно, но дребната е в някаква серия и го отнесе накрая.

Ай отивам да вечерям, после пак ще намина.

# 520
Къде сте?

Аз хапнах, да ви кажа тоя фикс не ми хареса. Вкуса е почти като за печеното пиле, обаче е много пикантно, джуджи не го яде. На мен също ми беше въз лютичко. Абе не съм очарована и мисля, че няма да повторя. Май ще си купувам пликове и ще си слагам аз подправките. Ай наздраве  cheers аз съм на мента със спрайт.

# 521
Досега чистих хола от повръщано smile3511. Дребният рева, рева, мислех, че го боли стомах, защото имаше газове и не е акал днес, и накрая толкова нещо избълва, лелеееее ooooh! ooooh! ooooh!.......И мъжа ми естествено е на работа и сама оправях всичко Close. Килима отиде в гаража и ще чака утре да се изпере, пода, стените ,стола ми за компютъра, всичко беше омазано #Crazy Sick Поне на малкият му олекна и сега дивее гол из хола.

Рени, честито!  bouquet Айде и следващият да минава Peace

# 522
  • София
Мале, Пол, лоша работа! Дано наистина му е олекнало на детето!

# 523
Да, олекна му. К'во му стана newsm78

# 524
Добър вечер.

Върнах се от спорт  bowuu

Ама у дома хич не ме слушат (всички) и викАх малко  Crossing Arms

Пол, много гадно, най-мразя плюнки и повръщано, ама се случва кво да правиш............... Иначе Ник може да е ял нещо развалено или оросто да ми е станало "бумбаш" в шкембарата.

Рени , честито  bouquet

Хаясче значи няма да го правя микса  Peace

Завид за карнавалите  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт