? към младите шофьори(КИ) - 8

• 40 892
  • 836
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ТРЕЙСИ честит рожден ден!

# 271
ЧРД  treisy !!! на патеричка
Бъди жива и здрава, и много обичана   bouquet   bouquet   bouquet

# 272
Много ви благодаря на всички  Hug

# 273
  • при него
Трейси, мила , Честит Рожден Ден!
Много здраве, късмет и успех в работата! Само напред гледай и си следвай целите и всичко ще се нареди перфектно!  Hug
айде аз пак да се изложа, ама днеска така "паркирах" успоредно, че съм на поне 30 см от бордюра  #Crazy .... нооооо... няма да се тормозя да я местя, място за минаване има Simple Smile

# 274
Трейи, честит празник! макар и с малко закъснение

# 275
ТАТЯНА щом може да се минава какво ти пука?Чак толкова не си го слагай на сърце. newsm10

# 276
  • при него
Иве, чак пък на сърце не си го слагам, гледам да мисля и за другите, това е Simple Smile

# 277
ти си помислила.

# 278
  • София
Здравейте момичета, хайде и аз тук след успешно взет изпит днес Simple Smile Някой знае ли дали по телефона може да се запиша за БЧК?
Малко късничко се включвам - но да можеш да се запишеш по телефона, а плащането става 15 минути преди лекциите, ако не е събота.
Дано да не съм закъсняла с отговора.

# 279
Мерси за информацията, но аз ще ходя в събота така че ще се запиша на място Simple Smile

# 280
едва ли ще стане - първо се записваш, плащаш
нали трябва да ти издадат документ - в събота едва ли има дежурен  Thinking

това беше преди година
ако сега има промяна, моля да ме извините

# 281
  • София
едва ли ще стане - първо се записваш, плащаш
нали трябва да ти издадат документ - в събота едва ли има дежурен  Thinking

това беше преди година
ако сега има промяна, моля да ме извините

Значи за това уточних, че ако е през седмицата така става - примерно ако в понеделник се обадиш се записваш за първи работен ден, в който има свободни места. Отиваш 15 минути преди това и плащаш, курсът е 6 часа, няма проблем да се подготвят удостоверенията.
Ако е събота, се плаща в петък, или в удобен за курсиста ден и съответно в събота има готово подготвено удостоверение.

Nerina Palot успех на курса, не че съм чула да има някой скъсан, но все пак.

# 282
Аз ще се запиша през седмицата, пък ще ходя в събота.Мерси Nonich, аз пък разбрах,че имало и скъсани, та ще видим Grinning

# 283
Искам кола амфибия  Mr. Green

Бъзик, бъзик, ама вчера едва се прибрах  Shocked Реки, Южната дъга беше пълен потоп, затворени пътища - въртя от едно място, от друго...там затворено, тук преляло, там мост паднал  ooooh! Накрая намерих една пролука, незатворена  Mr. Green, ама имаше огромна локва и една Х6-ца закъсала по средата. Ако ми кажете с кой акъл тръгнах да минавам... ама минах де  Party, даже дръпнах и човека, макар че бях убедена че Хлопела няма да отлепи, ама стана де, запали джипа, даже и кафе искаха да ме черпят, въпреки че ме обяви за пълно ку-ку как тръгнах да минавам с моята кола, при положение, че виждам закъсал джип  bowuu

А ако не минах през минимум 10 аквапланинга, те пък на, то точно вчера имах много сериозен километраж градско и извънградско...късмет.

След няколко седмици трябва да пътувам до Кресна, то пък пътя там паднал  ooooh!

# 284
treisy,видяла си се в приключение.Щом след вчерашния потоп си се прибрала благополучно значи вече не си от начинаещите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт