ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 129
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Аз разбрах, ама работата е по заместване, че титулярката излиза в майчинство. Едва ли ще тръгнат да ме обучават при такова положение.  Thinking

# 151
Поли, да ти е жив и здрав мъжо, да те обича и радва и на ръце да те носи!  Heart Eyes Hug Приятно парти! Да покажеш дънките обути  Wink

Влезнах да ви чета преди, ама малкия ме вдигна да кара колело и чак сега наваксвам, че вие сте изписали света.
Четох, четох и забравих кво щях да кажа... Blush Старост-нерадост, ама и 5 пъти ме викаха за туй и онуй.

Чеб, а ти като кандидатстваш казваш ли им, че си за 6 месеца, не би трябвало, а и ако - да, надали ще те изберат.

Бенджи, и аз правя течен шоколад по рецептата на Вени, но можеш да пробваш и Нутела, ако имаш ядки:
1 ч.ч. смлени ядки (лешници, бадеми или орехи), 1/2 ч.ч. захар/мед, 1/2 ч.ч. масло/кокосово масло, 1 ванилия и какао на вкус - 5 с.л. някъде. Обърква се с разтопеното масло и се слага да стегне в хладилника.
Като правиш пълнозърнест, ръжен хляб започни първо с 2:1 - бяло и черно брашно, децата да свикнат на вкуса. А иначе си става по-мокър и тежък, този в магазина е с подобрители  Wink

# 152
Обзема ме някаква носталгия по минали неща Rolling Eyes

Стават тия работи, Полинко. Колкото човек повече пораства и по-често даже му се случват. Но в миналите работи има чар. Очарованието на спомените.

# 153
Чеб, радвам се че ще идваш насам към София, айде бегам на Листопадаааааа  Whistling Whistling Whistling

# 154
  • Балчик
Хайде хоп и аз с квадратните гащи пристигам , уморих се бе хора , много бач много нещо , потроших малко парици по пътя за дома , щото моите шефове днес раздаваха заплати , а мен ме подминаваха и ми викаха - "ти си за петък , ще почакаш "  Laughingта ами  ще почакам , купих си готино розовко шалче , купих си червилче , лакче , книжката на Богдана Карадочева  Rolling Eyes. Даааааа инфото го получих , сега зяпам даже снимките , ама като не ви познавам още . Тук готвите гледам и аз така , направих набързо едни тестени вечерушки. Хайде да се връщам да ви чета .  Hug

# 155
Ей ме и мен, да не пропусна.
Мойто малкото хич не му е добре и взе, че заспа................. Shocked те това не ми се е случвало от както се е родила. Тя да заспи преди 23-24ч. Поне и спадна Т без лекарства и дано нощта мине леко. На всичкото отгоре съм и сама, мъж ми е командировка.
Тв-то в спалнята ми не работи, т.е. работи, ама мога да го ползвам като радио, има звук, няма картина  ooooh! Бебефона не съм включила, дребната ще остане да спи при мен тая нощ, ама аз какво да правя толкова рано, с кокошките не съм си лягала от мнооооооого години. Ама май ще полегна и ще чета, надявам се дребната да не се събуди от нощната лампа. Само незнам ако цъфне посред нощ наспала се какво ще я правя.

Люско, к'ви са тия квадратни гащи? А за да се ориентираш в снимките, разгледай отделните албумчета, които са именувани с нашите ник-ове.

Чеб, наистина ако това с работата не стане не се ядосвай, по-добре търси в Сф работа.  А и явно това не е била твоята работа.

Пол, кога ще пуснеш снимки? Предполагам празнувате вече.

Джулс, теб няма как да те включим в клуб "кофти кухня или домакиня", малко са ти издънките  hahaha А и тогава  май не ти работеше фурната, а?

Пол, к'во дремеш горе, я отивай да се гушкаш в половинчо.

# 156
Джулс, теб няма как да те включим в клуб "кофти кухня или домакиня", малко са ти издънките  hahaha А и тогава  май не ти работеше фурната, а?

