Отговори
# 285
Зависи какво имаш като болести, прегледа е безплатен после само билките плащаш, но не е мн скъпо - максимума е 30-40 лв за около месец. Иначе е в Симеоново но се стига по ужасен път до там, особено ако още ремонтират симеоновско шосе.Аз бях за втора доза преди 2-3 седмици и направо се забих в някакъв ужасен лабиринт, но ако все пак си решила да отидеш си виж адреса в бгмапс

# 286
Но от ЧПВ-та не разбира човека, това което може да ви даде са капки за стимулиране на имунитета, може и да помогне, аз и тях ги пия чат пат, но съм по прецизна с Кориолуса

# 287
Еньо, та Еньо - да, ама аз нямам наблизо такъв... Laughing

и аз така

# 288
мацки,утре в 15.00 съм на ДНК тест. стискайте палци всичко да е ок,да ги няма тия мръсници гадни!

# 289
айде от мен лек и приказен ден! времето е прекрасно,да си нахраня маймунката  newsm64 и да ходим на разходка да събираме слънчице!

# 290
Еньо, та Еньо - да, ама аз нямам наблизо такъв... Laughing

и аз така

ти не си така, в Пловдив има една жена и тя е билкар, но сега незнам адрес телефон нищо, по натам мога да дам, ако ми го дадат.

# 291
мдам ще си направя.различните щамове са си лечими,нали така?да не объркам нещо вече!
newsm78, това много не го разбрах. В какъв смисъл различните щамове са си лечими. Няма значение дали са високо или ниско рискови, еднакво нелечими са, ако имаш предвид с лекарства. Само имунитета може да ги приспи, и да  си кротуват някъде, щом веднъж ги носиш. Важното е да ходиш редовно на прегледи за да следиш нещата. Така мисля аз. Е също понякога и конизацията решава проблема, но при мен се реши окончателно с по-голяма операция. Но това е по-малък процент, повечето се оправят по - лесно.

# 292
мдам ще си направя.различните щамове са си лечими,нали така?да не объркам нещо вече!
newsm78, това много не го разбрах. В какъв смисъл различните щамове са си лечими. Няма значение дали са високо или ниско рискови, еднакво нелечими са, ако имаш предвид с лекарства. Само имунитета може да ги приспи, и да  си кротуват някъде, щом веднъж ги носиш.

ами мислех,че всеки различен щам е лечим по някакъв начин все пак. пък те само се преспиват.ми никак не ме устройва(не че някой го).но това нали не значе,че след като го имам(ако го имам,утре ще си правя тест,въпреки че сигурно щом мъжа ми го има,значи най вероятно и аз или не е задължително Praynig ) трябва да имаме притеснения в секса,смисъл само с презерватив ли?нали не!все пак може пък 2ро детенце да си имаме. извинете ме ако задавам налудничеви въпроси,ама да знам,да съм спокойна! то въображението ми е голямо и всичко ми минава през главата.

# 293
момичета, утре съм на преглед и ще ми правят скопия. стискайте палци положението да не е много тежко!!! моля ви  Praynig Praynig Praynig Praynig че ме е страх, а искам да си живея спокойно...

# 294
Ети 28, всички палци ще ти стискам. Не е страшно не се плаши. Успех.
Sparkling,а мъжа ти по какъв случай се изследва, заради теб ли, или има нещо специфично при него. Ако той има ЧПВ, при теб вероятността да си се заразила от него е много голяма. С презерватив трябва да спите , за да не си прехвърляте вируса един на друг. А за бебе предполагам ще се включи някоя мама, която е минала през бременност със ЧПВ, аз с това не съм наясно, но май има много мами които са носили вируса и сега имат здрави и хубави бебоци. Grinning

# 295
Sparkling,а мъжа ти по какъв случай се изследва, заради теб ли, или има нещо специфично при него. Ако той има ЧПВ, при теб вероятността да си се заразила от него е много голяма. С презерватив трябва да спите , за да не си прехвърляте вируса един на друг. А за бебе предполагам ще се включи някоя мама, която е минала през бременност със ЧПВ, аз с това не съм наясно, но май има много мами които са носили вируса и сега имат здрави и хубави бебоци. Grinning

ами защото преди време му излезна нещо на мъжкото достойнство,което според мен уж не беше обезпокояващо,но след като отидох на цито (профилактични нали след раждане) и ми излезна този резултат той реши да отиде и той-доктора директно му каза-папиломус вирус.но пък на мен второто ми цито беше добро,без едикви си лезии(непомня как се наричаха) и пап 2,та затова аз да си направя днк-може пък да не го нося Praynig  но никак не ми допада само с презерватив,че ако с мъжа си не го правя без с кой? ужас,ми второ как да имаме?то пък начииии гадни гадинки,много ме нервират,ще ги  #2gunfire аман!

# 296
е,разбира се,ако трябва ще почакаме,но искахме да са с малка разлика

# 297
  • София
  Най -  вероятно  мъжа  ти е  имал  кондиломи  или  папиломи ?  А  лечение  някакво  назначиха  ли  му  -  в  смисъл  гориха  ли ги  ,  имуностимуланти  някакви ?

Това  ,че втората ти  цито  е била  РАР  ІІ  ,без  наличие  на  интраепителни  лезии , съвсем  не  означава ,че  нямаш  НРV .  А  иначе  на  колпоскопа  при теб  има ли  някакви  изменения  ,  атипични  участъци  ? 

(  Да не  ти прозвучи  грубо  ,но  не е  желателно  да  се  пускат  няколко  поста  един  след  друг  през  няколко  минути -  обмисли  какво  ще пишеш  и  пиши наведнъж .  Това  го  казвам  по  повод на  това  ,че  напоследък  трите  нови  ,които се  появихте  много  често  пускате  по  три  и повече  поредни  постове    с  по  няколко  думи , през  броени минути. )

Чери  ,   Как  си  ,надявам  се вече  съвсем  добре  ? bowuu Hug Hug Hug

# 298
До колкото аз знам при мъжете лечението на 100% е възможно. Така че той ако се лекува и се излекува , може спокойно да си имате бебе. Този щам  може би е от тези които образуват кондиломи т.е. генитални брадавици. Те  се водят май нискорискови типове.Джеска, все по-добре съм душко. Разхождам се с мъжлето да го използвам докъто е отпуска да ме гледа, пък после ще се разхождам без него.

# 299

ами защото преди време му излезна нещо на мъжкото достойнство,което според мен уж не беше обезпокояващо,но след като отидох на цито (профилактични нали след раждане) и ми излезна този резултат той реши да отиде и той-доктора директно му каза-папиломус вирус.но пък на мен второто ми цито беше добро,без едикви си лезии(непомня как се наричаха) и пап 2,та затова аз да си направя днк-може пък да не го нося Praynig  но никак не ми допада само с презерватив,че ако с мъжа си не го правя без с кой? ужас,ми второ как да имаме?то пък начииии гадни гадинки,много ме нервират,ще ги  #2gunfire аман!

Ха! Всички сме така...То ако можеше да се  #2gunfire... Аз дори 1 дете нямам още! Но имам гадини  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт