Познайте си детето!

• 10 684
  • 148
  •   1
Отговори
# 60
На Мистик детето го видях ( на 27мата секунда), другите са взети май от най-различни места
вкл от руски източници, защото кадъра с голите деца на 3тата минута е руски - там ги обличат тетките така.

A ne Leni , moeto e na 25sekunda, s zilindura.

Ta kakvo moga az da napravia ot 2000km. na niakakvi si chalgari. Tochno nishto.

P.S. Izviniavam se za shrifta, niamam kiriliza

# 61
Призивът за SMS-ите за bTV и предаването им, с кадрите на "тези, родени без любов, деца" виси и тук (освен из цялата мрежа):

http://www.facebook.com/TheAmazing6?v=wall&filter=3

# 62
  • София
Пуснах мейл и до Уницеф да ги уведомя и евентуално да разкарат тая гнус. Но като гледам и втория линк от Фейсбук със стената на Великолепната шесторка, надеждите умират...

# 63
Изключих звука, защото щях да повърна! Тая грозна пиянска чалга, натресена в такава тематика, е кощунство! Що за претенции имат родните въртигъзове, та си позволяват да правят опити за надскачане на логичните теми за кинти, мерцедеси, тунинговани курветини?!...

Отврат!
+1

# 64
Ултиматумът ми изтече, утре имам уговорена среща с адвокат, за да направи необходимото.

# 65
  • Boston, MA
Oтврат, освен, че и аз разпознах мишката на мистик, други не съм. Как не ги е срам да ползват истински кадри с деца от домове на този гнусен фон.

# 66
  • Германия
Отвратително е да се заиграваш с нещастието.
Потресена и погнусена съм от този клип,нямах сили да чуя песента,гледах без звук.
Дано съответните институции се размърдат и вземат мерки.

# 67
Мен пък кадрите с "нормалните" деца не ме потресоха, нито пък възмутиха. За мен те бяха сложени като контраст с другите от домовете...
Явно не са взети лично от РС-то на някого, а копирани от интернет.
Милиони родители доброволно, ежеминутно участват в разни конкурси, качват снимки на децата си в незащитени албуми /не че ако някой иска, няма да разбие паролата../

# 68
  • Кацнала на едно дърво.
Съгласна съм с всичко - и с това, че не може да се използват снимки на деца - с родители или без (в домовете е забранено да се снима!), че парчето е, меко казано, ужасно... Този койот, пардон, певец...

Обаче от друга страна...
Песен, изпълнена от Александрина Пендачанска примерно (аз много я харесвам Blush) ще ли свърши работата на един чалга хит? Как тактично да изкажа мнението, че хората, които оставят децата си (не е тайна, че повечето деца са от т.нар. малцинство) като че ли повече биха се повлияли от такава песен... Е, по-добре щеше да е направена от някоя истинска чалга звезда, с авторитет.  Laughing Така си мисля аз.

П.П. По въпроса за авторските права - онзи ден видях роман на Антон Дончев, издателство "Стандарт". Корицата е взета от много известна компютърна игра.

# 69
  • София
Василиса Хората, които оставят децата биха се повлияли само от реални мерки, които да им позволят или да знаят кога да се размножават или да умеят да се грижат за поколението си. Пропагандата тук няма нищо общо и не би могла да има.

Ta kakvo moga az da napravia ot 2000km. na niakakvi si chalgari. Tochno nishto.
Прощавай, Мистикова, не исках да кажа, че трябва да направиш нещо от това разстояние, а че нямат право да използват снимки на детето ти независимо дали албума в нета е бил публичен или не. Ако ще се прави нещо ще е от тук и виждам, че нещата се задвижват. За съжаление не съм юрист, но ако мога да помогна с друго ще го направя. Hug

# 70
  • Кацнала на едно дърво.
И с това съм съгласна, Боянке. Само че тези реални мерки, докато се случат... А иначе хората са толкова чувствителни към песните "за душата"...  LaughingВсе някаква полза да има от чалгата, в крайна сметка.

Макар, че това "парче" крещи: "И аз искам да съм звезда като Азис!"  Sick

# 71
# 72
Наглостта продължава. Някакъв младеж се включи в разговора ми на страницата във ФБ.
http://www.facebook.com/pages/Rodeni-Bez-Lubov/151008768264706 - кликнете на "Само други"

# 73
  • Кацнала на едно дърво.
Вечерница, аз бях тази пролет в един дом и там изрично ми казаха, че не се разрешават снимки нито в дома, нито на децата - по закон. (Стана дума, не че аз съм искала да снимам, сакън.  Laughing).
Тоест, това важи за всички домове и всички деца без родители. От няколко години е така.
Успех!

# 74
Всичко е казано, записвам се да следя за отговора на АСП към Милинка.
Питах и аз относно снимането на деца. Никой няма никакво право да изнася и грам лична информация за децата, включая снимки. Има процедури, но се съмнявам, че някой някого за нещо е питал. 

Общи условия

Активация на акаунт