Брееййй, как помниш, бре?!  Shocked
Вярно, че не работеше, то за тва "пожарът" стана в микровелето.  Embarassed Laughing
Ма нмъ амбицирай, че ако се заинатя, току виж съм опожарила куФнята.
  Twisted Evil
 hahaha Joy

Hug

# 157

Брееййй, как помниш, бре?!  Shocked
Вярно, че не работеше, то за тва "пожарът" стана в микровелето.  Embarassed Laughing
Ма нмъ амбицирай, че ако се заинатя, току виж съм опожарила куФнята.
 Twisted Evil
 hahaha Joy

Hug

Аааа, ся пък и мен да държиш отговорна за ТВОЯ пожар, ааааа няма да те амбицирам. Ми ако ти работеше фурната, едва ли щеше да готвиш в МВ. Обаче ако стане нЕкоя беля, погледни от хубавата страна на нещата....ми просто няма да готвиш  Mr. Green

Аз май ще лягам.

# 158
Джуджи, напразнувахме се отдавна Wink. Нашите минаха за бързо преди работа. Вечеряхме и ги изпратихме. Сега гледаме Листопад.
Ще пусна снимки след малко.
Миленче, мерси, душицо Hug! Ми ще гледам да го щракна с новите дънки, но не обещавам newsm78.
Джуджи, не съм разбрала, че малката е болна Confused. Дано изкарате спокойна нощ Praynig. Забелязала съм две неща: Първо - знаете, болестите ни спохождат в почивните дни най-вече, и второ: обикновено съм сама, когато децата са болни ooooh!.
Люско, слагай и твои снимки да те видим Flutter. Задавай да са видими само за теб.
Стеф, напредват ми годинките викаш hahaha. Ми права си Twisted Evil.
Харесва ми новият ти подпис Hug.
Руми, к'вото стане Rolling Eyes. Не го мисли Peace.

# 159
Пол, щот реших да лягам и ти ще пускаш снимки. Аааа, не, ще чакам.

# 160
  • София
Кой знае какво е гърмяло и в нейната фурна, че да не работи  hahaha!

Абсолютно се съгласявам с Пол за болните деца - винаги, когато мъжът е командировка и винаги в петък вечер!
Дано се наспи хубаво детето, Хаяси, сънят е здраве!

# 161
Аааа, ся пък и мен да държиш отговорна за ТВОЯ пожар, ааааа няма да те амбицирам. Ми ако ти работеше фурната, едва ли щеше да готвиш в МВ. Обаче ако стане нЕкоя беля, погледни от хубавата страна на нещата....ми просто няма да готвиш  Mr. Green

Аааааа, да, бе!  Crossing Arms
Тамън си намерих оправдание.  Mr. Green
Ку запаля някога нещо, веднага шъ кажа - Хаясич ме амбицира, че не съм можела да направя качествено опожаряване на куФнята.
И ето, аз па да й докажа, че мога - вижте кво сътворих.  hahaha Joy

Малкото било болно?  Confused
И аз съм проспала, кат си писала.  Embarassed
Да се оправяте бързо, ей!
Че иначе идвам у вас да готвя.  hahaha

Полке, айде ся както обухте дънките, така и да ги събуете.  Whistling
Ама малко музичка пусни, мЕтни един розов шал на нощната лампа и ойееееееее, бейбиии!  newsm53
Обичайте се, бре!
 luvbed
 Hug Hug Hug

# 162
Кой знае какво е гърмяло и в нейната фурна, че да не работи  hahaha!

Хахахахахахахаха...
 Joy Joy Joy
Освен главата ми, нищо друго не е гърмяло наоколо.
  hahaha

# 163
Кой знае какво е гърмяло и в нейната фурна, че да не работи  hahaha!
hahaha hahaha hahaha

Джулс, ако Вени е права, без конкуренция влизаш в клуба.  Hug Hug Hug

Малкото било болно?  Confused
И аз съм проспала, кат си писала.  Embarassed
Да се оправяте бързо, ей!
Че иначе идвам у вас да готвя.  hahaha

Ай идвай, знаЙш как ще ни бъде добре. Ти ще готвиш, аз ще осигурявам "горивото" и ще си хълцукаме заедно.

# 164
Ай идвай, знаЙш как ще ни бъде добре. Ти ще готвиш, аз ще осигурявам "горивото" и ще си хълцукаме заедно.

Малиииийййй!  ooooh!
Шъ стани страшно!

Drunk Wine Glass cheers beer smile3546

Шсъ нъпием, ни мойем приспим дитету, мори!

Общи условия

Активация на акаунт