ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 150
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Е що кисели бре? Crazy Трябва да са сладки newsm78

# 601
  • София
Ми свалили са ги от дървото преди да узреят, а аз ги купих, че ги и ядох  Joy.

# 602
Ми свалили са ги от дървото преди да узреят, а аз ги купих, че ги и ядох  Joy.

Добре Crazy. Значи лещата е скапана hahaha

# 603
Добър вечер.
Върнах се.
Още съм без кола.
Мишо е добре, като му дам нурофен и живва и така....
Чудим се утре къде да ходим, нали ще е хубаво уж времето.

Ренка, нЕма да се нервиш, другият път ще успееш. Дет вика Тедко - звездите ми го говорят  Crazy

Вени ако бях на твое място щех без да искам да излея неопределено количество от безвкусната леща и да оставя, тъкмо за по един път. Не съм го правила, но съм си го измислила ако ми се случи  Mr. Green

Тедко кво правиш безмустачният  Flutter

Камче , къде си?

Бенджи, а ти?

Стеф нещо съвсем ни заряза бре. Нет ли нямаш или си в друго настроение?

Боб мъжа ти по какво учеше?

Гудзи днес на работа направихме коледната звезда, стана много сполучлива. Смятам за дома да направя такива, ако имаш други идеи лесни обаче  Crazy

Пол кво ще правиш събота и неделя?

# 604
Норче, мога много бързо да ти дам маршрут Crazy.
В нас сме си. Отново Twisted Evil. Дойде ли събота-неделя, мъжът ми се скъсва от смени Whistling
Почнах да гледам един филм по Х.

# 605
Знам аз кой маршрут ще ми дадеш, но за пролет ще го оставим като отворят пещерата. Peace

Днес гледах, че офисите почват да ги украсяват коледно Crazy

# 606
  • Балчик
Реа това с коледните украси от по - рано е страхотно , носи добро настроение , мъжито ми на дърти години учи бизнес - администрация , ша на администрира  Mr. Green
Пол щом се гласят  от рано графици , по особено е верно , но щом пък е подал молба би следвало да бъде уважена  Peace

# 607
Дюбру утрю  Simple Smile
Ренка,хич не се коси.Другия път естественно  ще го вземеш/ както са казали посестримите./Ай тегли му на тоя една майна и готово.Аз вече го направих!Наизуст да се знаели  smile3537
Рейче,как е Мишето днес?И аз се чудя накъде да се запътим?
Снощи окъсняхме .До 12 бяхме долу на пицарията ,то една игра,то едни мохабеди.Добре,че каката къде ги забавляваше и свърши раб. време та и ние с мойта дружка се сетихме накъде са ни къщите  nuts
Пол,каква е тази програма Х?
Вени, истина е,че има безвкусен сорт леща и знаеш ли какво съм забелязала,колкото  е по-едра  толкова е по-безвкусна.Няма  я май-вече онази старата топчеста,дребничка ,но и много хубава лещичка.Сега е една такава  ooooh!``по дървена``.
Тединко,лека работа днес.На бач си нали?! Hug
Спондж,драго ми е да се запознаем.Аз съм в Кичука. 55

# 608
  • Балчик
Добро утро девойки прекрасни ,
Жу  и на мен ми е приятно  да се запознаем и аз живея в Кичука / наййй - хубавия квартал на Пловдив  Mr. Green/
Чао от мен лейдита , хубав ден ви желая !!! Hug

# 609
Добро утро! Hug

Жу, окъсняла си снощи, пък си цъФнала рано-рано тук Crazy. Звучиш много свежо, хумористично, и много ме кефиш честно Joy
Програма Х. е Холмарк бившата, сегашната Diva Universal Flutter. Любим мой канал Blush.

Казвайте днес кой на къде е smile3523

Люско, накъде? Crazy

# 610

Рейчо, тук съм бре. Старя се да не се сдухвам. Как е Мишо?
Жу, ко си праЙш? Ученика как е?
Теди, ако се сетиш дай рецептата за френската супа.  Mr. Green
Ние мислихме да ходим до зоологическата градина в Айтос и да си направим пикник някъде там на някоя полянка, но времето е отврат и май ще остане за утре.  Sick

# 611
Васко още спииииииии  Crazy
Лаленце ,море хубаво  Hug добре сме .Вие как сте?Няма ли слънце при вас ?Тук е добре за сега.Къде ще ходиииииммммммм,какво ще правим -нямам идея още.Нека се пробуди хайванчето и ще мислим.
Ей това откраднах,като коледна идея от една друга тема.Може и мамата да е съфорумка  Peace
http://kastoyshandmade.blogspot.com/2010/02/10-15.html

# 612
Добър ден.

Станах рано.
Ходих да си правя изследвания.
Пазарувах.
Чистих.
Прах.
Ще правя супа топчета
И съм с  Twisted Evil
Мишо и днес е с Т.
Кали -голям мързел.
И двамата още са по пижамиииии легат и гледат ТВ

Незнам кво ми се прави newsm78
Мъжа ми ще е на работа и събота и неделя...

# 613
Тук времето е супер. Кам, при вас какво му е? Thinking
Чак ме е яд, че ни е толкоз тъпо селото и няма какво да се прави Crossing Arms Close
Купих си панталонче, с коланче Crazy, та ако ми се наложи да изляза някъде без деца, да има какво да обуя ooooh!
Разходих децата, сега се надявам да дремна Rolling Eyes. Манджи имам. Утре съм канена на гости на една френдка за сутрешно кафе. После newsm78 - не знам. Rolling Eyes
Норче, твойте си изследвания ли? Rolling Eyes Нали ходи скоро newsm78
Мишо настинал ли е? Гърлото?

# 614
Вени, бая се послях снощи с тебе Mr. Green
Жу, това са красотите на Кас/ съфорумка/, точно тези убавци ги продавах лично миналата година на софийския базар Mr. Green
Рейче, едни звезди има много приятни от хартия, ама ще трябва да потърся линк и да ти пусна Peace
Мъж ми спи, после е нощна, мама взе Ники, няма да готвя по случая Crazy
Правя си коледни звезди, шишета, шампански, крушки и какво ли още не, та пушек се вдига  Mr. Green В понеделник се надявам Ники вече да е на градина и по цял ден ще творя, че време не остана, трябва да снимам и да качвам в блога, че пари трябва да се изкарват Blush

Общи условия

Активация на акаунт