Да прави номера МАЙчето знае от сега - 5 тема

• 21 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Добро утро от мен!

Честит рожден ден на малкия Сашко на jenny_b! Да е много послушен и да радва мама и тати  bouquet.

Добре дошла на ivka6673!

Относно изследванията, аз мисля да си направя и БХС и ФМ, просто за собствено успокоение. Може БХС наистина да не казва нищо със сигурност, но поне ти дава индикации дали да се направи амниоцентеза. То е ясно, че при лоши резултати на БХС, пак повечето раждат нормални и здрави деца, но има 1 на 200, или 1 на 100 /или там какъвто е резултата/, който не е с този късмет и при такъв резултат може да предприеме амнио и да потвърди или отхвърли съмненията...

Да ви се оплача, днес се събудих със силно главоболие, гадене и преди малко Sick. Досега съм имала само 2-3 такива дни и то съвсем в началото и си мислех, че вече е късно тепърва да започвам да повръщам. Явно не съм била права Sad.

# 571
Здравейте,мацки!

Честит Рожден ДЕн на синчето на Джени Би   bigdance2 Голям да порастне и много да слушка мама и тати!

Аз днес се наканих да си правя тази ранната ФМ.Но дали не е късно?Още утре ще се обадя за час,но ако няма тази седмица?Другата дали ще е късно?

# 572
Аз днес се наканих да си правя тази ранната ФМ.Но дали не е късно?Още утре ще се обадя за час,но ако няма тази седмица?Другата дали ще е късно?

Ранната ФМ е между 11 и 14 г.с , най късно на 13 г.с и 6 дни.

# 573
Ммм,дано да има час до тогава  Laughing

Благодаря ти Myst   bouquet

# 574
Здравейте и от мен  
newsm59 newsm67 на малкия рожденник Simple Smile !Да Ви е жив и здрав и много да ви радва  Hug
Аз си направих БХС,малко ми беше притеснено , но за щастие всичко е наред.Познавам майки които не са си правили това изследване и си имат здрави дечица!!!!
Майчета вчера бях на "Произведено в БГ" и си купих крем за корем против стрии на Кокона и Майка,но после почнах да се чудя дали няма нещо вредно в него,ако някоя от вас го е ползвала нека даде мнение по въпроса , че почнах да се тревожа дали  няма да ми навреди на бебчето по някакъв начин Sad

# 575
  • Стара Загора
Добър вечер  bowuu
Завърнах се...хубаво беше да те глезят Crazy
Добре съм...освен умствено де щото параноясвам пак и явно ще се ходи скоро на преглед Mr. Green
Едва ви изчетох и мисля попълних новите момичета и позналите пола. Добре дошли на новите момичета  bouquet лека и безаварийна.
ЧРД на Сашко Heart Eyes Да е много здрав Heart Eyes
Четох ви цял час и изнемогвам вече...отивам да лягам - толкова от мен.

# 576
Добре дошла МАЙ-че ivka6673 Simple Smile

В нашето форумче се дискутират интересни теми и можеш да намериш полезна информация, но нека най-дбрия ти консултант да бъде специалитса-гинеколог. Simple Smile

Хубав ден
Блсгодаря за топлото посрещане в групата на МАЙ-четата Simple Smile Надявам се бременноста на всяка една мама да мине безпоблемно и да ни се родят едни страхотни бебета Simple Smile Утре ще ходим с таткото на 4 Д и се надявам да ни кажат какъв бебок расте в корема ми Simple Smile После ще ви пиша за да се похваля Simple Smile Лека и мека от мен момичета Simple Smile

# 577
elisee  Hug напълно те подкрепям.  bouquet
ivka6673 добре дошла  и лека бременност ти пожелавам Hug

# 578
Момичетаааааа, току-що си разпечатах резултатите от БХС -то , направо съм отличничка.

Макар, че изследването не дава информация за моя проблем аз съм щастлива, интересно че в забележките  пише ,че за бременните се препоръчва ултразвук между 15-20 г.с за дефекти на коремната стена........ защо толкова ме уплаши тази докторка.....

