ЖЕНАТА ЛЪВ - 41 ЧАСТ

• 18 100
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Тези сусамените са много вкусни Flutter.
Аз пък правих едни кокосови. Не съм супер очарована, но почти свършиха Crazy.
Тедко, ко викаш значи? Thinking Дано да не е това, което не искаш Peace.
Аз верно исках бременни тук, ама айде да се изчаквате моля по една Joy

Норче, да се оправяте бързо Hug!
Мам как е? Съмнява ме, че тамЪн ще ви хареса заедно, и тя ще трябва да си ходи Crazy

Кам, из вас какво става? Кико как е с пишкането?
Ник къде казва, къде не успява, нооооо имам нерви все още Crazy Днес на разходка не му сложих памперс, защото той така или иначе не пикае навън. И снощи му направихме лека прическа, не е така остриган вече, и направо все едно е голямо момченце Blush.

Люско, къде чете за Кремена, че живо се вълнувам? Crazy

Вени, как е Марти? Наистина има много болни в момента с ларингити и подобни Whistling

# 691
  • София
Вени, как е Марти? Наистина има много болни в момента с ларингити и подобни Whistling
Леле, забравих, че щях да го водя на лекар  Shocked  ooooh!! Той всъщност не е зле, нали ви разправям, че само буха. Взех го от у-ще, заведох го на стадиона, тичах да пазарувам междувременно и забравих за докторицата  Blush.

# 692
Човек да не се разготви и вие се разписахте.

Аз малко не вдявам още.
Коя е бременна?Коя ще има момиче и Кремена не познавам  Blush

Ами съжалявам но искам да вляза в релси,любопитна съм и знам,че е пълно тук с добри душици и ще получа просветление  Flutter

# 693

Е, то това не беше нужно да го споменаваш дори hahaha Всички тук сме така Joy
Такаааа. Подред на номерата:

Бременна е Гудзи, Тедко е със съмнения, но по-скоро не е Wink
Гудзи още не знае какво ще бъде бебето, твърде рано е.
Кремена е Халваджиян Crazy

# 694
Аз само чакам лазанята да се опече.

Тедко, тия сладки аз ги правих, много са вкусни.

Вени, забравила си да заведеш детето на лекар, ми има ли смисъл да те карам да сложиш рецептата за сладките на 1 ва стр.  newsm78  Joy

Абе аз казах ли ви какво приключение си спретнахме в петък вечер?  newsm78 май не, а? Дано не се повтарям. Легнали сме, 3 мата в спалнята и изведнъж се сещам, че трябва на закуска да се яде нещо и се светвам, че имам едно бутер тесто във фризера. Ставам вадя го и отивам да си лягам, на завоя чувам някакъв пукот. Тръгвам да влизам в спалнята, е да, ама не. Езика на бравата се счупил и................... няма влизане. И като се почна едно разбиване на вратата  Crazy Мъжа ми вика "ритай", ма как да ритам часа е 00ч. ще вдигна блока във въздуха, ще събудим всички. Та с една отвертка и чук, разкъртихме, а и добре че мъжа ми имаше една кутия с инструменти в спалнята, та помогна и той  малко.

Пол, ти с твоите желания за бебета, да не се превърнем в отчетна за раждане  hahaha

Ай отивам да видя лазанята, че мойте я обикалят като котета, а дребната "прелива" на мивката и си представям какво е там  ooooh!

# 695
  • София
ХаясиJoy!

Чакайте да ви разправям за бат Бойкооо  Mr. Green! В петък пазарувам с детето и то се лепна за ананас, та му купих един. Вечерта го нарязах, а милото пита "Къде са му семките?". Викам му, че семки няма, а той отсече, че щели да се появят, но като стигна средата на ананаса. В събота продължаваме да го ядем, обаче семки няма, а мойто се заинатило, че трЕбе отнякъде да излезнат  Crazy. На мене ми е през... финтифлюшката дали има или няма семки и отивам да си легна! Тъкмо съм задрямала и в стаята се влита, ама като на скандал - вратата се отваря рязко, със замах, светва се лампата и мъжО крещи "Ето, намерих една семка, СТАНИ да я видиш!"  Shocked.
И аз кво... ставам, поглеждам, казвам му, че това е някаква дребна частица от люспата, ама мойто не ми вярва. Фръцва се, а аз лягам да си заспивам пак.
Историята хич и не свършва, защото половин час по-късно пак се нахлува в спалнята. Тоя път Бат Бойко търси памук, къде съм го държала, иска да знае на момента  Laughing! Казвам му къде е и в този момент се сещам за какво му е - човека иска да си засади ананаса  и го направи, честна дума hahaha hahaha hahaha!
Преди малко се прибра и веднага попита къде му е разсада   Joy, а аз отворих уикипедията и му прочетох статия, в която се казва, че ананаса семки няма... не, че ми повярва  Mr. Green ooooh!!

