Да прави номера МАЙчето знае от сега - 5 тема

• 21 965
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро и от мен!

Камето аз винаги влизам с таткото.Три бременности-не е имало път да вляза сама.Разпращаме децата по бабите и отиваме двмата на преглед.Винаги сме заедно,сега даже ще присъства и на раждането,защото ще има такава възможност  Heart Eyes

Аз днес ще си запазя час за ФМ за четвъртък-петък и да видим какво ще покаже ехографа  Laughing

# 586
  • До морето :)
Добро утро и от мен. Да ви разкажа за ФМ пък после ще ви чета.  Hug
Не съм особено впечатлена, ама ни взеха парите. Мисля, че това, което докторът видя на неговия видеозон, може да се види и при моята лекарка. Гледа ме на 2D, всичко е в норми (Слава Богу), на 4D съвсем за малко ми показа бебето, защото не било полезно.  Crossing Arms
Аз отидох заради 4D и диска, а то - ни едното, ни другото. Диска трябва да ида да го взема утре, не можело веднага. А нали болницата е в квартал на Бургас и аз всеки ден пия кафе там  ooooh! Ужас, сега пак напред, назад заради един диск.  #Cussing out
Иначе зайчето много скачаше. Голяма игра. Напред, назад.  Heart Eyes Всичко ни е в норма, отговаряме си на седмиците.
И с мъжа ми като го видяхме забравихме за пол, за всичко. И по пътя за вкъщи му викам - "Ми ние не питахме какво е?!"  Laughing И сега никой не ни вярва, че не сме питали. Мислят, че знаем, а крием  Laughing
Това е от мен. Целувки
За присъствието на таткото - взимам само ако ще ме гледат на ехографа, иначе за какво ми е  Laughing
Клю и Jenny - да са ви живи и здрави малчуганите (на патерици)  newsm59

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 10:05 от nelka_bg

# 587
здравейте Simple Smile аз няколко дена само ви чета Simple Smile та рекох да се разпиша

Честито на рождениците да са живи и здрави и да слушат много Simple Smile
Добре дошли на новите мамчета Simple Smile

ние сме добре - дебелеем само на обем - килцата са едни и същи мислех че съм качила но уви ... не ми се яде месо изобщо ... не пия нищо допълнително в момента - смятам че ако бебо има нужда ще си каже Simple Smile утре сме на консултация но няма да се гледаме на видео - чак декември в 20та седмица макар че аз си я броя като 21 щото все напред вървим Simple Smile

нямам търпение да се похвалите с видео резултати Simple Smile много ме радва като ви чета какво са ви казали и за цвета на гаштите и как подскачат Simple Smile

аз моя тати го водя всеки път по принцип - той също ще е родител - няма  сама да си го гледам я Simple Smile пък и доки му обяснява иначе от снимките нищо не се вижда хубаво както като ис там на монитора Simple Smile

цунки и прегръдки за всички коремчета Simple Smile

# 588
Добро утро Май-чета, и ние всеки път ходим с тати на преглед и той много се вълнува като види маничето.
Честити рожденици да са ви живи и здрави и много да ви радват.
Добре дошли на новите мами, леко бременеене.

# 589
Ама ако няма да ви гледат на видеозон, вземате ли го пак таткото? Аз моя мъж тогава го оставям вкъщи. Като само ще ме теглят и мерят   newsm78

# 590
Моя доктор всеки път ме гледа на видеозон и затова винаги ходим заедно,но нашия тати в момента е безработен и затова може да си позволи да е постоянно до нас,сигорно когато почне работа колкото и да му се иска едва ли ще може да идва на всички прегледи  Sad

# 591
Ми мен вчера ме гледаха на видеозон и мисля утре при прегледа да си го спястя  newsm78 Ама така или иначе часа ми е следобяд, а таткото тогава е на работа  Grinning Вчерашните емоции му стигат  Laughing

# 592
Надявам се утре да ме гледат на видеозон. Последния път ме гледаха на 19.10. Ще го взема татито да се вкара вече и той във филма. Представям си физиономията му като види нашето човече...само като си спомня как се чувствах аз като го видях за първи път...
Момичета искам да ви се похваля, вчера за първи път усетих бебока. Малко под пъпчето, леко в дясно имаше поредица от тупаници в рамките на 10-15 секунди. Чувството е уникално.

# 593
КаМеТо, честито!  Party Много е хубаво сигурно да го усещаш. Аз вчера като го видях как скачаше и беснееше, а нищо не усещах се успокоих, че още ми е рано.  Grinning
Иначе на едната снимка се е изпънало като 5 лв. в гадулка. Нали знаете как спят бебетата, с ръцете нагоре, и нашето зайче така лежеше. Легнало, ръцете нагоре и да не го занимават  Laughing
А да, и вече не знам в кой месец съм.  newsm78 Като ме питат казвам 4-ти, ама дали съм влязла не знам  Laughing

# 594
Здравейте мамчета Simple Smile

Радвам се, че вече усещате бебоците Simple Smile Аз мисля, че сигурно чак другия месец може да усетя нещо.

Искам да ви споделя- вчера на 2 пъти имах много силно сърцебиене между 98 и 104. Направо усещах как ще ми изхвръкне от гърдите. А кръвното ми беше ниско и двата пъти като го мерих, около 110/70. това става по обяд и вечерта. А не съм правила нещоособенно, лежах си на диванчето... Днес съм при доки, ще разкажа, нода видим.
Спомням си, че и други мами са имали сърцебиене. Кажете какво правите, пиете ли мента,глог и валериан капки? Или нещо друго, че да се нромализира?

Хремичката вече минава и дишам нормално за сега, но още ден-два ще капвам клеевата.

Хайде лек и слънчев ден от мен   bouquet

# 595
Клюки, да ти е живо и здраво детето и много да ви радва !!!  nbirthday newsm38  ura

Момичета, в коя седмица се вижда пола на бебето?

# 596
Здравейте и от мен момичета. Скоро не съм писала, но не ми остава никакво време. Днес съм на ранната фетална морфология и съм малко притеснена. Надявам се всичко да е наред с бебето и да видим вече пол. Споделете тези от вас, който вече са минали през този преглед как ви гледаха вагинално или през коремчето ?

# 597
Мен вчера ме гледаха през корема  Grinning Даже останах много изненадана къде е бебето на високо, мислях, че е по-на ниско  Laughing

# 598
вече ще гледат само през корема Simple Smile

никакви менти !!! още повече валеряни и таквизи работи !!! - пулса е нормално да го усещаш - ако те притеснява кажи на акушерката но не пий нищоооооооо

искам и аз да усетяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя бебо

# 599
Защо без мента? Аз съм с ужасна кашлица и само лукчетата ме успокояват  Sad

Общи условия

Активация на акаунт