Познайте си детето!

• 10 639
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
Обадете се в полицията! Това е нарушение на правата на тези деца и е против закона дори в БГ.

# 136

Примерно, сайтът на родилница ( към който ме препраща аватара на Вечерница) имат сума ти хубави снимки качени - откъде са ги взели?

Аз отворих две от статиите на първа страница, към които има снимки. В края на всяка статия, е упоменато чии са.
http://www.rodilnitza.com/blog/birth/legal_rights_ofthemother/
тук например

Линковете на фотографите искат парола или акаунт във Фликр, предполагам, че снимките са на момичета от фотографската тема.

# 137
Кейси, 10 цента пита за форумските снимки, от които е моя аватар тук. Доколкото знам те вървят комплект с формата на форума от хостинга към който е закачен форума. Нали всеки от форматите има по дефолт някакви картинки за аватари.
Понеже пиша в този форум, там съм също с този аватар и просто пренесох пропъртис тук.

# 138

Въпросът ми е дали не правим нарушение подобно на това с/у което се бориш, просто копирайки някакви картинки от някъде. Всмисъл, може ли човек да е наясно с всеки един имидж в Интернет какъв му е статута.

# 139
http://www.vbox7.com/play:441e7ccc

още едно подобно, но на друг изпълнител  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 140

Въпросът ми е дали не правим нарушение подобно на това с/у което се бориш, просто копирайки някакви картинки от някъде. Всмисъл, може ли човек да е наясно с всеки един имидж в Интернет какъв му е статута.

Ако изображението е със запазени права, то е проблем дори ползването му в публикация във форума.
Нееднократно се е случвало с нас да се свържат автори на снимки, които са ползвани неправомерно в различни публикации тук във форума.
По отношение на сайтовете и изображенията в тях, обикновено се ползват библиотеки със снимки - някои са безплатни за ползване, други са достъпни срещу минимални, съвсем символични, суми, ако се касае за изображения с малки размери, които са подходящи за Интернет, но ако желаеш, може да закупиш изображението и в голям размер, с високо и много високо качество, които са подходящи за печат - тогава цената им е по-висока, естествено.

# 141

Ако изображението е със запазени права, то е проблем дори ползването му в публикация във форума.
Нееднократно се е случвало с нас да се свържат автори на снимки, които са ползвани неправомерно в различни публикации тук във форума.
По отношение на сайтовете и изображенията в тях, обикновено се ползват библиотеки със снимки - някои са безплатни за ползване, други са достъпни срещу минимални, съвсем символични, суми, ако се касае за изображения с малки размери, които са подходящи за Интернет, но ако желаеш, може да закупиш изображението и в голям размер, с високо и много високо качество, които са подходящи за печат - тогава цената им е по-висока, естествено.
Мамма, благодаря много за включването!    bouquet Нещо подобно бяха и моите познания, но бях точно сигурна, затова и се въздържах да коментирам повече.

# 142
т.е  ако копирам снимката от място, където не е изрично упоменато, че е защитена от авторски права, т.е  няма проблем.

# 143
По-скоро обратното.
Съвсем сигурно е, че няма проблем, когато взимаш изображения от онлайн библиотека или сайт, където изрично е упоменато, че може да се ползват.
Има доста сайтове, предлагащи възможност за качване и съхранение на снимки, в които не е изрично описано, че нямаш право да ползваш снимките, което не значи, че е разрешено да взимаш снимките на потребителите за лични цели.

# 144
  • Варна.....
При мен не тръгва видеото. Само музика.

# 145
  • София / Пловдив

Днес отварям само този линк с клипа. Но се замисих, че пише "Родени без любов Official Video 2010".

# 146

Днес отварям само този линк с клипа. Но се замисих, че пише "Родени без любов Official Video 2010".

Ето го истинското OFFICIAL VIDEO!  #Crazy

http://www.youtube.com/watch?v=yHBOWVaspgY

# 147
Песента е абсолютна гнус!  Sick

Текстът не се връзва по никакъв начин с мелодията и ритъма, а "певецът" е ужасно анти.
Пошло и грозно.
Слуша ли се още тази "музика" в БГ"? Не й ли мина годността?

P.S.Поне са махнали крадените от нета снимки.

# 148
  • София
Текстът не се връзва по никакъв начин с мелодията и ритъма, а "певецът" е ужасно анти.
Пошло и грозно.
Peace
и аз реших да я чуя и това ми направи впечатление

Общи условия

Активация на акаунт