Отговори
# 315
А Ганчева си сложила на 1-во място и щеше да използваш час без да чакаш с месеци.
При нито един от изброените не съм ходила, но всички са добри по четенето ми тук. Но аз смятам, че от изброените Ганчева е най добрата. Славчев също, нооо много скъпо в частния му кабинет, той ми се оказа хем съсед по кабинет, хем е съученик на свеки.  Mr. Green За другите незнам, а освен че една моя съседка докторица но вече възрастна и пенсионерка, тя ми беше препоръчала Попова, но аз отказах, нали ходих при Дянкова.

# 316
Ети,доц.Попова наистина е една от  добрите лекарки,но може би вече повече
се интересува от материалните си интереси/като повечето/.
За съжаление аз не съм ходила никога при нея,но само като чуя името и...просто тръпки ме побиват.
Преди години тя прави операция на братовчедка ми и за съжаление беше веуспешна,браговчедка ми
почина на 44 години....Мир на праха и,че я споменавам по форуми.....
За Ганчева-просто нямам никакво съмнение в нея.Прецизна до педантичност,това каза за нея и проф.Карагьозов.

# 317
Да, и аз знам от прочетеното, че всички са добри. Мнението на лекарката, която ме насочи към Попова,  /тя е специалист по друго/ за Славчев беше, че е изключително добър, но проблемът бил, че е много кардинален, както поначало били хирурзите. Демек - да не ме оперира без нужда или нещо такова. Но поначало най-добрите препоръки бяха Попова и Славчев.
Ама, споко: аз си имам час и за ГАнчева, и Карагьозов, и Славчев...-за след около месец. Като ми преведат новата заплата и нея мога да си дам там..Не че ще ми кажат нещо по-различно  #Crazy

# 318
Ей сега говорих с д-р Станков 2 гр ми е цитото, нямало проблеми след 6 пак, агеЙн, отново и такааааа да края на светаааа  Whistling Whistling Whistling

# 319
Спарки, гледай си гостите и не го мисли. Дано резултата да е добър fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ети 28, аз потвърждавам мнението на Джесика. Аз ходих първия път преди да започна със всичко което ми се случи при Попова точно по препоръка на старато ми АГ от поликлиниката. За 1 минута ме качи на магарето и не само че не ме гледа с колпоскоп , ами не ми сложи и спекулум дори , само механичен преглед с ръка за секунда , казаха си със сестрата един виц и реши че това е прегледа. За което платих разбира се 60 лв. После ми назначи конизация (без колпоскоп), защото прочете предишните ми изследвания от поликлиниката. Останах много разочарована, но реших че ще ходя няма как. А за изследванията ми препоръча да си ги направя платени и тогава с готовите резултати да си взема талон №7 и да вляза в болницата при нея. Всичко това споделих с джипито и тя като чу за Попова ме посъветва да си намеря друг лекар. И така намерих с помоща на момичетата тук моят доктор. Не че Попова е лош лекар, но при мен нещата не се получиха с нея. И при щастливо стеклите се обстоятелства за мен , аз съм доволна че не отидох там. А наистина за нея говорят че е много добра и вярвам е помогнала на много жени, но при мен не стана.
New leaf, на твое място бих потърсила още едно мнение. Разтвора вероятно е бил Солкожин и щом не е  помогнал, значи нещета са по-сложни. И не разбирам думите на гинеколога ти По високия резултат се дължи на ПРЕСТИМУЛИРАНЕ на имунната система. Та нали при висок имунитет този вирус трябва се приспи и резултата да е по-добър. Как от Изопринозина си предобрила имунната система, та чак резултата е по-лош. И като падне имунитета , тогава да се нормализират нещата??? newsm78
 Хубав и слънчев ден на всички Hug Hug Hug
Еееее Синеочко, браво момиче, само така. Сега 6 месеца почивка на мозъчето. Супер си.

# 320
Ей сега говорих с д-р Станков 2 гр ми е цитото, нямало проблеми след 6 пак, агеЙн, отново и такааааа да края на светаааа  Whistling Whistling Whistling
страхотно! дано подведеш крак и на нас  newsm10 smile3503

# 321
Етииии, не искам негативизъм в темата, стоп....за глупости няма да се мисли. В тоя живот няма нерешими проблеми. Вяра трябва да има, вяраааа в това че всичко ще е ок и че ще си/ сме здрава/и.

# 322
  За   пръв  път  чувам  раничката  да  се  лекува  с  противозачатъчни  и  да  изчезне от  тях ???  Rolling Eyes newsm78   Най-  вероятно  се  касае  за  псевдо-ерозио ,  затова  ако  предишната  лекарка  те  е  преглеждала на  око  без  колпоскоп  не е  видяла  ...........  Попова  с  колпоскоп  ли  те   гледа?  А   цервикоскопията  какво  представлява  -  оглед на  цервикалния  канал  или  нещо друго  ?  newsm78
Намерих това:http://www.youtube.com/watch?v=EHr_XUoXST8

# 323
Етииии, не искам негативизъм в темата, стоп....за глупости няма да се мисли. В тоя живот няма нерешими проблеми. Вяра трябва да има, вяраааа в това че всичко ще е ок и че ще си/ сме здрава/и.
СПИРАМ с лошото и почвам само добро, даже изтривам негативизма  smile3521 newsm47

# 324
  За   пръв  път  чувам  раничката  да  се  лекува  с  противозачатъчни  и  да  изчезне от  тях ???  Rolling Eyes newsm78   Най-  вероятно  се  касае  за  псевдо-ерозио ,  затова  ако  предишната  лекарка  те  е  преглеждала на  око  без  колпоскоп  не е  видяла  ...........  Попова  с  колпоскоп  ли  те   гледа?  А   цервикоскопията  какво  представлява  -  оглед на  цервикалния  канал  или  нещо друго  ?  newsm78
Намерих това:

4ери, това, което си пуснала линк ли е? не се зарежда, поне при мен, незнам за другите

# 325
Да линк е нещо не се получи ще пробвам пак

# 326
Синеоч,БРАВО!СУПЕР СИ!Продължавай все така с резултатите!
И разбира се с твоя си позитивизъм и здравословен начин на живот!

# 327
Да линк е нещо не се получи ще пробвам пак

Чери сложи интервал м/у линка и думата, ако ли не ми го прати, аз ще го сложа  Peace

СПИРАМ с лошото и почвам само добро, даже изтривам негативизма  smile3521 newsm47

Ети аз съм напълно сериозна, тук момичетата знаят.

# 328
Синеоч, пратих ти го на лични ако нещо е станало го пусни. При мен се копира а като искам да го пратя във форума не излиза. Ще го препиша за всеки случай , ако някой иска да го търси така.
http://www.youtube.com/watch?v=ENr_XUoXST8 . Ами и това не е . Като напишеш във гугъл цервикоскопия ще излезе.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 14:31 от 4eri.

# 329
нищо не излиза....ето го клипа: http://www.youtube.com/watch?v=EHr_XUoXST8

Общи условия

Активация на акаунт