Познайте си детето!

• 10 649
  • 148
  •   1
Отговори
# 120
Цитат
Получихме официално писмо от Google Inc. (собственици на YouTube.com), в което ни уведомяват за наличието на интелектуална собственост без уредени авторски права във видео клип, качен от нас в YouTube.Бихме искали да Ви уведомим, че от получаването на сигнала при нас работим по случая с нашите юристи и утре ще излезе официално становище на ALLmedia.BG по случая и ще бъдат обявени мерките, които ще се предприемат, за да защитим засегнатите в казуса.ALLmedia.BG е социално-отговорна медия, която не би разпространява съдържание (на деца) на сървърите си без уредени авторски права в нарушение на Закона за интелектуалната собственост, както и в нарушение на Закона за закрила на детето в случая "Родени без любов" и действащото законодателство на Република България и директивите на ЕС.Благодарим Ви за сигнала!Поздрави,ALLmedia.BG
Това получих вчера като отговор от ALLmedia.BG, които последно държаха качен клипа на сайта си.

Ако човек не рови и не си търси правата, няма да се стигне доникъде.

# 121
  • София
Поздравления, Вечерница!   bouquet Когато има повече хора, които си търсят правата ще има и по- малко хора, които да се осмеляват да ги нарушават.

# 122
  • София
Ох, а кои ги е пуснал там в отделението за недоносени?
Едва ли са нахълтали неканени, нали?
 Peace
О, това е повече от ясно! Предполагам, че или завеждащия отделение е разрешил, или от по-високо ниво. Един вид това си е и реклама за болницата. Нищо, че иде реч за някакви си пластмасови шишета  Mr. Green
Но в крайна сметка негативите обира телевизията, която пуска репортажа в централните си новини, и в който репортаж си виждам бебето, което в онзи момент се бореше за живота си  Tired Не ми беше приятно, разбери ме  Peace

Вечерница, браво и от мен   bouquet

# 123
  • София
Вечерница, поздравления!
Клипът е останал само на местата, където го дърпат от Youtube. В останалите сайтове е премахнат.

# 124
Цитат
Получихме официално писмо от Google Inc. (собственици на YouTube.com), в което ни уведомяват за наличието на интелектуална собственост без уредени авторски права във видео клип, качен от нас в YouTube.Бихме искали да Ви уведомим, че от получаването на сигнала при нас работим по случая с нашите юристи и утре ще излезе официално становище на ALLmedia.BG по случая и ще бъдат обявени мерките, които ще се предприемат, за да защитим засегнатите в казуса.ALLmedia.BG е социално-отговорна медия, която не би разпространява съдържание (на деца) на сървърите си без уредени авторски права в нарушение на Закона за интелектуалната собственост, както и в нарушение на Закона за закрила на детето в случая "Родени без любов" и действащото законодателство на Република България и директивите на ЕС.Благодарим Ви за сигнала!Поздрави,ALLmedia.BG

Това получих вчера като отговор от ALLmedia.BG, които последно държаха качен клипа на сайта си...

Те и в момента го държат.
Т.е. в момента вече го разпространяват съзнателно, въпреки сигнала.

ПП Не беше зле да си запишете страничката им с кадрите и призивите да се вглеждаме в тях, защото са на "деца, родени без любов", за които трябва да изпратим SMS-и: от първата дата, в която сте забелязали клипа, до последната, преди да го свалят.

Последна редакция: пт, 05 ное 2010, 12:02 от Холограма

# 125
Вечерница, поздравления!
Клипът е останал само на местата, където го дърпат от Youtube. В останалите сайтове е премахнат.
В ютютб е качен от АЛЛмедиаБГ.
А самите ютюб ми отговориха, че са подали сигнал към тях и очакват тяхната реакция. Ако такава не последва -т.е. да изтрият клипа, ютюб сами ще го свалят.

# 126
  • София
Да, това имах предвид - махнат ли го от там, вече няма да го има това видео.

# 127

Клипа го има 5 пъти в Вибокса(а "Вибокс" не теглят от "Ютуб")  Wink :

TУК, ТУК, ТУК, ТУК, И ТУК.

# 128

И на тях съм писала, но още нямам отговор

# 129
  • Германия
Поздравления,Вечерница,първите резултати са налице!
А за  написаното във фейсбук от поддръжниците на чалгапевеца нямам думи! Толкова неграмотно,нагло и безвкусно е поднесено всичко,а те си мислят че са интересни! Всъщност показват  колко нисък е умственият им капацитет и че простотията не ходи по гората.

# 130
  • София

Въх, уби ма!  Crazy
Уж търсих през гугъла (до 6та стр.), ама тези не излезнаха... Във Vbox, на колкото места цъкнах, даваше "личен файл" или нещо подобно.

# 131
От Вбокса още ни дума, ни вопъл, ни стон.
Но.... Аллмедиа. бг са пуснали на сайта си това.
А това е мнението на певеца

# 132
Малко в стил "Всички са в ла.на, а аз целия в бяло", но пак е нещо. И без това, в тази държава никой на никого не се извинява, защото нали, е под достойнството...

Браво!

# 133
Браво и от мен.

Все пак направете моментни снимки на страниците, където все още го има този "клип" с вашите деца и с надписите, че това са "деца, родени без любов", влкл. призива за SMS-ите върху него.

# 134
А мога ли да попитам Вечерница нещо свързано с казуса " авторски права в Интернет"  - аватарът й от кой сайт е свален, кой е авторът и има ли разрешението му за редакция ( например кроп, или намаляване в допустими за аватар размери). Какво казва закона за свалянето на произволни картинки?
( с което НЕ нападам конкретния казус, а се опитвам да си изясня въпроса с това какво имаме право и какво не в Интернет)
Примерно, сайтът на родилница ( към който ме препраща аватара на Вечерница) имат сума ти хубави снимки качени - откъде са ги взели?

Общи условия

Активация на акаунт