Лека вечер, аз се надявам, че ще спя спокойно

# 579
    Привет мамчета, след два дни празнуване на  РОЖДЕННИЯ ДЕН на Ивко, най-после легнах да ви попрочета.Да ви почерпя и вас със всички вкусотийки които са ви в мислите, моето момченце стана на 4-годинки вчера. Жени Б да ти е много здрав Сашко и да ти носи много радост и усмивки  party023Този път няма да се прецелим в една дата, но поне в един месец Wink
   Относно главоболието от няколко дни съм с проблеми-вдигане сваляне на кръвно, но като главобола снощи и тази сутрин направооооо не мога да ви опиша какво беше. Нито можех да приказвам, ни да гледам от болка. Цели два парацетамола взети през 2-3 часа ми помогнаха. Но всичко май се дължи на магнитните бури.
     Муст-страхотни новинки миличкааааа!!!!!!

# 580
Момичета, черпя за здравето на моя 4 годишен юнак  party023 newsm59

jenny_b ,да ти е жив и здрав малкия юнак.Много здраве,късмет и щастливо детство!    bouquet

ivka6673,добре дошла!    bouquet

klukarkata ,да ти е жив и здрав,да ви радва много и да ви слуша!    bouquet

# 581
Момичетаааааа, току-що си разпечатах резултатите от БХС -то , направо съм отличничка.

Макар, че изследването не дава информация за моя проблем аз съм щастлива, интересно че в забележките  пише ,че за бременните се препоръчва ултразвук между 15-20 г.с за дефекти на коремната стена........ защо толкова ме уплаши тази докторка.....

Лека вечер, аз се надявам, че ще спя спокойно

Ивинявам се че се намесвам,ама да те "успокоя"......

Спокоен сън вече няма,щом ще ставаш мама.
И това ще е така,докато си на тази земя.
Бебето ти дори на 70-тия си юбилей,за теб ще е дете
и ще трепери за него твоето сърце.(удари ме музата  Wink )

Да не те отчайвам,но наистина спокойствие вече няма.Във всеки момент бебето расте,и в определени седмици се наблюдават отделни органи,следят се определени евентуални малформаци.
Даваха д-р Марков по НОВА ТВ,и отностно коремната стена,се следи за дефетти надиафрагмата.

Не се втилясвайте толкова.Насладете се на бременността си.

Лека вечер

# 582
  • София, Павлово
Добро утро от мен и лека работна седмица на работещите майчета.

Клю и Джени Б да са ви живи и здрави малчуганите - щастливо детство и изпълнено с прекрасни емоции им пожелавам  Hug П.П дано и батковството не им бъде от тежките  Wink

Добре дошла ни Хера както и на новоприсъединилите се мами тези дни.

Мист и аз се чудех, защо таз жена е била толкова зла да определи дефект, който става такъв доста по- нататък  newsm78 ама реших, че аз бъркам. Абе всичко ще е наред - ще видиш  Hug

Камария Аз си бях купила от Поморие - Кокона и майка и за бюст и против стрии (тогава бях в 4г.с). В описанието пише, че стават за бременни, фармацефтката също го потвърди като си ги купувах. Сега ми свърши това против стрии и си взех на Дева (щото тук не намерих Коконата). Единственото което не ме кефи на тез мазила, е че трудно се разнасят. Само това - олиото за бюст е бързо и лесно, но пък бавно попива.. абе няма угод Simple Smile

Слънчев ден от мен

Последна редакция: пн, 15 ное 2010, 06:14 от Мамарина

# 583
Добро утро момичета
Искам да ви питам, вие на Женската консултация заедно с татковците ли влизате? Утре съм на преглед и мисля да взема нашия татко да види какво е сътворил newsm78  bouquet

# 584
Добро утро майчета!
klukarkata Честит рожденник и на теб!Да ти е жив и здрав и горд батко!  bouquet
Myst Браво за добрите резултати!
KaMeTo Аз миналия път опитах с него и ми каза сестрата,че още нямало какво да гледа,но ти си доста по-напред.Вземи го
Аз утре съм на ФМ и БХС.Нямам търпение вече да видя малкото човеченце Grinning
И да ми е спокойно че тази седмица преди сватбата в събота ще е и без това достатъчно напрегната

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт