Отговори
# 270

хиихх Папаринка,с кво са те надрусали? Laughing

# 271
здравете,мацки,чакайте сега да споделя,да питам. моят мъж беше на лекар и съответно му казаха-папиломус вирус.чудничко. сега трябва да си направя днк-тест да видя явно какъв и аз имам,нали?да си го лекуваме(нали тези различни щамове все пак се лекуват,гадинки мръсни,гадни). а иначе за различните цитота логично разсъждавам така(разсъждавайте с мен): ден преди първото цито,си правихме сексче Blush,на другия ден-цито и резултат пап3,между двете цитота седмица време и без секс и резултат пап2.и аз отдавам различния резултат на по силна имунна с-ма от моя страна и тя се е борила през тази седмица с тия гадове. м? дали? как мислите? и сега да си направя днк,нали?
ох обърках се вече,съветвайте!

Направи си тест и ново цито при добър онколог който знае от къде да вземе пробата

# 272

хиихх Папаринка,с кво са те надрусали? Laughing

хаха много е готино, честно. Само че един ден в който не го бях пила пак се бях разфучала  Laughing за това сега не пропускам. А иначе са само билки, надявам се да не вредят, а най-важното е че се чувствам добре, то ако вредят организма ще си покаже

# 273
ох,ново цито мислех другия месец,ама май няма да е чак тогава.но тук в пловдив знаете ли някой,че само за софия казвате,пък сега точно немога да пътувам.

# 274
здравете,мацки,чакайте сега да споделя,да питам. моят мъж беше на лекар и съответно му казаха-папиломус вирус.чудничко. сега трябва да си направя днк-тест да видя явно какъв и аз имам,нали?да си го лекуваме(нали тези различни щамове все пак се лекуват,гадинки мръсни,гадни). а иначе за различните цитота логично разсъждавам така(разсъждавайте с мен): ден преди първото цито,си правихме сексче Blush,на другия ден-цито и резултат пап3,между двете цитота седмица време и без секс и резултат пап2.и аз отдавам различния резултат на по силна имунна с-ма от моя страна и тя се е борила през тази седмица с тия гадове. м? дали? как мислите? и сега да си направя днк,нали?

Аз ако бях на твое място, щях да си направя ДНК тест. важно е да разбереш от кой/кои щамове е вируса.

# 275
мдам ще си направя.различните щамове са си лечими,нали така?да не объркам нещо вече!

# 276
  • София

Направи си тест и ново цито при добър онколог който знае от къде да вземе пробата

Мисля  ,че  това е  най- разумното  в  твоя  случай  !  Peace Peace Peace

Всички   други  теории,около  които  разсъждаваш  ( със  или  без  секс  между  цитото ми се  струват  не логични !) И   тъй  като  си  направила  вече  две  цитонамазки  за  кратко  време  най  -  логичното е   да  направиш  един  ДНК  тест  за  НРV  поне  да  знаеш  имаш  ли  изобщо   този  вирус и  от  кои  типове  е  той  евентуално  !

# 277
Мдааааа, скоро ще се ходи при Еньоооооо, обмислям кога.   Thinking

# 278
още утре ще ходя,сега говорих с торакс пак,там ще е,поне ми е по познато всичко като работа,щот съм и раждала там,следиха ме.

# 279
ако знаете някъде по добри в пловдив разбира се,казвайте!

# 280

Как се ходи при Еньо? Искам да кажа адрес т.н...Той разбира ли от нашите проблеми? Или вие за друго ходите при него?

# 281

Как се ходи при Еньо? Искам да кажа адрес т.н...Той разбира ли от нашите проблеми? Или вие за друго ходите при него?

аз си ходя при него за били, чайчета де и ми е екстра от тях.
При Еньо се ходи със записан час, гледа ти ирисите и ти казва кво що.

# 282
Синеоч, ама чайчетата на Еньо са направо превъзходни...нали? Peace Peace Peace
По-добре с тях,отколкото да си тровим организма с химия! Peace Peace Peace

# 283
Еньо, та Еньо - да, ама аз нямам наблизо такъв... Laughing

# 284
Къде се намира Еньо? и колко струва 1 час?

Общи условия

Активация на акаунт