Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая?
Най-подходящите варианти за обзавеждане на детска стая включват легло тип "сандвич", голям гардероб и по-малки етажерки, които пестят място. Масичка със столчета е практична, особено ако е по-широка, за по-лесно настаняване на децата. Пластмасовите столчета са популярни за децата. Важно е да изберете обзавеждане, което отговаря на нуждите на децата и пести място.
-
Какви са предимствата на маса с табуретки за детска стая?
-
Какви са най-добрите начини за справяне с бъркотията в детската стая?
-
Как да се справяте с чувството за вина, че не обръщате достатъчно внимание на двете деца?
-
Какво да правя, ако детето ми е болно и се чувствам изтощен?

. Алек днес се е справил чудесно - на мама сладура. Не е плакал изобщо, спал е от 2 до 4, изял си е всичко и дори е пишкал в гърне, което у дома отказва. Цял ден беше там - не ми се обадиха да си го взема на обед. Щях да полудея от мислене и притеснения, но останах доволна като го гушнах вечерта 
хаха, за теб този ден е минал много вълнуващо.
аз имах контракции в началото на шестия месец и пратих яна при баба й за няколко дни. мина ми, а после пък дойде средата на септември
Иначе преди седмица опитах да сложа бебето в кенгуру, ама стана дори по-зле. Каката искаше и нея да сложа, да опитала само. Тия нейните 13кг без кръст ще ме оставят... Трябваше накрая и бебето в кенгуруто и яна на хълбок.

Сега малкия съм го оставила на самотек. Храня, преобличам и гушкам, когато сме само двамата и виждам, че има нужда, но много по-често го оставям сам да се "забавлява" и той не протестира, бута играчките, гледа въртележката. Когато Ида е вкъщи доста го пренебрегвам и все си казвам "той е още малък, не рабита", но скоро вече няма да е така и май тогава ще почне трудното