ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 545
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
бях забранила да говорите за манджи щото миналата седмица всичко ми се дояждаше, ама тая вече нищо не ми се яде та си говорете спокойно  Crazy
Ми то днес е само понеделник, цяла седмица ли плануваш да не ти се дояжда нищо Mr. Green  Hug
Инак ти е простено за всичко още няколко месеца  Joy Hug
Кво твори днес? Коледни звезди ли? Аз утре купувам червена хартия - много и брукат и ще правя когато изляза на 29-ти в отпуска. Да знаеш, че бих направила нещо коледно ако имаш идея, но да е лесно  Mr. Green

Пол, заспа ли? Аз се разсъних, ама май ще ходя, че като се знам утре у 6ч трябва да ставам, че ще съм с градският трянспорт  Grinning

# 721
Ти купи хартия, аз ще намеря ония звезди дето ти казвам Peace
Всъщност сега се сетих, че имам снимка  newsm78
http://gudzy.snimka.bg/hobby/koleden-blagotvoritelen-bazar-na-db … 07.197589.4627699
много е кофти снимката, ама да видиш поне дали ти харесва Peace
Иначе за манджите няма страшно  Mr. Green най- много да ми пратите  hahaha
Абе имам корем вече, нищо  че съм свалила едно килце Mr. Green
А като казах свалям, та се сетих, че май Теди ме питаше що свалям  newsm78
С Ники забременях 48 кг, в петия бях 44, влязах да раждам след 9 дни преносване 55 кг. и ме изписаха 44 кг  ooooh! Нямам идея що, ама явно съм си така newsm78 Поне сега забременях 50 килца та има на къде да свалям  Rolling Eyes

# 722
  • Балчик
Добро утро и от мен ,
аз днес ще бъда цяял ден по улиците
Приятен ден ви желая красавици   bouquet

# 723
Добър да е денят на всички! Hug

# 724
Добър да ееее   bouquet

Ами  bowuu  Гудзи ,Чебурашке,много ми е драго че сте открили темичката . Аз малко се позагубих това лято та затова не се знаем.Грешката е поправима  Laughing Hug

Реа,виж сега  Wink  Laughing
Тия дни ще пусна снимки .Нооо ......те са на лаптопа на мъжо и той съответно трябва да ми ги изпрати .Аз имам на фотоапарата.Умишлено го взех с мен.С малката подробност ,че съм забравила кабела при  събирането на багажа.Дори и немога да го заредя  Crazy

Ще направя всичко възможно по въпроса!Имам някакви снимки но са от Бачково,манастира `Козма и Дамян`....когато идва племенницата фота ,та тя ми ги изпрати.На фотоап. трябва да имам и от кораба ама пустоооооооо къде ми е умът.И здравната книжка открих,че ми липсва  Rolling Eyes

# 725
Добро утро.

Жу разбрах  Mr. Green

Гудзи другите по ми харесват звезди  Flutter

Hug Hug Hug на всички.

# 726
Добро утро!
Днес ще правя сусамените сладки Laughing
Рейски, ей тези

# 727
  • София
Здравейте!
Радвам се, че ви развеселих с ананаса и бат Бойко! Тук ми е много лесно да разказвам разни неща от домашната кухня  Hug!

Абе, сладурки, забравих да ви кажа, че снощи качих рецептата за сусамките в нашия линк  chef.

# 728
Аз пък да ви кажа,че разгледах албума  Hug
Ма от хубави по-хубави снимки и майките и децата,всичко така цветно и сте усмихнати........Радвам ви се много  Heart Eyes

Значи Пол и Реа са имали семейна среща,Дес и Рени също,браво бе прайд  Hug

Ама що не слагате отдолу  никовете да се светвам по-бързо кой,кой е.Чебурашка е...?На Гудзи сладуркото и кучо се ориентирах по аватара.Тед,Стеф,Бенджи,Кипрето,Миленка   и другите се знаем....пу-пу все така да сме!
Вени,видях и Софи  Heart Eyes

Бенджи ,идеята е страхотна за био-продуктите!Поздравления!

# 729
  • София
Софи е станала опасна работа! Така се е халосала с нещо, че има кръвоизлив в окото  smile3557.

# 730
Софи е станала опасна работа! Така се е халосала с нещо, че има кръвоизлив в окото  smile3557.
Joy Joy Joy

# 731
Жу гледай по албумчетата бре, така ще разбереш кой кой е  Peace
Да, ние с Пол си направихме среща-чудестна.
Днес и аз ще правя сусамените сладки   chef щото много яки ми се виждат  Peace Само сусам да не забравя да купя. Crazy

Вени бре, сложете нещо на очето. Компрестче.

# 732
  • Пловдив
Добър ден!

Бях на спорт тази сутрин jump и съм страшно доволна! 

Жу, добре завърнала се!

# 733
  • Пловдив
Добро утро!

При мен мнооо бач...наваксваме, дет почивахме по време на ремонта... ooooh!

Жу, ми началото на декември пак имаме сбирка, заповядай, ако те интересува.  Wink

Сусамките и аз ги правя редовно.

Последна редакция: вт, 16 ное 2010, 10:49 от *Бенджи*

# 734
Вени, аз пак да кажа за Арниката.  Crazy На Кико му разнесе кръвоизливче в окото за ден.

Общи условия

Активация на акаунт