Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво съдържа публикацията за кучетата?
Какви са основните трудности, пред които са изправени собствениците на кучета?
Какви са препоръките за справяне с агресията между кучета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво съдържа публикацията за кучетата?
-
Какви са основните трудности, пред които са изправени собствениците на кучета?
-
Какви са препоръките за справяне с агресията между кучета?
-
Кой калций е най-подходящ за моето куче?
-
Мога ли да размеквам гранулите на кучето си?

за оформлението на новата тема !Момичета,вие сте чудесни! Много се пристрастих във всяка свободна минута да надниквам в темата и да видя, и прочета проблемите споделени, и съветите
ами аз ви отъждествявам с вашите бубици
,смятам аз.

Като изшъткам за момента се снижава в леглото си и това продължава до.... следващото "мяу", дори и след секунди да е.
Дано това стане скоро 

) и всичко беше нормално, гонеха се, играеха си, душеха... докато по едно време единия младеж, немска овчарка на около 12г., намери някаква захвърлена маратонка и започна да я разнася с него. Шери да не остане по-назад се опита да му я вземе, но той и избяга, а тя започна да го лае. От там Фокси като видя това се спусна на овчарката и я нахапа по задницата 1 2 пъти, ама много злобно с оголени венци. Направо изтръпнах за секунда. Извиках я да дойде при мен и отнесе 1 шут и 1 шибване с кожената каишка. После ходеше плътно до мене и постоянно ме гледаше и въртеше опашка, ама само връхчето и. Подмазвачески.

духаше гаден вятър и валеше сняг.Искам да ви попитам дали мога да размеквам гранулите му,по хрупането и леко мръщене ми се струва,че са му твърдички
После си нацелувах сатаната с "кралско" потекло и в гранулите турих малко пилешко,сега доволен лежи и....попъшква...