# 696
Ууууууууу,Пол  Hug 
Много благодарности,вече се чувствам добре  Heart Eyes ША спя тая нощ   Mr. Green

Гудзи   bouquet трябва да попитам кристалната топка и ще ти кажа.Нооооооо   звездите ми говорят ,че  е МОМА  Wink
Тееедддд   Heart Eyes
А,Кремената бременна ли е ,бре?

Хаяси,а малката спеше ли по време на екшъна?

Вени,писали сме заедно,сега ще те чета.Бързам да публикувам та да се вредя О`време  Mr. Green

# 697
 Joy Joy Joy
Вени,разкажи ни ощеееее.......Тоя Бойко бееееее... Joy

# 698
  • София
Жу, то не е за приказка  ooooh!  Joy! След като му четох от уикипедия първо, че не повярва и второ - питА ме дали съм изхвърлила онова зеленото на ананаса (дето е като дръжка). Предполагам, че му мина през главата да го засади и него! Леле, тоя човек почна да се вдетинява много рано, бре  ooooh!!

# 699
Венииии,  hahaha hahaha hahaha да му кажеш на бат Бойко, че ние първи ша апнеме от неговия ананас като върже Joy А ти ква си гадна! Най-нагло си спиш докато човекът търси семки Crossing Arms hahaha И сЯ да не забравиш да му го поливаш, щото ние вече сме се нагласили да го ручаме rotfImbo
Полинко, дано да не е Praynig защото много ми е мъка Tired И шА те замолА да внимаваш с желанията си значи от тук нататък Crazy
Хаяско, и при вас е играл майстора, а Laughing Нарочно е било, да знаеш! Искали са да се отърват от теб  Laughing

# 700
  • София
Ако ме спипа, че го разнасям из форОма, ще ме изхвърли и ще си живее с ананасовия разсад Laughing!

# 701
Ако ме спипа, че го разнасям из форОма, ще ме изхвърли и ще си живее с ананасовия разсад Laughing!

А, то това е ясно Whistling Колко пъти съм си мислила ако моя мъж така пише за мен някъде box bash #Sniper и т.н. Twisted Evil
Тедко, обИщавам Crazy. Ама ко е нещо за парички, сички шЕ наскачате значи hahaha
Джуджи, добре, че детето не е от ранозаспиващите Crazy Дан' тЪ бъркат комшиите Blush
Жу, чакам и аз Люско - Спонджи да се включи с инфо за статията Thinking

# 702
  • Балчик
Хоп тук съм Поли,  тази снимка дали я виждаш http://www.facebook.com/photo.php?pid=6194793&id=292404975842
разгледай снимките , на едната , Кремена държи кученце , което облизва устата на мъжа и , там ясно ще видиш коремчето на Кремена , после четох статия в клюкарски сайт , но нещо не я откривам , но се опитвам да я намеря .

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 20:58 от спондж боб

# 703
Люско, верно е бременна Shocked. Дано намериш и статията, ще ми е интересно да прочета Peace.

# 704
Ле-ле, Вени,  Joy Joy hahaha Разби ме с ананаса и бат Бойко! И то ще стане историческо, като с бурканите в багажника...  Simple Smile

Рени, ето тука има нагледно за водопадите с много хубави снимки!
http://www.waterfallsbg.info/waterfalls.html
Ние като ходихме на Годеч на Разбоишкия манастир се гласихме и за водопад Котлите, но казаха че сега бил пресъхнал от жегата, та не стигнахме до него.
А лудия поп на манастира беше заключил и манастира и скалната църква, та само отвън я гледахме и се търкаляхме по ливадите.
Ето на този се пънахме 2 пъти и на 500 м. сме били, ама заваляваше порой пролетта и най-накрая септември отидохме http://www.waterfallsbg.info/dobravishka.html  

Поли, и вие може да идете на Кая Бунар, село Хотница до Търново - невероятно е красиво и до водопада с кола се стига, после има екопътека.

Общи условия

Активация на акаунт