Кичът днес

• 24 496
  • 424
  •   1
Отговори
# 375
Защо да се майтапя. Ако ми разрешиш, ще го подържа в подписа си до Коледа примерно. Кефи ме, яко.

# 376
Ауууу ..как кичозно бе  Laughing
Поп арта е революция в изкуството..цъцъццъ
Права си разликата между кич и попарт е много тънка, но все пак я има!

# 377
  • София
Защо да се майтапя. Ако ми разрешиш, ще го подържа в подписа си до Коледа примерно. Кефи ме, яко.

Добре де. Ама тури и това за Ладата, щото иначе ми го вадиш от контекста.

# 378
ВЛ, тия, които четяха Лада и Жената днес, в онзи им вид, вече са минали на вестник Трета възраст  Laughing
Списанията следват интересите на масовата публика..та не тъгувай, остана ни Лили да ни напомня за миналото   Wink

Позна, майка ми чете точно "3-та възраст". Но никой нищо не каза за новата "Лада". Може би не сте я чели и смятате, че не е необходимо. Аз тези дни ще я купя и после мога да пиша тук дали ми е харесала, както дали е харесала на моята жена. И трябва ли да мислим, че няма нужда от списания, които засягат естетическото възпитание? Зададох ви този въпрос вчера, но отговор няма.

# 379

Ти случайно знаеш ли, че още 90те години имаше тук и Ел, и Вог.
И аз си ги купувах и колекционирах и попивах модата като гъба.
Ау! Би ли ми разрешила да си го понося в подписа?

Вълк, майтапиш ме нещо, а?

Между другото, горе долу по същото време, или малко по-рано нашите ме мъкнеха и по зала България, и в галерията на "Шипка".
Така че някак имам представа какво е изкуство, какво е стилно и какво е кичозно.

А ето ви малко кичозно изкуство:
http://www.google.bg/images?client=firefox-a&rls=org.mozilla … =1024&bih=581

Много добре звучи "мъкнеха"! Направо изискано!  Вероятно сега не те "мъкнат" и ти нямаш интерес да посещаваш такива скучни и досадни местенца.

# 380
  • София
Няма как просто! Много съм тежка! Joy

# 381

Позна, майка ми чете точно "3-та възраст". Но никой нищо не каза за новата "Лада". Може би не сте я чели и смятате, че не е необходимо. Аз тези дни ще я купя и после мога да пиша тук дали ми е харесала, както дали е харесала на моята жена. И трябва ли да мислим, че няма нужда от списания, които засягат естетическото възпитание? Зададох ви този въпрос вчера, но отговор няма.
Знаех си, че ще позная   Sunglasses
Ако въпроса е бил отправен към мен, пропуснала съм го.Извинете ме.
Аз не чета подобни списания, не виждам смисъл, първо защото не се движа по модните тенденции и второ, защото не проявявам интерес.... и телевизия не гледам, защото няма какво да гледам....само разни шоута и посредствени предавания, но това е друга тема  Wink(а в тия ми ти телевизии какви стилисти са си наели....хихих)
 Мисля, че всеки е свободен да си избира четивото...на мен не ми харесва ,но  Габи на 15 сигурно ще е зашеметена от подобно четиво.....
С една дума -за всеки вкус трябва да има по нещо  Hug

# 382

Laughing Laughing Laughing наеми си кола и отиди да гледаш това..изложбата свърши, но коментираните творби още стоят  Wink
И после било кич..кич ама за милиони  Laughing

# 383

Тоест предпочиташ Хеви метъл и Хард рок, така ли трябва да го тълкуваме?

# 384
  • София

Laughing Laughing Laughing наеми си кола и отиди да гледаш това..изложбата свърши, но коментираните творби още стоят  Wink
И после било кич..кич ама за милиони  Laughing

Ааа, имах желание да го погледна.
И на изложбата на Дали исках да отида.
Ама вместо това отидох на "Бебемания".
Разни колички и дрешки и прочее кичозни неща ме вълнуват в момента.

# 385
И трябва ли да мислим, че няма нужда от списания, които засягат естетическото възпитание? Зададох ви този въпрос вчера, но отговор няма.
А кой да ги издава тези списания? Нали трябва да има пазарен интерес, за да се наеме някой да ги списва и разпространява. Мина времето, когато за подобни неща се отделяха държавни пари.
Пожелавам ти да забогатееш и да започнеш да издаваш едно такова естетическо списание за ограмотяване на населението.  Hug  Дотогава ще трябва да се задоволиш с форумската трибуна.

# 386

Laughing Laughing Laughing наеми си кола и отиди да гледаш това..изложбата свърши, но коментираните творби още стоят  Wink
И после било кич..кич ама за милиони  Laughing

Тук моите очаквания за изкуство са надминати до безкрайност! Такива "картини" и аз мога да нарисувам. Вероятно всеки хванат от улицата ще може. А за черепа нямам думи! И какво? Да му кажем браво затова, че е милиардер и да оценим "достойно" неговото изкуство? И забележете, информацията пак идва от великата БТВ!

# 387
Вл тук бъркаш..картините не са нарисувани, те са отпечатани и там е вече трудната част, всяко едно се печата отделно..ама не че е важно де..просто изкуството, както и модата и всяко едно нещо се възприема от едни, но не и от други. Wink
Признавам си и аз се засмях, като застанах да я гледам тая с точките... Laughing

То, че може всеки може, важното е да се сетиш пръв! Wink

# 388
Вл тук бъркаш..картините не са нарисувани, те са отпечатани и там е вече трудната част, всяко едно се печата отделно..ама не че е важно де..просто изкуството, както и модата и всяко едно нещо се възприема от едни, но не и от други. Wink
Признавам си и аз се засмях, като застанах да я гледам тая с точките... Laughing

То, че може всеки може, важното е да се сетиш пръв! Wink

Значи още по-зле! И какво като се е сетил пръв? Предполагам, че е платил добре на доста хора, за да "оценят" това "изкуство". Има пари, може да си го позволи. Малцина са тези, които няма да вземат парите му и ще се заинатят. Аз например съм от тях. Дори момиченцето, което представяше "творенията" му не можеше да говори както трябва. Каквото е "изкуството", такива са и неговите "ценители".
Сетих се за художничката, която водеше "История на изкуството" в нашия факултет навремето.  Каза ни, че някои "художници" намазвали крачетата на коте и го пускали да се разходи върху платното, а други намазвали с боя манекенки и ги слагали да легнат върху платното! Великолепни картини, нали?
Има и друг вариант-четката да бъде завързана на опашката на котето!

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:19 от vl

# 389
  • София
Всъщност ако има нещо наистина кичозно тука, това е Деничка-умничка, която си хвана богат любовник, забременя от него, а той и плати уроците по изкуство и и купи галерията. И спонсорира изложбите.
А преди това бъкел не разбираше от изобразително изкуство...

И черпя Мъстейн с това видео за онова концертче, на което за съжаление не бях, но ще си намеря диска:
http://www.youtube.com/watch?v=BibR2SKY2AI

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 16:23 от Дилянка

Общи условия

Активация на акаунт